Zoekmachine optimalisatie specialist

  • Maandelijks opzegbaar
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Ervaren SEO-specialisten
Wist je dat sommige internet surfers bewust de advertenties in Google overslaan als ze op zoek zijn naar een product of dienst? Naast het feit dat je betaald kunt adverteren op Google kan dit ook organisch, dus niet-betaald. Door middel van zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) word jij online beter zichtbaar en zorg je voor geïnteresseerde bezoekers op je website. Zoekmachine optimalisatie is een proces waar je continu mee bezig moet zijn. Het bestaat uit content, techniek en autoriteit.

SEO is een lange termijn strategie, omdat het een tijdje kan duren voordat jij organisch zichtbaar wordt op de zoekwoorden die je zou willen. Wil jij met jouw bedrijf graag starten met SEO, maar heb je hier de tijd of kennis niet voor om dit op de juiste manier op te zetten? Ben je op zoek naar een zoekmachine optimalisatie specialist? Ontmoet WebSentiment! Onze ervaren marketeers hebben veel kennis op het gebied van SEO en kunnen jouw business een boost geven, zodat jij goed gevonden wordt in Google!

Wat is zoekmachine optimalisatie?

SEO, kort voor search engine optimization, is het optimaliseren van jouw website om de vindbaarheid in Google, of een andere zoekmachine, te verbeteren. Je kunt jouw website optimaliseren op drie gebieden: content, techniek en autoriteit.

Content

Een van de drie pijlers is content, hiermee kan jij snel aan de slag. Content is alles wat je op je website plaatst, zoals afbeeldingen, teksten en video's. Zonder goede content scoor je nooit hoog in Google. De content moet voor de lezer begrijpelijk zijn, maar ook voor Google.Voordat je begint met het schrijven van content op je website is het slim om een zoekwoorden onderzoek te doen. Op deze manier kan je antwoord geven op vragen van je bezoeker en weet je op welke zoekwoorden je gevonden kan worden. Bij het schrijven van je tekst is het belangrijk voor Google om zoekwoorden in de titel, koppen, broodtekst, meta tags en de URL te plaatsen.

Techniek

Techniek bevindt zich voornamelijk achter de schermen van jouw website. Dit heeft bijvoorbeeld te maken met de snelheid van je website, het aantal plugins en of je geen duplicate content schrijft. Deze punten hebben te maken met de codes achter je website. Techniek is een belangrijk punt binnen SEO, dus als je hier weinig verstand van hebt, raden wij aan een zoekmachine optimalisatie specialist in te schakelen.

Autoriteit

De autoriteit van je website heeft onder andere te maken met de waarde van jouw website, de kwaliteit, het aantal backlinks en de leeftijd van je website. De autoriteit van je website verhogen kan bijvoorbeeld door middel van externe linkbuilding.

Zoekmachine optimalisatie specialist: onze werkwijze

Hoe zorgen wij dan dat jouw bedrijf hoog scoort met SEO? Wij werken stapsgewijs om de SEO voor jouw bedrijf tot een succes te maken. Als wij beginnen met jouw bedrijf doen we eerst een uitgebreid zoekwoorden onderzoek. Belangrijke vragen die we jou onder andere kunnen stellen zijn of je lokaal of nationaal gevonden wil worden. Is het bijvoorbeeld relevant dat iemand van de andere kant van Nederland op jouw website komt? Als jij een webshop hebt en je vooral richt op online verkoop, is dit natuurlijk wel interessant.

Zodra wij een zoekwoorden onderzoek hebben gedaan, bespreken we deze met jou. Ben je akkoord? Dan gaan we aan de slag met het schrijven van converterende teksten en zetten we deze online! Wij houden de teksten nauw in de gaten, zodat we weten of de pagina goed scoort. Vervolgens sturen we jou een maandelijkse rapportage met de resultaten en inzichten, zodat jij de status van SEO precies weet!
Converterende website door middel van SEO.

Op zoek naar een zoekmachine optimalisatie specialist?

