In 5 stappen een app laten ontwikkelen

  • Altijd een uniek design
  • App die past bij jouw wensen
  • Ruimte voor eigen inbreng of brainstormsessies

Een app laten ontwikkelen!

Wil je graag een app laten ontwikkelen? Gaaf! Een app laten ontwikkelen is een super goed idee, maar de ontwikkeling van een app is natuurlijk niet in één dag gedaan met al het voorwerk. Jij kunt natuurlijk wel hulp gebruiken bij het ontwikkelen van een app. Dat snappen wij als geen ander!

Een app laten ontwikkelen is een toegevoegde waarde aan jouw bedrijf met vele voordelen. Een mobiele applicatie, ofwel een app, maakt alles een stuk gemakkelijker en toegankelijker. Het vergroot de betrokkenheid van jouw klanten en tegelijkertijd stimuleert het de verkoop of dienstverlening.

Heb jij een dienstverlening of service waarbij een mobiele website onmisbaar is? Dan is een app laten ontwikkelen een logische keuze. Hierdoor kunnen jouw klanten altijd jouw product, service of dienst bij de hand hebben. Elk moment van de dag. Daarnaast is een app laten ontwikkelen een ideale manier ter uitbreiding of aanvulling van je website.


Een app laten ontwikkelen: hoe bedenk je een app?

Om een app te laten ontwikkelen moet je goed in kaart hebben wat je precies wilt bereiken. Een app laten ontwikkelen brengt verschillende vragen met zich mee. Wil je iets verkopen of is het alleen voor informatie? Waar hebben je eindgebruikers behoefte aan en wat zijn hun wensen? Probeer eerst alle informatie te verzamelen over jouw doelgroep. Dit geeft meer inzicht voor jezelf, zodra je een app laat ontwikkelen. Denk ook na over oplossingen voor veelvoorkomende problemen. Dus waar loopt jouw doelgroep tegenaan en wat zou verbeterd kunnen worden met de app die jij laat ontwikkelen.

Vind je het lastig om hierover na te denken? Wees gerust. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van apps. Wij kunnen jou hierbij ondersteunen en adviseren. Samen ontwikkelen we een geschikte en gebruiksvriendelijke app.

Een app laten ontwikkelen door WebSentiment

Wil jij een extra service toevoegen aan jouw bedrijf en met de trend meegaan door een app te laten ontwikkelen? Dan ben je bij WebSentiment aan het juiste adres! We werken van concept naar design en verder. Een app laten ontwikkelen bij WebSentiment houd in dat je de juiste service en kennis in huis haalt om tot een professionele app te komen. Wij bouwen apps die voldoen aan jouw wensen en eisen!

Een korte samenvatting van onze werkwijze:

#1 Concept

Om een app te laten ontwikkelen gaan we samen onderzoeken/bespreken wat jij wilt bereiken met jouw app. Voor welk probleem geeft jouw app dé oplossing? Wie zijn de concurrenten en wat bieden zij wat wij kunnen verbeteren? In deze fase gaan we dus volop brainstormen. Of misschien heb jij al een uitgewerkt idee, dan springen wij graag bij!

#2 Design

Om een app te laten ontwikkelen is het belangrijk dat de app gebruiksvriendelijk is, maar wel met een opvallend design. Een app dat opvalt bij de gebruikers krijgt sneller merkbekendheid op de markt. Ga je voor een moderne typografie, vette animaties en illustraties of voor een strak en clean app design? Wij ontwikkelen apps afgestemd op jouw wensen!

#3 Ontwikkeling

Concept check! Design check! En nu op naar de ontwikkeling van de app. Hierbij komen onze app ontwikkelaars aan te pas en het zal ontwikkeld worden met de juiste techniek en kennis. Je wordt altijd op de hoogte gehouden van de ontwikkeling en op elk mobiele apparaat wordt de app getest.

