De app ontwikkelaar met alles onder één dak

  • Snelle service
  • Korte communicatielijnen
  • Altijd op maat geprogrammeerd
Ben jij op zoek naar een full service app ontwikkelaar en staan bij jou kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel? Dan ben je bij WebSentiment op het juiste adres. Wij zijn WebSentiment, de app ontwikkelaar met alles onder één dak: vormgeving, app ontwikkeling tot aan de online marketing. Wij zijn gespecialiseerd als app ontwikkelaar voor verschillende besturingssystemen, zoals iOS, Android en Windows Phone. Wij maken unieke apps met een gave design. Een greep uit onze projecten vind je hier.

Klanten beschrijven ons ook wel als de app ontwikkelaar waar niks onmogelijk is. En dat is ook zo. Wij gaan tot het uiterste, voor elke klant. Samen vertalen wij vage ideeën tot een eindproduct dat impact maakt.

Hoe vind jij de juiste app ontwikkelaar? - 4 vragen

Heb jij al een tof idee om een app te laten ontwikkelen, dan is het natuurlijk belangrijk om de juiste app ontwikkelaar in te schakelen. Wij geven je alvast 5 vragen die jij jezelf kunt stellen om een keuze te maken in een app ontwikkelaar.

Vraag 1: Welke kosten wil jij uitgeven aan het ontwikkelen van een app?

Het ontwikkelen van een app kan een investering zijn. Schat alvast het budget in die jij kwijt wil zijn aan het ontwikkelen van een app. WebSentiment luistert naar ieder budget om een app te laten ontwikkelen en spart graag met je mee.

Vraag 2: Welke platforms kan de app ontwikkelaar ontwikkelen?

Weet jij al op welke platforms jij graag een app wil laten lanceren? Zo kun je een app ontwikkelen op iOs, Android of allebei. Bij WebSentiment is het mogelijk om voor alle platformen een app te laten ontwikkelen.

Vraag 3: Wie ontwikkelt de app?

Weet wie de app ontwikkelt. Word de app wel in Nederland gemaakt of uitgesteed aan een freelancer in het buitenland? Bij WebSentiment als app ontwikkelaar word jouw app ontwikkelt door onze eigen vakkundige app ontwikkelaars in Oosterhout.

Vraag 4: Het verloopt het ontwikkelproces?

Het is natuurlijk wel prettig om te weten hoe het proces verloopt. Wat kun je verwachten? Bij WebSentiment zijn we transparant met onze klanten over het ontwikkelen van de app. Hieronder kun je lezen hoe het proces verloopt.
app ontwikkelaar

Waar kunnen wij je mee helpen?

WebSentiment, de app ontwikkelaar, onderscheidt zich door alles onder één dak aan te bieden. Je hoeft niet verder te zoeken naar andere bedrijven voor een vormgeving voor jouw applicatie of de online marketing om jouw product met een knal in de markt te zetten. Wij hebben alles in huis. Van vormgeving, development tot aan online marketing. Doordat wij jou ondersteuning bieden vanaf de uitwerkfase in je hoofd tot aan de release van je app zijn wij jouw beste sparringpartner, want wij hebben elke stap samen met jou gedaan.

De app ontwikkelaar met design in eigen huis

Een app ontwikkelaar met een eigen vormgeving in huis: dat is uniek. WebSentiment maakt dit mogelijk. Een goed design is the key to success. Wij vertalen jouw concept naar een app met een doordachte design. Elke app kunnen wij omzetten naar een design wat aansluit bij jouw doelgroep. Wij ontwerpen apps vanuit ons eigen kantoor met onze gespecialiseerde vormgever, waardoor wij geen andere bedrijven hoeven in te schakelen.

De app ontwikkelaar met de juiste development

Is het design goedgekeurd, dan gaan onze app ontwikkelaars aan de slag om het concept om te zetten naar een gebruiksvriendelijke applicatie. Ons professionele team maakt kwalitatieve en succesvolle eindproducten.

