Over ons

WebSentiment is een jong en innovatief fullservice internetbureau. 
Een team professionals met meer dan 15 jaar ervaring in het vak. Ieder met zijn eigen specialisme. Prikkelende websites op maat voor jouw bedrijf. De beste combinatie van webdesign en development. Met eigenzinnige en vernieuwende oplossingen voor verschillende online vraagstukken. Een persoonlijke aanpak en snelle service. Jouw projecten op het gebied van websites en webshops, online marketing, grafische vormgeving en social media zijn bij ons in goede handen.

Wij ontwikkelen, ontwerpen en realiseren. Dat is WebSentiment. 

Wij geven vorm aan je idee op basis van jouw wensen. Heb je vragen of ben je nieuwsgierig naar 
de mogelijkheden? Of wil je graag aan de slag met ons? Neem dan contact met ons op via info@websentiment.nl of bel ons op 085 4444 820.

Vragen of geïnteresseerd in onze diensten?

Neem contact op
Meet the team
Vanuit ons kantoor in Oosterhout werken wij samen aan de vetste projecten voor uiteenlopende organisaties in verschillende sectoren. Als verschillende individuen met allemaal onze eigen specialiteit bundelen wij onze krachten naar een gaaf eindresultaat. Laten we ons even voorstellen!
Nigel Severing

Co-owner

Nigel Severing Co-owner
Goedendag! Graag stel ik mijzelf voor. Mijn naam is Nigel Severing en mede-eigenaar van WebSentiment. Jarenlang was ik verantwoordelijk voor het beheer van verschillende technische diensten online. Hierdoor heb ik een brede kennis ontwikkeld in webdevelopment. Door deze passie in webdevelopment is ons internetbureau WebSentiment in juni 2015 opgericht. Ik vind het tof om de wensen van een klant te vertalen naar een eindproduct, zoals een website of applicatie. Hierdoor heb ik mijzelf ook verdiept in Google en online marketing, zodat wij ook altijd het laatste advies kunnen meegeven: "Hoe promoot jij je nieuwe website of applicatie?"
Hoe leuk is het om te zien hoe een concept vanuit onze vormgeving wordt uitgerold naar een gebruiksvriendelijke responsieve website met veel gebruikers en een hoge conversie?! De positieve feedback van onze opdrachtgevers geeft mij elke keer weer een goed gevoel!
Gary Severing

Co-owner

Gary Severing Co-owner
Hoi, mijn naam is Gary Severing en mede-eigenaar van WebSentiment. In juni 2015 ben ik, samen met Nigel, WebSentiment gestart. Dagelijks houd ik mij bezig met het begeleiden van projecten op kantoor en alle werkzaamheden omtrent de back-end van websites en applicaties. Door onze flexibiliteit en snelle service blijft de relatie met de klanten goed. Het realiseren van een lange termijn relatie met onze klanten staat immers bij ons voorop! Het leukste aan WebSentiment is dat eigenlijk niks te gek is. Alles is eigenlijk wel mogelijk bij ons, want wij willen de wensen van opdrachtgevers écht overtreffen en dat doen wij zeker! 
Chris Severing

Eindbaas

Chris Severing Eindbaas
Hallo, ik ben Chris! Nigel en Gary denken dat zij de bazen zijn van WebSentiment, maar eigenlijk ben ik de eindbaas. Grapje! Met mijn jarenlange ervaring in de ICT houd ik me vooral bezig met het schrijven en verbeteren van koppelingen zoals een koppeling met Exact of andere systemen en met de ontwikkeling van apps. Verder houd ik me bezig met het onderzoeken en implementeren van nieuwe technieken. We zijn immers een innovatief internetbureau, dus we maken graag gebruik van de laatste technieken!
Sharon van Bekkum Marks

Content manager

Sharon van Bekkum Marks Content manager
Ik ben een duizendpoot met een liefde voor woorden. De e in internet terug laten komen: emotie, is mijn persoonlijk missie. In campagnes, (vak)taal en in communicatie naar buiten het vermenselijken van bedrijven mijn visie. Altijd aan om te sparren en een droom om ooit mijn eigen boek te schrijven. 
Mia Silooy

Social media marketeer

Mia Silooy Social media marketeer
Ik ben Mia, een gedreven social media marketeer met een passie voor alles wat met social media te maken heeft. Al jarenlang duik ik in de fascinerende wereld van online platforms en heb ik mijn expertise en creativiteit ontwikkeld om jouw merk te laten opvallen en een blijvende indruk achter te laten.
 