#4 Onderhoud

Zoals een website onderhoud nodig heeft, heeft een app dit ook nodig. Denk aan een nieuwe versie van een besturingssysteem, waarbij de app weer geüpdatet moet worden of verbeteringen ten opzichte van gebruikerservaring. Wij zorgen ervoor dat je niet achterloopt of dat de app vastloopt.

#5 Online marketing

De app is helemaal ready, alleen hoe gaan de gebruikers jouw app vinden?! Er zijn zoveel verschillende apps in de stores dat je moet bedenken hoe jouw app opvalt en dat ze het downloaden.

Zonder de app te promoten zul je weinig gebruikers bereiken. Met onze kennis aan online marketing gaan we de vindbaarheid vergroten en de downloads omhoog halen. Denk aan promoten via social media, organische en betaalde zoekresultaten, nieuwsbrieven en Store Optimisation. Alles waar je jouw app online op de markt kan brengen.

Zo heb je in een kort overzicht gelezen hoe wij een app ontwikkelen die het verschil gaat maken.
Laat jouw app ontwikkelen door WebSentiment

Hoe lang duurt het om een app te laten maken?

De tijdsduur van het maken van een app hangt af van de complexiteit. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan welke functionaliteiten moet de app hebben, welke techniek of voor welke platformen moet de app beschikbaar zijn? Deze factoren tellen allemaal mee in de ontwikkeltijd van de app. Afhankelijk van deze factoren varieert de tijd wanneer de app klaar is. 

Als wij een getekende offerte ontvangen, betekent dat doorgaans dat wij direct kunnen beginnen met het ontwikkelen van de app. Wil je een grove indicatie ontvangen van de tijdsduur? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken al jouw vragen in een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Wat kost het om een app te laten maken?

Maar een app laten maken is toch duur? De kosten van een app kunnen behoorlijk variëren. Net als bij de tijdsduur, hangen deze kosten van meerdere factoren af. Je moet het zie als het kopen van een auto. Koop je een zeer ruime auto met allerlei extra opties en functies, dan zal de prijs hoger liggen dan wanneer je een simpele auto met minimale functies koopt. Het is dus lastig om te zeggen hoeveel het precies kost om een app te laten ontwikkelen aangezien dit afhangt van wat je wil.

Vele opdrachtgevers zijn je al voorgegaan om een app te laten ontwikkelen door WebSentiment, zoals PlusMin, Scing en EV Kenniscentrum. Is jouw idee ons volgende project? Wij kunnen niet wachten om jouw app te ontwikkelen! 


Wil jij een app laten ontwikkelen? Laten we eens kletsen over jouw idee!

Ben jij geïnteresseerd om een app te laten ontwikkelen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085 - 4444 820 of stuur een mailtje naar info@websentiment.nl. We kunnen ons voorstellen dat je nog onbeantwoorde vragen hebt over de ontwikkeling van een app. Ook voor vragen kan je gerust contact met ons opnemen!
Wij maken het verschil

