Het social media marketing bureau van Brabant

  • Bewezen resultaten
  • Maandelijks contentkalender op maat
  • Maandelijks opzegbaar
Op zoek naar een social media marketing bureau? WebSentiment is hét bedrijf die jij zoekt. Haal meer leads uit social media door het goed in te zetten en maak van jouw feed een wauw-factor!

WebSentiment is hét social media marketing bureau in West-Brabant, gevestigd in Oosterhout. Dagelijks werken we voor verschillende klanten in verschillende sectoren. Hiervoor maken we te gekke content en zorgen we ervoor dat deze organisaties blijven verbinden met hun doelgroep. Hierin hebben we al fantastische resultaten behaald. Zo zijn we in één jaar van 1.000 naar 10.000 volgers gestegen op Instagram.

Waarom een social media marketing bureau?

Het lijkt een simpel project, de social media van jouw bedrijf laten groeien, maar er zit veel meer achter dan je denkt. Er wordt vooraf een onderzoek gehouden naar jouw concurrenten, doelgroep en welk social media kanaal het meest geschikt is. Daarbij wordt alles gemeten en snelle aanpassingen doorgevoerd als het nodig is. Je kunt het ook zelf onderhouden, maar dit kost veel tijd van jouw dagelijkse werkzaamheden. Het beste is om de marketing uit handen te geven aan professionals, dan weet je zeker dat je flink gaat groeien in de social media wereld.

Waarom social media uitbesteden?

Social media is ontzettend populair bij veel doelgroepen: van particulier tot zakelijk. Vrijwel iedereen zit op social media te scrollen. Als organisatie is het onwijs belangrijk om zichtbaar te zijn op social media met een Facebook, Instagram of LinkedIn pagina. Welke kanaal bij jouw organisatie past, hangt af van jouw doelgroep. Door social media in te zetten, word jij online beter zichtbaar.Enkel het aanmaken van een profiel is niet voldoende. Je moet wel consistent blijven posten. En dat kan veel tijd kosten. Tevens ontbrengt social media kennis in het groeien op de kanalen, waardoor een social media marketing bureau inschakelen de ideale oplossing is. Wij weten precies wat jouw doelgroep nodig heeft, hoe jij interactie kunt krijgen met jouw doelgroep en engagement kunt creeëren onder jouw (potentiële) klanten. Een social media marketing bureau inschakelen zorgt ervoor dat jij kunt blijven doen waar jij goed in bent. Laat social media maar aan ons over.

Social media onderhoudskosten

De kosten om social media uit te besteden is verschillend. Je hebt diverse pakketten en je kunt zelf kiezen welk pakket het beste bij jouw bedrijf past. Wil je 4 berichten laten posten per maand of 8 berichten? Of wil je alleen maar twee social media kanalen gebruiken? Aan de hand van jouw wensen bieden we een pakket aan die bij jouw organisatie past. Deze pakketten zijn maandelijks opzegbaar. Voor meer informatie over de kosten, kun je vrijblijvend contact opnemen met ons.

Succesvol social media inzetten

Het is niet alleen een tekst en een foto toevoegen om een post te maken, maar hier wordt zorgvuldig over nagedacht. Hieronder delen we alvast wat social media nog meer inhoudt om succesvol op te zetten. Denk aan
  • Fotografie of illustraties
De foto of afbeelding moet bij jouw bedrijf passen en een visueel sterk beeld tonen. Het beste is om altijd zelf de foto’s te maken met een goede camera, dan via een gratis stock foto’s website. Dit geeft een goed beeld over jouw organisatie, maar ook vertrouwen aan de consument. Wie zit er achter dat ene bedrijf? Laat het zien.
  • De content
De tekst bij de foto of afbeelding moet krachtig en duidelijk zijn. Wat voor boodschap wil je overbrengen? Wil je je klanten informeren over een nieuw product of dienst, een leuk weetje over het bedrijf, doorlinken naar een website of is er uitverkoop? En niet te vergeten de juiste hashtags#. Door hashtags te gebruiken, kun jij eerder potentiële klanten bereiken die jouw organisatie nog niet volgen. Zo krijg je nog sneller een bredere naamsbekendheid en kun je ook nog eens nieuwe klanten aantrekken via social media.
  • Het inrichten van social media kanaal
Als bezoekers op jouw social media kanaal komen dan wil je ze aanzetten tot actie maar ook dat ze vaker terugkomen. Jouw pagina/kanaal moet de wauw factor krijgen en daar heb je een mooi design voor nodig. Laat bijvoorbeeld je logo of beeldmerk in elke afbeelding terugkomen of maak van je banner een video. Bij WebSentiment word jouw content vormgegeven door onze creatieve vormgever. Zo weet jij zeker dat die wauw-factor echt op jouw feed komt. Nee, klanten kunnen niet meer om jou heen.

Welke social media kanalen zijn er?

In een vogelvlucht nemen we je mee door de 4 meest bekende social media kanalen op dit moment.

1. Facebook
Facebook is bij uitstek het grootste social media platform op dit moment, ook al verschuift de doelgroep naar een oudere leeftijd. Een bedrijfspagina op dit kanaal zorgt ervoor daa jij informatie kan blijven delen en interactie met een doelgroep kan makkelijk gedaan worden.

2. LinkedIn
LinkedIn is ooit opgezet met het idee om een zakelijk netwerk op te bouwen. Met dit platform bereik je snel een zakelijke doelgroep.

3. Instagram
Instagram is een visuele social media waarbij content ontzettend belangrijk is. Daarnaast kun je met hashtags een nog bredere doelgroep aanspreken.