De app ontwikkelaar met onderhoud

Een applicatie is gemaakt in verschillende besturingssystemen met verschillende codes, waardoor beheer en onderhoud van essentieel belang is om een app draaiende te houden. App-onderhoud wordt uitgevoerd door onszelf, waardoor wij hedendaagse problemen onmiddellijk en snel kunnen oplossen.

De app ontwikkelaar met online marketing

De app is af en dan is het natuurlijk van belang dat jouw applicatie wordt gevonden door de juiste doelgroep. Dagelijks komen er steeds meer applicaties online in de app stores waardoor het belangrijk is om jouw app te laten opvallen. Dit doen wij door online marketing. Zonder de app te promoten, bereik je weinig gebruikers. Met onze kennis in online marketing kunnen wij de vindbaarheid en downloads vergroten. Denk aan promoten via social media, SEO, SEA, e-mailmarketing en app store optimalisaties.
app ontwikkelaar

WebSentiment is jouw specialist in app ontwikkeling

Onze opdrachtgevers willen impact creëren met hun app. En daar helpen wij maar al te graag aan mee. Wil je een applicatie laten ontwikkelen die ook resultaat oplevert? Kies dan voor een specialist, want alleen dan versla jij je concurrenten. Door een app ontwikkelaar in te schakelen met ruime ervaring in app development ga jij echt het verschil maken. Wij helpen je vanaf je concept tot aan de marketing uitingen.

Platformen

WebSentiment kan voor elk platform een app ontwikkelen. Mobiele apps voor Android, het besturingssysteem waar bijvoorbeeld Samsung en Huawei mee werken of IOS voor natuurlijk Iphones en Ipads.

Android
Android is het meest gebruikte systeem voor het middensegment smartphones. android is geschreven in Java een programmeertaal die niet afhankelijk is van een platform

IOS
Dit is het besturingssysteem van Apple. Apple is gericht op het topsegment smartphones Deze gebruikers brengen meer tijd door online en zijn dan ook vaak bereid om meer geld uit te geven.
Een app voor alle platformen

Onze werkwijze voor een succesvolle app

Er wordt vaak gezegd: een goed begin is het halve werk. En dat is ook zo. Jij hebt vast een idee in je hoofd hoe je app eruit moet zijn. Samen kunnen we brainstormen om jouw idee tot een uitgekiend plan te werken. Dit plan zetten we samen om naar een design. Hoe gaat de app eruit zien? Is de vormgeving goedgekeurd, dan gaan onze app ontwikkelaars direct aan de slag met het bouwen van de applicatie. Na het ontwikkelen van de app is het tijd om live te gaan. Wij zorgen ervoor dat jouw app up to date is en alle verbeteringen op tijd worden doorgevoerd. Als laatst houden wij ons bezig met het verkrijgen van meer downloads met online marketing. Dit is het alles-onder-één-dak concept van WebSentiment waar jij veel profijt van hebt. Een partner met alle kennis in huis.

Wil je meer weten over onze werkwijze? Neem contact met ons op.


Wil jij een app ontwikkelaar van hoge kwaliteit? Lets meet!

