Een app laten ontwikkelen

Wil je graag een app laten ontwikkelen? Gaaf! Een app laten ontwikkelen is een super goed idee, maar de ontwikkeling van een app is natuurlijk niet in één dag gedaan met al het voorwerk. Jij kunt natuurlijk wel hulp gebruiken bij het ontwikkelen van een app. Dat snappen wij als geen ander!

Een app laten ontwikkelen is een toegevoegde waarde aan jouw bedrijf met vele voordelen. Een mobiele applicatie, ofwel een app, maakt alles een stuk gemakkelijker en toegankelijker. Het vergroot de betrokkenheid van jouw klanten en tegelijkertijd stimuleert het de verkoop of dienstverlening. 

Heb jij een dienstverlening of service waarbij een mobiele website onmisbaar is? Dan is een app laten ontwikkelen een logische keuze. Hierdoor kunnen jouw klanten altijd jouw product, service of dienst bij de hand hebben. Elk moment van de dag. Daarnaast is een app laten ontwikkelen een ideale manier ter uitbreiding of aanvulling van je website. 

app laten ontwikkelen

Een app laten ontwikkelen: hoe bedenk je een app?

Om een app te laten ontwikkelen moet je goed in kaart hebben wat je precies wilt bereiken. Een app laten ontwikkelen brengt verschillende vragen met zich mee. Wil je iets verkopen of is het alleen voor informatie? Waar hebben je eindgebruikers behoefte aan en wat zijn hun wensen? Probeer eerst alle informatie te verzamelen over jouw doelgroep. Dit geeft meer inzicht voor jezelf, zodra je een app laat ontwikkelen. Denk ook na over oplossingen voor veelvoorkomende problemen. Dus waar loopt jouw doelgroep tegenaan en wat zou verbeterd kunnen worden met de app die jij laat ontwikkelen.

Vind je het lastig om hierover na te denken? Wees gerust. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van apps. Wij kunnen jou hierbij ondersteunen en adviseren. Samen ontwikkelen we een geschikte en gebruiksvriendelijke app.

Een app laten ontwikkelen: welk besturingssysteem kies jij?

Er zijn vier verschillende besturingssystemen voor een smartphone. Het is mogelijk om per besturingssysteem een app te laten ontwikkelen. Deze besturingssystemen zijn:

1. iOS
4. Blackberry
 
De eerste twee besturingssystemen komen het meest voor bij mobiele applicaties. Je kunt kiezen of je jouw app alleen voor iOS wilt laten ontwikkelen, voor Android of voor beide. De iOS is het besturingssysteem voor Apple producten en Android voor Samsung producten.
 
Wil je meer informatie over de verschillende besturingssystemen? Klik op een van de bovenstaande systemen.

Een app laten ontwikkelen door WebSentiment

Wil jij een extra service toevoegen aan jouw bedrijf en met de trend meegaan door een app te laten ontwikkelen? Dan ben je bij WebSentiment aan het juiste adres! We werken van concept naar design en verder. Een app laten ontwikkelen bij WebSentiment houd in dat je de juiste service en kennis in huis haalt om tot een professionele app te komen. Wij bouwen apps die voldoen aan jouw wensen en eisen!
 
Een korte samenvatting van onze werkwijze:

Concept
Om een app te laten ontwikkelen gaan we samen onderzoeken/bespreken wat jij wilt bereiken met jouw app. Voor welk probleem geeft jouw app dé oplossing? Wie zijn de concurrenten en wat bieden zij wat wij kunnen verbeteren? In deze fase gaan we dus volop brainstormen. Of misschien heb jij al een uitgewerkt idee, dan springen wij graag bij!
 
Design
Om een app te laten ontwikkelen is het belangrijk dat de app gebruiksvriendelijk is, maar wel met een opvallend design. Een app dat opvalt bij de gebruikers krijgt sneller merkbekendheid op de markt. Ga je voor een moderne typografie, vette animaties en illustraties of voor een strak en clean app design? Wij ontwikkelen apps afgestemd op jouw wensen!
 
Ontwikkeling
Concept check! Design check! En nu op naar de ontwikkeling van de app. Hierbij komen onze app ontwikkelaars aan te pas en het zal ontwikkeld worden met de juiste techniek en kennis. Je wordt altijd op de hoogte gehouden van de ontwikkeling en op elk mobiele apparaat wordt de app getest.
 
Onderhoud
Zoals een website onderhoud nodig heeft, heeft een app dit ook nodig. Denk aan een nieuwe versie van een besturingssysteem, waarbij de app weer geüpdatet moet worden of verbeteringen ten opzichte van gebruikerservaring. Wij zorgen ervoor dat je niet achterloopt of dat de app vastloopt.
 
Online marketing
De app is helemaal ready, alleen hoe gaan de gebruikers jouw app vinden?! Er zijn zoveel verschillende apps in de stores dat je moet bedenken hoe jouw app opvalt en dat ze het downloaden.

Zonder de app te promoten zul je weinig gebruikers bereiken. Met onze kennis aan online marketing gaan we de vindbaarheid vergroten en de downloads omhoog halen. Denk aan promoten via social media, organische en betaalde zoekresultaten, nieuwsbrieven en Store Optimisation. Alles waar je jouw app online op de markt kan brengen.

Zo heb je in een korte overzicht gelezen hoe wij een app ontwikkelen die het verschil gaat maken.

app laten ontwikkelen

Vele opdrachtgevers zijn je al voorgegaan om een app te laten ontwikkelen door WebSentiment, zoals PlusMin en EV Kenniscentrum. Is jouw idee ons volgende project? Wij kunnen niet wachten om jouw app te ontwikkelen! 

Wil jij een app laten ontwikkelen? Laten we eens kletsen over jouw idee!

Ben jij geïnteresseerd om een app te laten ontwikkelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085 - 4444 820 of stuur een mailtje naar info@websentiment.nl.


App laten ontwikkelen door WebSentiment

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.