4. Snapchat
Snapchat groeit onwijs snel. Met dit kanaal maak je korte video's die effectief zijn voor branding.
Haal meer resultaat uit social media

WebSentiment, het social media marketing bureau van West-Brabant!

Ben jij na het lezen van dit artikel achtergekomen dat social media veel tijd kost en wil je het graag uitbesteden aan een social media marketing bureau als WebSentiment? Geen probleem! Wij zijn hét social media marketing bureau waar jij naar op zoek bent. Onze creatieve marketeers ontmoeten je graag. Samen bespreken we jouw doelstellingen voor social media en maken we passende contentkalenders om jouw doelstellingen te behalen. Daarnaast delen we ook graag onze social media kennis met jou. Maak een vrijblijvende afspraak met een van de specialisten van WebSentiment en samen kunnen we jouw social media naar een hogere level brengen.
Zorg voor online vindbaarheid
0
bedrijven hielpen wij met het realiseren van hun online vraagstuk.
Onze klanten aan het woord
Inmiddels hebben wij drie websites laten realiseren door websentiment. Je wordt goed geadviseerd in de mogelijkheden die er allemaal zijn. Pluspunt is dat je altijd weet waar je aan toe bent en er geen onverwachte kosten bij komen kijken. Het is fijn dat je altijd een vast contactpersoon hebt met een snelle service. Er wordt altijd meegedacht aan verbeteringen en oplossingen. 
Lees meer Jessie Bossers - Madame Délicieux
Een vriendelijke, flexibele maar vooral betrokken groep mensen. Gewoon ouderwets doorzetten, niet stoppen als het nog niet goed genoeg is en met oog voor de missie die je als bedrijf hebt. En dat alles met een Brabantse vriendelijkheid.  Dat maakt het als start up heerlijk werken met ze. En als iemand die gewend is in Amsterdam te werken een verademing.
Lees meer Marcel van Wing - The Flower Farm
CLUBPT neemt het totale pakket af bij WebSentiment. Dit is onder andere een applicatie, een website en begeleiding in online marketing. We zijn zeer tevreden met de snelle en flexibele werkwijze van WebSentiment. Onze maandelijkse terugkerende evaluaties geven een goed inzicht en helpen in de groei van ons bedrijf. En extra credits naar Sharon. Door haar zijn we gegroeid op social media, op SEO ranking en verbeteren wij maandelijks de website, waardoor wij maandelijks meer leads genereren. Het meedenkende karakter en kennis van de branche zorgt ervoor dat wij een goede sparringspartner hebben. Wij zouden WebSentiment als partner aanraden!
Lees meer Sjuul Zeekaf - CLUBPT
Drie jaar geleden zochten we vanuit E-Division naar een nieuwe webdesigner en stiekem eigenlijk meer. Maar wie moet je nu kiezen, wie draagt jouw visie het beste uit en welke club denk er het beste met je mee zonder meteen een batterij aan facturen te presenteren? Websentiment stak hier met kop en schouders boven uit. Een roedel van jonge ICTers, programmeurs en marketeers, die op alle vlakken lekker pro actief mee willen denken en ondanks de informele sfeer bijzonder kundig maar vooral professioneel zijn. Samenwerken met Websentiment was een schot in de roos! Dat bleek wel toen Corona in 2020 zijn intrede deed. In nood leer je ook je beste zakelijke “partners” kennen.  Websentiment deed het onmogelijke, binnen twee weken verdigitaliseerde Websentiment ons bedrijf E-Division. Alles werd grotendeels geautomatiseerd en binnen een maand konden weer aan de slag, in een voor ons nieuwe digitale wereld en ook daarin werden we kundig begeleid.
Lees meer Renaldeau van den Worm - E-Division
De samenwerking met Websentiment wordt al jaren als zeer prettig ervaren. Onze doelen worden op de juiste manier vertaald door Websentiment. Duidelijke communicatie en snelheid is voor ons zeer belangrijk, dit wordt goed begrepen.   
Deze samenwerking gaan wij zeker doorzetten.
Lees meer Bowie Koreman - Interieurstudio
Al meerdere malen heb ik samengewerkt met Websentiment. Zowel voor mijn eigen websites als in samenwerkingen voor mijn klanten. Dit bevalt altijd goed. Ze kunnen alles, zijn mega flexibel en hebben geduld. Ze streven altijd naar het beste resultaat en denken ook goed mee. Daarnaast zijn de mensen die bij Websentiment werken onwijs vriendelijk. Ze maken het verschil! Wat ik een mega pluspunt vind. Zoals je kunt lezen vond ik het een geslaagde samenwerking en dat er nog maar velen mogen volgen.
Lees meer Mark Engelsman - EIGHTYNINE
We zijn ontzettend tevreden over onze nieuwe website en krijgen hier veel complimenten over! Ik kan echt zeggen dat ze bij Websentiment professionele en onderscheidende sites bouwen en de kleinste details worden tot in perfectie uitgevoerd. Door de snelle service, dienstverlening en persoonlijke aanpak is het erg prettig werken met deze mannen!
Lees meer Nathalie van der Zee - Paviljoen Het Houtse Meer
We zijn erg tevreden over de werkwijze waarop Websentiment onze rittenadministratie heeft geautomatiseerd. Ook hebben ze onze website een frisse uitstraling gegeven, niets is onmogelijk bij WebSentiment. Snelle oplossingen en altijd uitstekend werk geleverd.
Lees meer Guy Geffroy - Geffroy Europa Transport
Hartelijk dank voor de samenwerking, jullie service, kritische blik en het geduld. Het resultaat is een sprankelende en eigentijdse website voor mijn nieuwe bedrijf More Bubbles Change Management. Dik tevreden dus!
Lees meer Gerry Welten - More Bubbles Change Management

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!