Neem vrijblijvend contact op met Nigel om meer te ontdekken over het ontwikkelen van een super goede applicatie. Wij helpen je graag! Bel ons op 085 4444 820, mail ons op info@websentiment.nl of vul onderstaande contactformulier in.
Jouw specialist in app ontwikkeling
0
bedrijven hielpen wij met het realiseren van hun online vraagstuk.
Onze klanten aan het woord
Inmiddels hebben wij drie websites laten realiseren door websentiment. Je wordt goed geadviseerd in de mogelijkheden die er allemaal zijn. Pluspunt is dat je altijd weet waar je aan toe bent en er geen onverwachte kosten bij komen kijken. Het is fijn dat je altijd een vast contactpersoon hebt met een snelle service. Er wordt altijd meegedacht aan verbeteringen en oplossingen. 
Lees meer Jessie Bossers - Madame Délicieux
Een vriendelijke, flexibele maar vooral betrokken groep mensen. Gewoon ouderwets doorzetten, niet stoppen als het nog niet goed genoeg is en met oog voor de missie die je als bedrijf hebt. En dat alles met een Brabantse vriendelijkheid.  Dat maakt het als start up heerlijk werken met ze. En als iemand die gewend is in Amsterdam te werken een verademing.
Lees meer Marcel van Wing - The Flower Farm
CLUBPT neemt het totale pakket af bij WebSentiment. Dit is onder andere een applicatie, een website en begeleiding in online marketing. We zijn zeer tevreden met de snelle en flexibele werkwijze van WebSentiment. Onze maandelijkse terugkerende evaluaties geven een goed inzicht en helpen in de groei van ons bedrijf. En extra credits naar Sharon. Door haar zijn we gegroeid op social media, op SEO ranking en verbeteren wij maandelijks de website, waardoor wij maandelijks meer leads genereren. Het meedenkende karakter en kennis van de branche zorgt ervoor dat wij een goede sparringspartner hebben. Wij zouden WebSentiment als partner aanraden!
Lees meer Sjuul Zeekaf - CLUBPT
Drie jaar geleden zochten we vanuit E-Division naar een nieuwe webdesigner en stiekem eigenlijk meer. Maar wie moet je nu kiezen, wie draagt jouw visie het beste uit en welke club denk er het beste met je mee zonder meteen een batterij aan facturen te presenteren? Websentiment stak hier met kop en schouders boven uit. Een roedel van jonge ICTers, programmeurs en marketeers, die op alle vlakken lekker pro actief mee willen denken en ondanks de informele sfeer bijzonder kundig maar vooral professioneel zijn. Samenwerken met Websentiment was een schot in de roos! Dat bleek wel toen Corona in 2020 zijn intrede deed. In nood leer je ook je beste zakelijke “partners” kennen.  Websentiment deed het onmogelijke, binnen twee weken verdigitaliseerde Websentiment ons bedrijf E-Division. Alles werd grotendeels geautomatiseerd en binnen een maand konden weer aan de slag, in een voor ons nieuwe digitale wereld en ook daarin werden we kundig begeleid.
Lees meer Renaldeau van den Worm - E-Division
De samenwerking met Websentiment wordt al jaren als zeer prettig ervaren. Onze doelen worden op de juiste manier vertaald door Websentiment. Duidelijke communicatie en snelheid is voor ons zeer belangrijk, dit wordt goed begrepen.   
Deze samenwerking gaan wij zeker doorzetten.
Lees meer Bowie Koreman - Interieurstudio
Al meerdere malen heb ik samengewerkt met Websentiment. Zowel voor mijn eigen websites als in samenwerkingen voor mijn klanten. Dit bevalt altijd goed. Ze kunnen alles, zijn mega flexibel en hebben geduld. Ze streven altijd naar het beste resultaat en denken ook goed mee. Daarnaast zijn de mensen die bij Websentiment werken onwijs vriendelijk. Ze maken het verschil! Wat ik een mega pluspunt vind. Zoals je kunt lezen vond ik het een geslaagde samenwerking en dat er nog maar velen mogen volgen.
Lees meer Mark Engelsman - EIGHTYNINE
We zijn ontzettend tevreden over onze nieuwe website en krijgen hier veel complimenten over! Ik kan echt zeggen dat ze bij Websentiment professionele en onderscheidende sites bouwen en de kleinste details worden tot in perfectie uitgevoerd. Door de snelle service, dienstverlening en persoonlijke aanpak is het erg prettig werken met deze mannen!
Lees meer Nathalie van der Zee - Paviljoen Het Houtse Meer
We zijn erg tevreden over de werkwijze waarop Websentiment onze rittenadministratie heeft geautomatiseerd. Ook hebben ze onze website een frisse uitstraling gegeven, niets is onmogelijk bij WebSentiment. Snelle oplossingen en altijd uitstekend werk geleverd.
Lees meer Guy Geffroy - Geffroy Europa Transport
Hartelijk dank voor de samenwerking, jullie service, kritische blik en het geduld. Het resultaat is een sprankelende en eigentijdse website voor mijn nieuwe bedrijf More Bubbles Change Management. Dik tevreden dus!
Lees meer Gerry Welten - More Bubbles Change Management

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!