Een effectieve restaurant website laten maken

 
  • Snelle service
  • Innovatief
  • Professioneel team
Jouw restaurant is uniek en je wilt je uitstraling graag terug laten komen op het web. Hierdoor is een restaurant website laten maken een goed idee. Een restaurant website kan specifieke eisen hebben. En dat begrijpen wij als geen ander! WebSentiment ontwikkelt professionele websites voor restaurants en andere horecabedrijven.

Wij bespreken je wensen en ideeën en we vragen door tot we je doelstelling volledig in beeld hebben. Aan de hand hiervan maken we een creatief voorstel. Wij zijn gespecialiseerd in een doel- en conversiegericht design dat jouw klanten aanspreekt en op de juiste manier informeert. Dat levert je een mix van prikkelende vormgeving en optimaal gebruiksgemak op.

Een restaurant website laten maken door WebSentiment

WebSentiment is een jong en innovatief full service internetbureau. Met een team professionals met meer dan 15 jaar ervaring in het vak hebben wij onze eigen specialisme binnen het bedrijf. Zo vullen wij elkaar aan om tot het beste resultaat voor onze klanten te komen.

Met onze eigen vakkundige programmeurs, creatieve vormgevers en data gedreven online marketeers kunnen wij elke facetten in het proces onder één dak aanbieden: van vormgeving tot aan de ontwikkeling. Hierdoor hebben wij korte communicatielijnen en een extra snelle service voor onze klanten. Dat is wel zo prettig om een restaurant website te laten maken en daarvan kun jij profiteren als jij jouw restaurant website laat maken door WebSentiment.

Waarom een restaurant website laten maken?

Het gebruik van het internet is enorm gegroeid de afgelopen jaren. Mensen gebruiken het internet om bijvoorbeeld informatie op te zoeken. Ditzelfde geldt voor het zoeken naar een restaurant in de buurt. Door niet zichtbaar te zijn op het web kun jij (nieuwe) klanten mislopen. In de ergste gevallen is jouw restaurant ook niet vermeldt op een gemeentelijke website, waardoor jij helemaal niet vindbaar bent.

Daarnaast is het mogelijk dat jouw website op een review-website staat vermeldt met foutieve informatie, waardoor jij ook geen controle hebt over de informatie die online staat. Een restaurant website kun jij zien als een verlengstuk van jouw eigen organisatie.

Wat zijn de voordelen van een restaurant website?

Een restaurant website laten maken heeft verschillende voordelen die wij graag even met jou delen. Zo kun jij eenvoudiger een keuze maken of een website ook voor jouw restaurant geschikt is.

Ten eerste kun jij op deze manier naamsbekendheid creëren voor jouw eigen organisatie. Door een eigen restaurant website te laten maken, kom jij ook in de zoekmachines terecht, waaronder Google. Op deze manier kunnen (nieuwe) gasten sneller jouw restaurant vinden. Daarnaast kun jij met een website voor jouw restaurant nieuwe gasten aantrekken. Om dit een extra boost te geven, is het raadzaam om gebruik te maken van online marketingactiviteiten, waaronder zoekmachine optimalisatie en/of zoekmachine adverteren.

Op jouw website kun jij jouw contactgegevens vermelden, waardoor gasten op een eenvoudige manier contact met jouw restaurant kunnen opnemen. Dit kan bijvoorbeeld met een automatische contactformulier, geïmplementeerde reserveringssysteem of een chat. De bereikbaarheid van jouw restaurant wordt hiermee aanzienlijk vergroot.

Een restaurant website kun jij ook wel beschouwen als een online brochure voor jouw bedrijf. Op deze manier kun jij direct laten zien waar jouw organisatie voor staat, zoals een heerlijk menu, de specialiteiten van het huis of jouw fantastische team.

Uiteraard weten alle horeca eigenaren dat mond-tot-mondreclame een belangrijke communicatiemiddel is voor nieuwe klanten, maar op een website kunnen gasten ook reviews achterlaten. Hierdoor kun jij een nog bredere doelgroep aanspreken die ook luistert naar de mening van oudere gasten.
Het beste resultaat voor onze klanten

Hoe gaan wij te werk ?

