Vind hier jouw social media marketing bureau

Op zoek naar een social media marketing bureau in Oosterhout en omgeving? WebSentiment is hét bedrijf die jij zoekt. Haal meer leads uit social media door het goed in te zetten en maak van jouw feed een wauw-factor!

                             Social media marketing bureau

Waarom een social media marketing bureau?

Het lijkt een simpel project, de social media van jouw bedrijf laten groeien, maar er zit veel meer achter dan je denkt. Er wordt vooraf een onderzoek gehouden naar jouw concurrenten, doelgroep en welk social media kanaal het meest geschikt is. Daarbij wordt alles gemeten en snelle aanpassingen doorgevoerd als het nodig is.  

Je kunt het ook zelf onderhouden, maar dit kost veel tijd van jouw dagelijkse werkzaamheden. Het beste is om de marketing uit handen te geven aan professionals, dan weet je zeker dat je flink gaat groeien in de social media wereld.

Social media onderhoudskosten

De kosten om social media uit te besteden is verschillend. Je hebt diverse pakketten en je kunt zelf kiezen welk pakket het beste bij jouw bedrijf past. Wil je 4 berichten laten posten per maand of 8 berichten? Of wil je alleen maar twee social media kanalen gebruiken. Voor meer informatie over de kosten, kun je vrijblijvend contact opnemen met ons.Social Media Marketing Bureau

Succesvol social media inzetten


Het is niet alleen een tekst en een foto toevoegen om een post te maken, maar hier wordt zorgvuldig over nagedacht.
Denk aan:

  • Fotografie of illustraties
De foto of afbeelding moet bij jouw bedrijf passen en een visueel sterk beeld tonen. Het beste is om altijd zelf de foto’s te maken met een goede camera, dan via een gratis stock foto’s website.
  • De content
De tekst bij de foto of afbeelding moet krachtig en duidelijk zijn. Wat voor boodschap wil je overbrengen? Wil je je klanten informeren over een nieuw product of dienst, een leuk weetje over het bedrijf, doorlinken naar een website of is er uitverkoop? En niet te vergeten de juiste hashtags#.


  • Het inrichten van social media kanaal
Als bezoekers op jouw social media kanaal komen dan wil je ze aanzetten tot actie maar ook dat ze vaker terugkomen. Jouw pagina/kanaal moet de wauw factor krijgen en daar heb je een mooi design voor nodig. Laat bijvoorbeeld je logo of beeldmerk in elke afbeelding terugkomen of maak van je banner een video. 

Samenwerken met een social media marketing bureau?


Ben jij na het lezen van dit artikel achtergekomen dat social media veel tijd kost en wil je het graag uitbesteden aan een social media marketing bureau? Maak een vrijblijvende afspraak met een van de specialisten van WebSentiment en samen kunnen we jouw social media naar een hogere level brengen.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.