Online succes behalen met online marketing diensten?

Ben jij op zoek naar een online marketing bedrijf om beter vindbaar te worden op de online markt? Lees meer over onze online marketing diensten en wie weet zijn we jouw geschikte partner in jouw online succes! 

Wat houdt online marketing in?

Online marketing ofwel internet marketing is een breed begrip. Het houdt in om jouw boodschap over het internet te brengen met als doel om nieuwe klanten aan te trekken. Bij online marketing zijn er verschillende middelen om in te zetten, zoals:

1. Zoekmachine optimalisatie

Door zoekmachine optimalisatie in te zetten trek je meer bezoekers naar jouw website. Het staat ook bekend als search engine optimization (SEO). Hier gaat het over organische bezoekers, de “gratis” zoekresultaten. 

2. Zoekmachine adverteren
Bij zoekmachine adverteren gaat het over online adverteren zoals Google Ads en Bing Ads. Het wordt ook Search Engine Advertising (SEA) genoemd. Met deze vorm van online marketing sta je sneller bovenaan in Google. 

3.Social media marketing

Zoals de naam het al zegt, zet je bij deze marketingtechniek social media in. Denk aan Facebook, Instagram en Twitter. Je communiceert met de doelgroep, het is meer gericht op de interactie. 

4. E-mailmarketing
Bij e-mailmarketing verstuur je nieuwsbrieven en mailing uit naar (potentiële) klanten. Het is een snelle en directe manier om nieuwe klanten te werven of voor klantenbinding. 

Dit zijn maar een paar voorbeelden van online marketing diensten. Er zijn nog zoveel andere marketingmiddelen die je kunt inzetten zoals; inbound marketing, bloggen en vloggen. 

Waarom online marketing diensten uitbesteden?

Je kunt wel een supergave website, anno 2019, hebben met graphics die over het beeldscherm knalt, maar wordt jouw website wel gevonden? Daarom is online marketing zeer belangrijk als je voor meer omzet wilt zorgen en daarvoor moet je kwalitatieve leads aantrekken. Je behaalt sneller je doelen en naamsbekendheid. Jij wilt toch ook meer uit jouw website halen? 

Proces van online marketing

Het verschilt natuurlijk per bedrijf welk marketingmiddel we gaan inzetten. Aan de hand van een goed marketingplan gaan wij uitzoeken welke vorm van online marketing dienst het beste past bij jouw bedrijf. Als je doelgroep 65+ is gaan we bijvoorbeeld geen Instagram profiel aanmaken, maar is jouw doelgroep 18+ dan is Instagram juist een goed middel. Bij SEO is het een langdurig proces en bij SEA heb je al veel sneller resultaat. 

Samen met onze online marketing team gaan we samen jouw doelstellingen, doelgroepen en bedrijfsidentiteit bespreken. Hieruit komt er een marketingstrategie plan met de juist gekozen kanalen. Maar wij kijken ook naar de concurrentie, wat doen ze en welke online marketinginstrumenten gebruikt men, wat kunnen wij verbeteren ten opzichte van de concurrentie. Alles blijven wij meten en je wordt altijd op de hoogte gehouden van de resultaten en aanpassingen door middel van een opgesteld rapport. 

Aan alles wordt er gedacht tot in de puntjes. Je zult niet voor verrassingen komen te staan en je kunt erop vertrouwen dat wij ons uiterste best doen om jouw bedrijf vindbaar te maken. Want zijn onze klanten tevreden, dan zijn wij ook tevreden! 

Wil jij hoger in Google komen?


We kunnen wel blijven schrijven over online marketing diensten en het is ook een continu proces. Er komen altijd nieuwe technieken en updates bij. Maar less talk more action! Vraag vrijblijvend een gesprek aan voor onze online marketing diensten door ons te mailen naar info@websentiment.nl of bel naar 085 4444 820 

and remember..”The best place to hide a dead body is the second page of google search”… 

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.