Een app laten maken voor Windows Phone

  • Snelle service
  • Innovatief
  • Professioneel team
Specifiek op zoek naar een app laten maken voor een Windows Phone? Dan ben je bij het juiste adres. Al is iOS en Android het meest populaire besturingssysteem, een Windows app laten maken is toch een aantrekkelijk kans

Het is meer dan een app bouwen

Je wilt graag een Windows app laten maken voor jouw bedrijf tegen lage kosten. Vele app ontwikkelaars zijn prijzig en je kunt maar zelden goede ontwikkelaars vinden waarbij de prijs-kwaliteit verhouding goed is. Wij ontwikkelen niet alleen de app, maar we hechten ook veel waarde aan de nazorg. Denk aan; het onderhoud van de app, 24/7 klantenservice en wij denken graag met jou mee voor nieuwe ideeën en of verbeteringen aan de app.

Als de app is gepubliceerd kunnen we een plan van aanpak bedenken om jouw app te promoten. Dit kan op verschillende manieren:

·       Social Media kanalen
·       Online Marketing (online advertenties en zoekmachineoptimalisatie)
·       Offline marketing (flyers, persoonlijke kaartjes naar klanten en beurzen)
·       E-mailmarketing

Bovenstaande punten zijn een paar voorbeelden van de vele marketingmiddelen die wij voor jou kunnen inzetten. Je hoeft geen twee aparte bedrijven te benaderen, een voor de ontwikkeling van de app en marketing, maar wij hebben alles in huis.

Onze ontwikkelprocedure om een Windows app laten maken 


What is your idea?!

We gaan eerst rond de tafel zitten met een heerlijk kopje koffie of thee en bespreken we samen jouw ideeën over een app laten maken. Natuurlijk geven wij jou het juiste advies en denken we graag met je mee.

Design
In deze fase zijn we samen eruit gekomen hoe de Windows App moet functioneren en wat het doel is. Dan moet de app natuurlijk een frisse en aantrekkelijke design krijgen. Onze vormgeefsters komen hier om de hoek kijken en hebben een aantal ideeën vormgegeven.

Ontwikkeling
Als het design helemaal naar jouw verwachtingen voldoet gaan we starten met het bouwen van de Windows app. En wie hierbij komt kijken.. zijn onze professionele app ontwikkelaars. Zij gaan alles in ontwikkeling zetten en daarbij testen we elke formaat van de Windows toestellen. Je blijft altijd goed op de hoogte van elke vooruitgang.

Publiceren van de app
Als alles tiptop in orde is gaan we de app publiceren in de Microsoft store. Maar hier stopt het niet, nee wij willen dat jij helemaal tevreden bent, dus gaan we weer samen zitten voor een adviesgesprek. Hier willen we het dan graag hebben over de marketing, hoe gaan we de app bekend maken en op welke manier gaan we dit naar buiten brengen.

Is jouw Windows app offline en online te vinden? Dan maken we een fles champagne open en proosten we op een langdurige samenwerking.
Laat deze kans niet liggen

Geïnteresseerd geworden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan om een Windows App laten ontwikkelen of neem contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar 085 4444 820 of stuur ons een mail via info@websentiment.nl. Bekijk ook ons artikel over een app laten ontwikkelen hier.

Wij helpen je graag om jouw Windows app te laten maken met altijd de juiste intenties.
Wordt onze volgende partner

