Online marketing

Vindbaarheid verhogen?

Verbeter de online positionering van je product of dienst door een slimme onlinemarketingstrategie. In overleg met jou zetten wij de meest effectieve kanalen in voor een krachtige marketingmix die je helpt je doelen te behalen. Wij maken een strategisch plan om meer traffic naar je website te genereren. We meten de resultaten en we blijven doorlopend optimaliseren. Zo haal je het maximale uit je website.

Hoe gaan wij te werk?

Wil je beter gevonden worden en meer conversie generen? Wij gaan als volgt te werk. Om te beginnen scannen we eerst je huidige website of webshop en we bespreken je wensen en doelstellingen. Daarna maken we een voorstel met de werkzaamheden, het budget en de tijdinvestering. Als dat is afgerond starten we met het bedenken en het ontwerpen van jouw onlinemarketingstrategie. Ben je tevreden? Dan zetten we de campagne online.  We meten de resultaten van de campagne iedere maand. We streven ernaar om meer bezoekers naar je website of webshop te leiden en een hogere conversie te behalen.
#
Eerste contact en koffie
We ontwikkelen een effectieve online strategie met meetbare doelstellingen en de juiste mix van online marketingmiddelen. Zo zorg je ervoor dat je het maximale uit je website of webshop haalt. Een blijvende optimalisatie zorgt voor meer kliks, bezoekers, conversies en uiteindelijk winst.
#
Creatieve uitwerking
We maken de vertaalslag van jouw online ambities naar een concreet voorstel op maat en we bespreken onze aanpak met je. Zo weet je precies wat de resultaten, kosten en werkzaamheden zullen zijn. 
#
Aan de slag
Ben je akkoord met ons voorstel? Dan starten we met de uitwerking van je onlinemarketingstrategie en zetten een conversiegerichte campagne op. Hierbij maken we gebruik van verschillende technieken en tools om je resultaten te optimaliseren. Denk bijvoorbeeld aan SEO/SEA, linkbuilding, social media en emailmarketing.
#
Evaluatie en rapportage
We meten, evalueren en rapporteren de voortgang van je doelstellingen regelmatig. We houden proactief ontwikkelingen in de gaten en sturen bij waar nodig. Zo houden we de focus op jouw ambities, met een eindresultaat waar je op kunt bouwen.

Heb je een vraag?