Ontwerpen en vormgeving

Allereerst bespreken we je wensen en ideeën voor een restaurant website laten maken. Wanneer wij een volledig beeld van jouw doelstellingen hebben, gaan wij aan de hand hiervan een creatief voorstel opstellen voor jouw restaurant.

Ben je tevreden over het plan van aanpak? Dan zullen wij aan de slag gaan met het ontwerp en de grafische vormgeving om zo het beste online product te creëren.

Ontwikkeling en content creatie

Is het ontwerp het gewenste resultaat dat je verwacht? Top! Onze specialisten starten met het ontwikkelen van een responsive en conversiegericht online website. Bij WebSentiment gaan wij voor het optimale resultaat.

Full service & support

Na een uitgebreide controle kan jouw gewenste website of webshop dan eindelijk live! Wij monitoren regelmatig de website of webshop om te zorgen dat alles blijft draaien zoals het hoort. In de tussentijd staan wij ook klaar voor eventuele vragen omtrent het CMS en andere tussenkomende vragen.

Wist jij dat wij jou ook kunnen helpen met de online marketing voor jouw restaurant, zodat jij nog meer nieuwe gasten kunt aanspreken op het web? Onze online marketeers vertellen je hier graag meer over!

Een online reserveringssysteem laten integreren op jouw website

WebSentiment ontwikkelt online reserveringssystemen die we in jouw restaurant website kunnen integreren. Dit levert niet alleen voordelen op voor jou, maar het is ook een zeer klantvriendelijke feature. Klanten reserveren graag online.

In het online reserveringssysteem kan een agenda geïntegreerd worden met de beschikbare tijdstippen, waardoor jouw klanten direct een overzicht krijgen met de mogelijkheden en een tafeltje kan boeken in jouw restaurant. Jouw klant hoeft niet meer te bellen wat af en toe erg tijdrovend kan zijn.

Online marketing inzetten

Wil jij graag beter online vindbaar worden met jouw website? Wij stoppen niet bij het ontwikkelen van een website. Onze data gedreven online marketeers ontwikkelen een effectieve online strategie met meetbare doelstellingen en de juiste mix van alle marketingmiddelen. Op die manier zorgen wij ervoor dat jij het maximale uit jouw website kan halen. Een blijvend verbeterde website op het gebied van zoekmachineoptimalisatie genereert meer kliks, bezoekers, conversies en uiteindelijk winst en leads.

Wil jij ook graag een restaurant website laten maken voor jouw restaurant? Bij ons ben jij aan het juiste adres!