Wij staan te trappelen om te mogen starten met de SEO voor jouw bedrijf! Samen met jouw kennis en onze expertise zorgen we voor een hoge positie in Google en converterende klanten. Ben jij op zoek naar een zoekmachine optimalisatie specialist? Zoek dan niet verder. Bij WebSentiment ben je aan het juiste adres. Samen gaan we voor het optimale resultaat!
Samen voor optimaal resultaat!
0
bedrijven hielpen wij met het realiseren van hun online vraagstuk.
Onze klanten aan het woord
Inmiddels hebben wij drie websites laten realiseren door websentiment. Je wordt goed geadviseerd in de mogelijkheden die er allemaal zijn. Pluspunt is dat je altijd weet waar je aan toe bent en er geen onverwachte kosten bij komen kijken. Het is fijn dat je altijd een vast contactpersoon hebt met een snelle service. Er wordt altijd meegedacht aan verbeteringen en oplossingen. 
Lees meer Jessie Bossers - Madame Délicieux
Een vriendelijke, flexibele maar vooral betrokken groep mensen. Gewoon ouderwets doorzetten, niet stoppen als het nog niet goed genoeg is en met oog voor de missie die je als bedrijf hebt. En dat alles met een Brabantse vriendelijkheid.  Dat maakt het als start up heerlijk werken met ze. En als iemand die gewend is in Amsterdam te werken een verademing.
Lees meer Marcel van Wing - The Flower Farm
CLUBPT neemt het totale pakket af bij WebSentiment. Dit is onder andere een applicatie, een website en begeleiding in online marketing. We zijn zeer tevreden met de snelle en flexibele werkwijze van WebSentiment. Onze maandelijkse terugkerende evaluaties geven een goed inzicht en helpen in de groei van ons bedrijf. En extra credits naar Sharon. Door haar zijn we gegroeid op social media, op SEO ranking en verbeteren wij maandelijks de website, waardoor wij maandelijks meer leads genereren. Het meedenkende karakter en kennis van de branche zorgt ervoor dat wij een goede sparringspartner hebben. Wij zouden WebSentiment als partner aanraden!
Lees meer Sjuul Zeekaf - CLUBPT
Drie jaar geleden zochten we vanuit E-Division naar een nieuwe webdesigner en stiekem eigenlijk meer. Maar wie moet je nu kiezen, wie draagt jouw visie het beste uit en welke club denk er het beste met je mee zonder meteen een batterij aan facturen te presenteren? Websentiment stak hier met kop en schouders boven uit. Een roedel van jonge ICTers, programmeurs en marketeers, die op alle vlakken lekker pro actief mee willen denken en ondanks de informele sfeer bijzonder kundig maar vooral professioneel zijn. Samenwerken met Websentiment was een schot in de roos! Dat bleek wel toen Corona in 2020 zijn intrede deed. In nood leer je ook je beste zakelijke “partners” kennen.  Websentiment deed het onmogelijke, binnen twee weken verdigitaliseerde Websentiment ons bedrijf E-Division. Alles werd grotendeels geautomatiseerd en binnen een maand konden weer aan de slag, in een voor ons nieuwe digitale wereld en ook daarin werden we kundig begeleid.
Lees meer Renaldeau van den Worm - E-Division
De samenwerking met Websentiment wordt al jaren als zeer prettig ervaren. Onze doelen worden op de juiste manier vertaald door Websentiment. Duidelijke communicatie en snelheid is voor ons zeer belangrijk, dit wordt goed begrepen.   
Deze samenwerking gaan wij zeker doorzetten.
Lees meer Bowie Koreman - Interieurstudio
Al meerdere malen heb ik samengewerkt met Websentiment. Zowel voor mijn eigen websites als in samenwerkingen voor mijn klanten. Dit bevalt altijd goed. Ze kunnen alles, zijn mega flexibel en hebben geduld. Ze streven altijd naar het beste resultaat en denken ook goed mee. Daarnaast zijn de mensen die bij Websentiment werken onwijs vriendelijk. Ze maken het verschil! Wat ik een mega pluspunt vind. Zoals je kunt lezen vond ik het een geslaagde samenwerking en dat er nog maar velen mogen volgen.
Lees meer Mark Engelsman - EIGHTYNINE
We zijn ontzettend tevreden over onze nieuwe website en krijgen hier veel complimenten over! Ik kan echt zeggen dat ze bij Websentiment professionele en onderscheidende sites bouwen en de kleinste details worden tot in perfectie uitgevoerd. Door de snelle service, dienstverlening en persoonlijke aanpak is het erg prettig werken met deze mannen!
Lees meer Nathalie van der Zee - Paviljoen Het Houtse Meer
We zijn erg tevreden over de werkwijze waarop Websentiment onze rittenadministratie heeft geautomatiseerd. Ook hebben ze onze website een frisse uitstraling gegeven, niets is onmogelijk bij WebSentiment. Snelle oplossingen en altijd uitstekend werk geleverd.
Lees meer Guy Geffroy - Geffroy Europa Transport
Hartelijk dank voor de samenwerking, jullie service, kritische blik en het geduld. Het resultaat is een sprankelende en eigentijdse website voor mijn nieuwe bedrijf More Bubbles Change Management. Dik tevreden dus!
Lees meer Gerry Welten - More Bubbles Change Management

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!