Een app laten ontwikkelen

Een mobiele applicatie ofwel een app, maakt alles een stuk gemakkelijker. Het vergroot de betrokkenheid van jouw klanten en tegelijkertijd stimuleert het de verkoop of dienstverlening. Een app laten maken is een toegevoegde waarde aan jouw bedrijf met vele voordelen.

Hoe bedenk je een app?

Om een app te laten ontwikkelen moet je goed in kaart hebben wat je precies wilt bereiken, wil je iets verkopen of is het alleen voor informatie. Waar hebben je eindgebruikers behoefte aan en wat zijn hun wensen. Probeer eerst alle informatie te verzamelen over jouw doelgroep. Denk ook na over oplossingen voor veelvoorkomende problemen. Dus waar loopt jouw doelgroep tegenaan en wat zou verbeterd kunnen worden met de app. Vind je het lastig om hierover na te denken? Wees gerust, wij kunnen jou hierbij ondersteunen en adviseren. Samen ontwikkelen we een geschikte en gebruiksvriendelijke app.

Welk besturingssysteem kies jij?

Er zijn vier verschillende besturingssystemen voor een smartphone, namelijk:

1. iOS
4. Blackberry

De eerste twee besturingssystemen komen het meest voor bij mobiele applicaties. Je kunt kiezen of je jouw app alleen voor iOS wilt laten ontwikkelen, voor Android of voor beide. De iOS is het besturingssysteem voor Apple producten en Android voor Samsung producten.

Wil je meer informatie over de verschillende besturingssystemen? Klik op een van de bovenstaande systemen.

Een app laten bouwen door WebSentiment

Wil jij een extra service toevoegen aan jouw bedrijf en met de trend meegaan door een app te laten ontwikkelen? Dan ben je bij WebSentiment aan het juiste adres! We werken van concept naar design en verder.

Een korte samenvatting van onze werkwijze:

Concept
Om een app te laten bouwen gaan we samen onderzoeken/bespreken wat jij wilt bereiken met jouw app. Voor welk probleem geeft jouw app dé oplossing? Wie zijn de concurrenten en wat bieden zij, wat wij kunnen verbeteren. In deze fase gaan we dus volop brainstormen. Of misschien heb jij al een uitgewerkt idee, dan springen wij graag bij!

Design
Om een app te laten ontwikkelen is het belangrijk dat de app gebruiksvriendelijk is, maar wel met een opvallend design. Een app welk opvalt bij de gebruikers, waardoor het merkbekendheid krijgt. Ga je voor een moderne typografie, vette animaties en illustraties of voor een strak en clean app design?

Ontwikkeling
Concept check! Design check! En nu op naar de ontwikkeling van de app. Hierbij komen onze app ontwikkelaars aan te pas en het zal ontwikkeld worden met de juiste techniek en kennis. Je wordt altijd op de hoogte gehouden van de ontwikkeling en op elk mobiele apparaat wordt de app getest.

Onderhoud
Zoals een website onderhoud nodig heeft, heeft een app dit ook nodig. Denk aan een nieuwe versie van een besturingssysteem, waarbij de app weer geüpdatet moet worden of verbeteringen ten opzichte van gebruikerservaring. Wij zorgen ervoor dat je niet achterloopt of dat de app vastloopt.

Online marketing
De app is helemaal ready, alleen hoe gaan de gebruikers jouw app vinden?! Er zijn zoveel verschillende apps in de stores dat je moet bedenken hoe jouw app opvalt en dat ze het downloaden.

Zonder de app te promoten zul je weinig gebruikers bereiken. Met onze kennis aan online marketing gaan we de vindbaarheid vergroten en de downloads omhoog halen. Denk aan promoten via social media, organische en betaalde zoekresultaten, nieuwsbrieven en Store Optimisation. Alles waar je jouw app online op de markt kan brengen.

Zullen we erover kletsen?

Ben jij geïnteresseerd om een app te laten ontwikkelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085- 4444 820 of stuur een mailtje naar info@websentiment.nl.

P.s: wij hebben een heerlijk kopje koffie of thee voor je klaar staan ;).

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!