Een app laten maken voor Windows Phone

Specifiek op zoek naar een app laten maken voor een Windows Phone? Dan ben je bij het juiste adres. Al is iOS en Android het meest populaire besturingssysteem, een Windows app laten maken is toch een aantrekkelijk kans

Het is meer dan een app bouwen

Je wilt graag een Windows app laten maken voor jouw bedrijf tegen lage kosten. Vele app ontwikkelaars zijn prijzig en je kunt maar zelden goede ontwikkelaars vinden waarbij de prijs-kwaliteit verhouding goed is. Wij ontwikkelen niet alleen de app, maar we hechten ook veel waarde aan de nazorg. Denk aan; het onderhoud van de app, 24/7 klantenservice en wij denken graag met jou mee voor nieuwe ideeën en of verbeteringen aan de app.

Als de app is gepubliceerd kunnen we een plan van aanpak bedenken om jouw app te promoten. Dit kan op verschillende manieren:

·       Social Media kanalen
·       Online Marketing (online advertenties en zoekmachineoptimalisatie)
·       Offline marketing (flyers, persoonlijke kaartjes naar klanten en beurzen)
·       E-mailmarketing

Bovenstaande punten zijn een paar voorbeelden van de vele marketingmiddelen die wij voor jou kunnen inzetten. Je hoeft geen twee aparte bedrijven te benaderen, een voor de ontwikkeling van de app en marketing, maar wij hebben alles in huis.

Onze ontwikkelprocedure om een Windows app laten maken 


What is your idea?!

We gaan eerst rond de tafel zitten met een heerlijk kopje koffie of thee en bespreken we samen jouw ideeën over een app laten maken. Natuurlijk geven wij jou het juiste advies en denken we graag met je mee.

Design
In deze fase zijn we samen eruit gekomen hoe de Windows App moet functioneren en wat het doel is. Dan moet de app natuurlijk een frisse en aantrekkelijke design krijgen. Onze vormgeefsters komen hier om de hoek kijken en hebben een aantal ideeën vormgegeven.

Ontwikkeling
Als het design helemaal naar jouw verwachtingen voldoet gaan we starten met het bouwen van de Windows app. En wie hierbij komt kijken.. zijn onze professionele app ontwikkelaars. Zij gaan alles in ontwikkeling zetten en daarbij testen we elke formaat van de Windows toestellen. Je blijft altijd goed op de hoogte van elke vooruitgang.

Publiceren van de app
Als alles tiptop in orde is gaan we de app publiceren in de Microsoft store. Maar hier stopt het niet, nee wij willen dat jij helemaal tevreden bent, dus gaan we weer samen zitten voor een adviesgesprek. Hier willen we het dan graag hebben over de marketing, hoe gaan we de app bekend maken en op welke manier gaan we dit naar buiten brengen.

Is jouw Windows app offline en online te vinden? Dan maken we een fles champagne open en proosten we op een langdurige samenwerking.

Geïnteresseerd geworden?

Vraag vrijblijvend een offerte aan om een Windows App laten ontwikkelen of neem contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar 085 4444 820 of stuur ons een mail via info@websentiment.nl. Bekijk ook ons artikel over een app laten ontwikkelen hier.

Wij helpen je graag om jouw Windows app te laten maken met altijd de juiste intenties.
 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.