Over ons

WebSentiment is een jong en innovatief fullservice internetbureau. 
Een team professionals met meer dan 15 jaar ervaring in het vak. Ieder met zijn eigen specialisme. Prikkelende websites op maat voor jouw bedrijf. De beste combinatie van webdesign en development. Met eigenzinnige en vernieuwende oplossingen voor verschillende online vraagstukken. Een persoonlijke aanpak en snelle service. Jouw projecten op het gebied van websites en webshops, online marketing, grafische vormgeving en social media zijn bij ons in goede handen.

Wij ontwikkelen, ontwerpen en realiseren. Dat is WebSentiment. 

Wij geven vorm aan je idee op basis van jouw wensen. Heb je vragen of ben je nieuwsgierig naar 
de mogelijkheden? Of wil je graag aan de slag met ons? Neem dan contact met ons op via info@websentiment.nl of bel ons op 085 4444 820.

Vragen of geïnteresseerd in onze diensten?

Neem contact op
Meet the team
Vanuit ons kantoor in Oosterhout werken wij samen aan de vetste projecten voor uiteenlopende organisaties in verschillende sectoren. Als verschillende individuen met allemaal onze eigen specialiteit bundelen wij onze krachten naar een gaaf eindresultaat. Laten we ons even voorstellen!
Nigel Severing

Co-owner

Nigel Severing Co-owner
Goedendag! Graag stel ik mijzelf voor. Mijn naam is Nigel Severing en mede-eigenaar van WebSentiment. Jarenlang was ik verantwoordelijk voor het beheer van verschillende technische diensten online. Hierdoor heb ik een brede kennis ontwikkeld in webdevelopment. Door deze passie in webdevelopment is ons internetbureau WebSentiment in juni 2015 opgericht. Ik vind het tof om de wensen van een klant te vertalen naar een eindproduct, zoals een website of applicatie. Hierdoor heb ik mijzelf ook verdiept in Google en online marketing, zodat wij ook altijd het laatste advies kunnen meegeven: "Hoe promoot jij je nieuwe website of applicatie?"
Hoe leuk is het om te zien hoe een concept vanuit onze vormgeving wordt uitgerold naar een gebruiksvriendelijke responsieve website met veel gebruikers en een hoge conversie?! De positieve feedback van onze opdrachtgevers geeft mij elke keer weer een goed gevoel!
Gary Severing

Co-owner

Gary Severing Co-owner
Hoi, mijn naam is Gary Severing en mede-eigenaar van WebSentiment. In juni 2015 ben ik, samen met Nigel, WebSentiment gestart. Dagelijks houd ik mij bezig met het begeleiden van projecten op kantoor en alle werkzaamheden omtrent de back-end van websites en applicaties. Door onze flexibiliteit en snelle service blijft de relatie met de klanten goed. Het realiseren van een lange termijn relatie met onze klanten staat immers bij ons voorop! Het leukste aan WebSentiment is dat eigenlijk niks te gek is. Alles is eigenlijk wel mogelijk bij ons, want wij willen de wensen van opdrachtgevers écht overtreffen en dat doen wij zeker! 
Chris Severing

Eindbaas

Chris Severing Eindbaas
Hallo, ik ben Chris! Nigel en Gary denken dat zij de bazen zijn van WebSentiment, maar eigenlijk ben ik de eindbaas. Grapje! Met mijn jarenlange ervaring in de ICT houd ik me vooral bezig met het schrijven en verbeteren van koppelingen zoals een koppeling met Exact of andere systemen en met de ontwikkeling van apps. Verder houd ik me bezig met het onderzoeken en implementeren van nieuwe technieken. We zijn immers een innovatief internetbureau, dus we maken graag gebruik van de laatste technieken!
Demi Koot

Online marketeer

Demi Koot Online marketeer
Hi, ik ben Demi Koot en werkzaam als online marketeer bij WebSentiment! Binnen WebSentiment houd ik mijzelf bezig met het ontwikkelen en managen van de online marketing campagnes voor verschillende bedrijven in uiteenlopende branches. Het leukste aan marketing vind ik dat het ontzettend breed, dynamisch en vernieuwend is, waardoor geen een dag hetzelfde is. Dagelijks houd ik mij bezig met SEO, Advertising, Social Media, conversieoptimalisatie en nog veel meer!
Khadija Agaatsz

Online Marketeer

Khadija Agaatsz Online Marketeer
Nouki Klaassen

Online marketeer

Nouki Klaassen Online marketeer
Hallo allemaal! Ik ben Nouki en werkzaam als online marketeer bij WebSentiment. Dagelijks zet ik mijzelf in voor onze klanten om te groeien in clicks, bezoekers, conversies en uiteraard meer winst via de website. Het leukste aan online marketing vind ik vooral de groei die onze klanten doormaken door de input die wij leveren met ons team. Ik kan niet wachten om jouw website ook een boost te geven! Ben jij klaar voor? ;-)
Nikki van Trier

Vormgeefster

Nikki van Trier Vormgeefster
Hey, ik ben Nikki en werk als vormgeefster bij WebSentiment! In 2016 ben ik begonnen aan mijn opleiding mediavormgeving aan het Curio Creatieve Industrie Breda en in 2018 ben ik begonnen als stagiaire bij WebSentiment. Tijdens mijn stage heb ik ontzettend veel geleerd op het gebied van vormgeving, waardoor ik ben blijven plakken bij WebSentiment. Nu ben ik in 2020 succesvol afgestudeerd en blijf ik met volle passie werken bij WebSentiment. Ik help jou graag met jouw creatieve project!
Alperen Tasdemir

Front-end developer

Alperen Tasdemir Front-end developer
Mijn naam is Alperen Tasdemir en ik ben werkzaam als front-end developer bij WebSentiment. Dagelijks vertaal ik vette designs naar een gestructureerde front-end programmering voor websites, applicaties, webshops en nog meer. Het leukste aan mijn werk vind ik vooral dat wij bij WebSentiment super unieke en creatieve designs maken, waardoor elke website of applicatie die wij maken uniek is! Elk product is weer een nieuwe uitdaging om aan te werken en geen één dag is hetzelfde.
Batuhan Ciftci

Back-end developer

Batuhan Ciftci Back-end developer
Mijn naam is Batuhan Ciftci en ik ben werkzaam als back-end developer bij WebSentiment. Dagelijks houd ik mijzelf bezig met programmeren van toffe websites, applicaties en back-office systemen. Het team bij WebSentiment is jong, innovatief en denken graag met de klanten mee. En daarnaast is het altijd tijd voor een geintje en een gezellig gesprek!
Wout van Riel

Back-end developer

Wout van Riel Back-end developer
Goedendag! Ik ben Wout van Riel. Binnen WebSentiment houd ik mij vooral bezig met back-end met een focus op appdevelopment. Andere mensen beschrijven mij als een snel lerende jongen. En dat is ook wel zo! Door mijn passie voor programmeren, leer ik elke dag weer de nieuwste kneepjes uit het vak. Hierdoor blijven wij vooruitstrevend en innovatief in ons vakgebied. 
JIJ?

Ben jij het talent dat wij
zoeken? Neem contact op!