WebSentiment heeft veel ervaring in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke restaurant websites. Ben jij benieuwd wat wij voor jou en jouw restaurant kunnen betekenen of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactformulier, mail naar info@websentiment.nl of bel ons op 085 4444 820.
Bij een uniek bedrijf hoort een unieke website
0
bedrijven hielpen wij met het realiseren van hun online vraagstuk.
Onze klanten aan het woord
Inmiddels hebben wij drie websites laten realiseren door websentiment. Je wordt goed geadviseerd in de mogelijkheden die er allemaal zijn. Pluspunt is dat je altijd weet waar je aan toe bent en er geen onverwachte kosten bij komen kijken. Het is fijn dat je altijd een vast contactpersoon hebt met een snelle service. Er wordt altijd meegedacht aan verbeteringen en oplossingen. 
Lees meer Jessie Bossers - Madame Délicieux
Een vriendelijke, flexibele maar vooral betrokken groep mensen. Gewoon ouderwets doorzetten, niet stoppen als het nog niet goed genoeg is en met oog voor de missie die je als bedrijf hebt. En dat alles met een Brabantse vriendelijkheid.  Dat maakt het als start up heerlijk werken met ze. En als iemand die gewend is in Amsterdam te werken een verademing.
Lees meer Marcel van Wing - The Flower Farm
CLUBPT neemt het totale pakket af bij WebSentiment. Dit is onder andere een applicatie, een website en begeleiding in online marketing. We zijn zeer tevreden met de snelle en flexibele werkwijze van WebSentiment. Onze maandelijkse terugkerende evaluaties geven een goed inzicht en helpen in de groei van ons bedrijf. En extra credits naar Sharon. Door haar zijn we gegroeid op social media, op SEO ranking en verbeteren wij maandelijks de website, waardoor wij maandelijks meer leads genereren. Het meedenkende karakter en kennis van de branche zorgt ervoor dat wij een goede sparringspartner hebben. Wij zouden WebSentiment als partner aanraden!
Lees meer Sjuul Zeekaf - CLUBPT
Drie jaar geleden zochten we vanuit E-Division naar een nieuwe webdesigner en stiekem eigenlijk meer. Maar wie moet je nu kiezen, wie draagt jouw visie het beste uit en welke club denk er het beste met je mee zonder meteen een batterij aan facturen te presenteren? Websentiment stak hier met kop en schouders boven uit. Een roedel van jonge ICTers, programmeurs en marketeers, die op alle vlakken lekker pro actief mee willen denken en ondanks de informele sfeer bijzonder kundig maar vooral professioneel zijn. Samenwerken met Websentiment was een schot in de roos! Dat bleek wel toen Corona in 2020 zijn intrede deed. In nood leer je ook je beste zakelijke “partners” kennen.  Websentiment deed het onmogelijke, binnen twee weken verdigitaliseerde Websentiment ons bedrijf E-Division. Alles werd grotendeels geautomatiseerd en binnen een maand konden weer aan de slag, in een voor ons nieuwe digitale wereld en ook daarin werden we kundig begeleid.
Lees meer Renaldeau van den Worm - E-Division
De samenwerking met Websentiment wordt al jaren als zeer prettig ervaren. Onze doelen worden op de juiste manier vertaald door Websentiment. Duidelijke communicatie en snelheid is voor ons zeer belangrijk, dit wordt goed begrepen.   
Deze samenwerking gaan wij zeker doorzetten.
Lees meer Bowie Koreman - Interieurstudio
Al meerdere malen heb ik samengewerkt met Websentiment. Zowel voor mijn eigen websites als in samenwerkingen voor mijn klanten. Dit bevalt altijd goed. Ze kunnen alles, zijn mega flexibel en hebben geduld. Ze streven altijd naar het beste resultaat en denken ook goed mee. Daarnaast zijn de mensen die bij Websentiment werken onwijs vriendelijk. Ze maken het verschil! Wat ik een mega pluspunt vind. Zoals je kunt lezen vond ik het een geslaagde samenwerking en dat er nog maar velen mogen volgen.
Lees meer Mark Engelsman - EIGHTYNINE
We zijn ontzettend tevreden over onze nieuwe website en krijgen hier veel complimenten over! Ik kan echt zeggen dat ze bij Websentiment professionele en onderscheidende sites bouwen en de kleinste details worden tot in perfectie uitgevoerd. Door de snelle service, dienstverlening en persoonlijke aanpak is het erg prettig werken met deze mannen!
Lees meer Nathalie van der Zee - Paviljoen Het Houtse Meer
We zijn erg tevreden over de werkwijze waarop Websentiment onze rittenadministratie heeft geautomatiseerd. Ook hebben ze onze website een frisse uitstraling gegeven, niets is onmogelijk bij WebSentiment. Snelle oplossingen en altijd uitstekend werk geleverd.
Lees meer Guy Geffroy - Geffroy Europa Transport
Hartelijk dank voor de samenwerking, jullie service, kritische blik en het geduld. Het resultaat is een sprankelende en eigentijdse website voor mijn nieuwe bedrijf More Bubbles Change Management. Dik tevreden dus!
Lees meer Gerry Welten - More Bubbles Change Management

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!