Met behulp van effectieve social media kanalen geef ik jouw merk een krachtige stem die gehoord zal worden. Samen zorgen we voor een consistent merkimago dat naadloos aansluit bij jouw doelgroep.
 
Laten we de kracht van social media benutten en samenwerken om jouw online aanwezigheid naar nieuwe hoogten te brengen. Ik sta klaar om mijn passie en ervaring met social media in te zetten voor het succes van jouw merk. 
Lars Lammerse

Online marketeer

Lars Lammerse Online marketeer
Alperen Tasdemir

Front-end developer

Alperen Tasdemir Front-end developer
Mijn naam is Alperen Tasdemir en ik ben werkzaam als front-end developer bij WebSentiment. Dagelijks vertaal ik vette designs naar een gestructureerde front-end programmering voor websites, applicaties, webshops en nog meer. Het leukste aan mijn werk vind ik vooral dat wij bij WebSentiment super unieke en creatieve designs maken, waardoor elke website of applicatie die wij maken uniek is! Elk product is weer een nieuwe uitdaging om aan te werken en geen één dag is hetzelfde.
Sven Fijneman

Front-end developer

Sven Fijneman Front-end developer
Mijn naam is Sven Fijneman en werkzaam als front-end developer bij WebSentiment. Hier ben ik gestart als stagiaire en binnen één jaar had ik veel ervaring opgedaan in dit vak. Tot op de dag van vandaag ben ik bij WebSentiment werkzaam met veel passie en plezier. Ik houd mijzelf bezig met het vertalen van unieke designs naar een gestructureerde front-end programmering voor websites & webshops.
Santino Bonora

Back-end developer

Santino Bonora Back-end developer
Hoi allemaal! Mijn naam is Santino Bonora. Met mijn passie voor programmeren versterk ik het team aan de achterkant van de websites als back-end developer. Denk dan vooral aan knoppen die niet meer werken tot aan nieuwe functionaliteiten voor een website maken tot aan het online houden van de websites. Wil jij de stilte in een gesprek weg nemen? Vraag naar mijn passie voor auto's, programmeren en de overeenkomsten tussen deze twee! ;-)
Wout van Riel

Back-end developer

Wout van Riel Back-end developer
Goedendag! Ik ben Wout van Riel. Binnen WebSentiment houd ik mij vooral bezig met back-end met een focus op appdevelopment. Andere mensen beschrijven mij als een snel lerende jongen. En dat is ook wel zo! Door mijn passie voor programmeren, leer ik elke dag weer de nieuwste kneepjes uit het vak. Hierdoor blijven wij vooruitstrevend en innovatief in ons vakgebied. 
Mehdi Jardaoui

Projectmanager

Mehdi Jardaoui Projectmanager
Hoi, ik ben Mehdi, projectmanager bij WebSentiment. 
Nikki van Trier

Vormgeefster

Nikki van Trier Vormgeefster
Hey, ik ben Nikki en de creative bazin (oftewel vormgeefster😉) bij WebSentiment. Binnen WebSentiment houd ik mijzelf bezig met het vormgeven van (nieuwe) websites, apps, online marketing uitingen en drukwerk voor verschillende bedrijven in uiteenlopende branches. Het leukste aan vormgeving vind ik dat het ontzettend breed en vernieuwend is, waardoor geen een dag hetzelfde is. Misschien ontwerp ik wel jouw volgende project?
Khadija Agaatsz

Online marketeer

Khadija Agaatsz Online marketeer
JIJ?

Ben jij het talent dat wij
zoeken? Neem contact op!