 
0
bedrijven hielpen wij met het realiseren van hun online vraagstuk.
Onze klanten aan het woord
Inmiddels hebben wij drie websites laten realiseren door websentiment. Je wordt goed geadviseerd in de mogelijkheden die er allemaal zijn. Pluspunt is dat je altijd weet waar je aan toe bent en er geen onverwachte kosten bij komen kijken. Het is fijn dat je altijd een vast contactpersoon hebt met een snelle service. Er wordt altijd meegedacht aan verbeteringen en oplossingen. 
Lees meer Jessie Bossers - Madame Délicieux
Een vriendelijke, flexibele maar vooral betrokken groep mensen. Gewoon ouderwets doorzetten, niet stoppen als het nog niet goed genoeg is en met oog voor de missie die je als bedrijf hebt. En dat alles met een Brabantse vriendelijkheid.  Dat maakt het als start up heerlijk werken met ze. En als iemand die gewend is in Amsterdam te werken een verademing.
Lees meer Marcel van Wing - The Flower Farm
CLUBPT neemt het totale pakket af bij WebSentiment. Dit is onder andere een applicatie, een website en begeleiding in online marketing. We zijn zeer tevreden met de snelle en flexibele werkwijze van WebSentiment. Onze maandelijkse terugkerende evaluaties geven een goed inzicht en helpen in de groei van ons bedrijf. En extra credits naar Sharon. Door haar zijn we gegroeid op social media, op SEO ranking en verbeteren wij maandelijks de website, waardoor wij maandelijks meer leads genereren. Het meedenkende karakter en kennis van de branche zorgt ervoor dat wij een goede sparringspartner hebben. Wij zouden WebSentiment als partner aanraden!
Lees meer Sjuul Zeekaf - CLUBPT
Drie jaar geleden zochten we vanuit E-Division naar een nieuwe webdesigner en stiekem eigenlijk meer. Maar wie moet je nu kiezen, wie draagt jouw visie het beste uit en welke club denk er het beste met je mee zonder meteen een batterij aan facturen te presenteren? Websentiment stak hier met kop en schouders boven uit. Een roedel van jonge ICTers, programmeurs en marketeers, die op alle vlakken lekker pro actief mee willen denken en ondanks de informele sfeer bijzonder kundig maar vooral professioneel zijn. Samenwerken met Websentiment was een schot in de roos! Dat bleek wel toen Corona in 2020 zijn intrede deed. In nood leer je ook je beste zakelijke “partners” kennen.  Websentiment deed het onmogelijke, binnen twee weken verdigitaliseerde Websentiment ons bedrijf E-Division. Alles werd grotendeels geautomatiseerd en binnen een maand konden weer aan de slag, in een voor ons nieuwe digitale wereld en ook daarin werden we kundig begeleid.
Lees meer Renaldeau van den Worm - E-Division
De samenwerking met Websentiment wordt al jaren als zeer prettig ervaren. Onze doelen worden op de juiste manier vertaald door Websentiment. Duidelijke communicatie en snelheid is voor ons zeer belangrijk, dit wordt goed begrepen.   
Deze samenwerking gaan wij zeker doorzetten.
Lees meer Bowie Koreman - Interieurstudio
Al meerdere malen heb ik samengewerkt met Websentiment. Zowel voor mijn eigen websites als in samenwerkingen voor mijn klanten. Dit bevalt altijd goed. Ze kunnen alles, zijn mega flexibel en hebben geduld. Ze streven altijd naar het beste resultaat en denken ook goed mee. Daarnaast zijn de mensen die bij Websentiment werken onwijs vriendelijk. Ze maken het verschil! Wat ik een mega pluspunt vind. Zoals je kunt lezen vond ik het een geslaagde samenwerking en dat er nog maar velen mogen volgen.
Lees meer Mark Engelsman - EIGHTYNINE
We zijn ontzettend tevreden over onze nieuwe website en krijgen hier veel complimenten over! Ik kan echt zeggen dat ze bij Websentiment professionele en onderscheidende sites bouwen en de kleinste details worden tot in perfectie uitgevoerd. Door de snelle service, dienstverlening en persoonlijke aanpak is het erg prettig werken met deze mannen!
Lees meer Nathalie van der Zee - Paviljoen Het Houtse Meer
We zijn erg tevreden over de werkwijze waarop Websentiment onze rittenadministratie heeft geautomatiseerd. Ook hebben ze onze website een frisse uitstraling gegeven, niets is onmogelijk bij WebSentiment. Snelle oplossingen en altijd uitstekend werk geleverd.
Lees meer Guy Geffroy - Geffroy Europa Transport
Hartelijk dank voor de samenwerking, jullie service, kritische blik en het geduld. Het resultaat is een sprankelende en eigentijdse website voor mijn nieuwe bedrijf More Bubbles Change Management. Dik tevreden dus!
Lees meer Gerry Welten - More Bubbles Change Management

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!