Whatsapp inzetten voor zakelijke doeleinden

Whatsapp inzetten voor zakelijke doeleinden


Waarschijnlijk gebruik jij Whatsapp dagelijks om in contact te blijven met vrienden, familie of klanten. Er zijn meer dan 1 miljard mensen in meer dan 180 landen die gebruik maken van deze populaire app. Het wordt vooral gebruikt via de smartphone, maar wist je dat je ook via jouw website kan Whatsappen?! Start vandaag nog en zet Whatsapp ook zakelijk in!
Je ziet het Whatsapp-icoontje steeds vaker op websites en webshops. Het is een extra service die je kunt aanbieden waardoor je je klanten sneller kunt bereiken. Voor (potentiële) klanten is het een laagdrempelige manier om met jou in contact te komen, omdat ze liever even snel een Whatsappje versturen dan een telefoongesprek voeren.

​Meer voordelen van het gebruiken van zakelijk Whatsapp:

- Snelle reactie en direct antwoord
- Goedkoper dan bellen met een klantenservice
- Gemakkelijk een foto of bestand versturen
- Bruikbaar via je smartphone én via je computer
- Berichten en afspraken staan zwart op wit

Deelknop Whatsapp

Naast een deelknop voor Facebook, LinkedIn, Twitter en mail, is er ook een deelknop voor Whatsapp. Bezoekers kunnen je blog of een artikel hiermee gemakkelijk doorsturen naar hun contactenlijst. Zo gaat het delen veel sneller en je kunt alle informatie altijd gemakkelijk weer terugzien in een Whatsappbericht. Een bijkomend voordeel is, is dat je het bericht privé deelt. De kans is groot dat degene met wie je het deelt op de link klikt, omdat het betrouwbaar overkomt. Hierdoor bereik je de juiste doelgroep, want hoe vaak klik jij op een link die je krijgt van een vriend/vriendin of collega?

Whatsapp zakelijk inzetten door WebSentiment

Wil je beter bereikbaar zijn voor je klanten op een laagdrempelige manier? Zet Whatsapp zakelijk in en verstuur direct een Whatsapp vanuit jouw website. Het is beschikbaar voor zowel iOS als Android, dus waar wacht je nog op? Voor meer informatie, bel naar +31 162 69 50 49 of stuur ons een e-mail.
Meer artikelen
Lees meer
24 oktober 2017 / Wat is AMP?
Lees meer
20 september 2017 / Google Mijn Bedrijf Posts
Lees meer
24 augustus 2017 / De vernieuwde website is online!