 
0
bedrijven hielpen wij met het realiseren van hun online vraagstuk.
Onze klanten aan het woord
Inmiddels hebben wij drie websites laten realiseren door websentiment. Je wordt goed geadviseerd in de mogelijkheden die er allemaal zijn. Pluspunt is dat je altijd weet waar je aan toe bent en er geen onverwachte kosten bij komen kijken. Het is fijn dat je altijd een vast contactpersoon hebt met een snelle service. Er wordt altijd meegedacht aan verbeteringen en oplossingen. 
Lees meer Jessie Bossers - Madame Délicieux
Een vriendelijke, flexibele maar vooral betrokken groep mensen. Gewoon ouderwets doorzetten, niet stoppen als het nog niet goed genoeg is en met oog voor de missie die je als bedrijf hebt. En dat alles met een Brabantse vriendelijkheid.  Dat maakt het als start up heerlijk werken met ze. En als iemand die gewend is in Amsterdam te werken een verademing.
Lees meer Marcel van Wing - The Flower Farm
CLUBPT neemt het totale pakket af bij WebSentiment. Dit is onder andere een applicatie, een website en begeleiding in online marketing. We zijn zeer tevreden met de snelle en flexibele werkwijze van WebSentiment. Onze maandelijkse terugkerende evaluaties geven een goed inzicht en helpen in de groei van ons bedrijf. En extra credits naar Sharon. Door haar zijn we gegroeid op social media, op SEO ranking en verbeteren wij maandelijks de website, waardoor wij maandelijks meer leads genereren. Het meedenkende karakter en kennis van de branche zorgt ervoor dat wij een goede sparringspartner hebben. Wij zouden WebSentiment als partner aanraden!
Lees meer Sjuul Zeekaf - CLUBPT
Drie jaar geleden zochten we vanuit E-Division naar een nieuwe webdesigner en stiekem eigenlijk meer. Maar wie moet je nu kiezen, wie draagt jouw visie het beste uit en welke club denk er het beste met je mee zonder meteen een batterij aan facturen te presenteren? Websentiment stak hier met kop en schouders boven uit. Een roedel van jonge ICTers, programmeurs en marketeers, die op alle vlakken lekker pro actief mee willen denken en ondanks de informele sfeer bijzonder kundig maar vooral professioneel zijn. Samenwerken met Websentiment was een schot in de roos! Dat bleek wel toen Corona in 2020 zijn intrede deed. In nood leer je ook je beste zakelijke “partners” kennen.  Websentiment deed het onmogelijke, binnen twee weken verdigitaliseerde Websentiment ons bedrijf E-Division. Alles werd grotendeels geautomatiseerd en binnen een maand konden weer aan de slag, in een voor ons nieuwe digitale wereld en ook daarin werden we kundig begeleid.
Lees meer Renaldeau van den Worm - E-Division
De samenwerking met Websentiment wordt al jaren als zeer prettig ervaren. Onze doelen worden op de juiste manier vertaald door Websentiment. Duidelijke communicatie en snelheid is voor ons zeer belangrijk, dit wordt goed begrepen.   
Deze samenwerking gaan wij zeker doorzetten.
Lees meer Bowie Koreman - Interieurstudio
Al meerdere malen heb ik samengewerkt met Websentiment. Zowel voor mijn eigen websites als in samenwerkingen voor mijn klanten. Dit bevalt altijd goed. Ze kunnen alles, zijn mega flexibel en hebben geduld. Ze streven altijd naar het beste resultaat en denken ook goed mee. Daarnaast zijn de mensen die bij Websentiment werken onwijs vriendelijk. Ze maken het verschil! Wat ik een mega pluspunt vind. Zoals je kunt lezen vond ik het een geslaagde samenwerking en dat er nog maar velen mogen volgen.
Lees meer Mark Engelsman - EIGHTYNINE
We zijn ontzettend tevreden over onze nieuwe website en krijgen hier veel complimenten over! Ik kan echt zeggen dat ze bij Websentiment professionele en onderscheidende sites bouwen en de kleinste details worden tot in perfectie uitgevoerd. Door de snelle service, dienstverlening en persoonlijke aanpak is het erg prettig werken met deze mannen!
Lees meer Nathalie van der Zee - Paviljoen Het Houtse Meer
We zijn erg tevreden over de werkwijze waarop Websentiment onze rittenadministratie heeft geautomatiseerd. Ook hebben ze onze website een frisse uitstraling gegeven, niets is onmogelijk bij WebSentiment. Snelle oplossingen en altijd uitstekend werk geleverd.
Lees meer Guy Geffroy - Geffroy Europa Transport
Hartelijk dank voor de samenwerking, jullie service, kritische blik en het geduld. Het resultaat is een sprankelende en eigentijdse website voor mijn nieuwe bedrijf More Bubbles Change Management. Dik tevreden dus!
Lees meer Gerry Welten - More Bubbles Change Management

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!