Laat jouw bedrijf zien met 360 graden foto’s

Laat geweldige 360 graden foto’s maken en gebruik ze voor op jouw website, social media kanalen of presentaties. Benieuwd wat 360 graden foto’s zijn en wat je er allemaal mee kunt doen, lees dan snel verder.


360 graden foto's

Wat zijn 360 graden foto’s?

Een 360 graden foto is een foto waarbij je de gehele omgeving ziet op een foto. De foto wordt gemaakt met een speciale 360 graden camera met 6 fisheye lenzen, waardoor je met 1 klik op de knop, wel 6 foto’s tegelijk kunt maken. Als je alle zes de foto’s aan elkaar plakt krijg je een complete en professionele 360 graden foto.


Hoe maak je 360 graden foto’s

Zoals je net had gelezen maak je 360 graden foto’s met een speciale camera met zes of meer fisheye lenzen en een 4K resolutie. Voor het maken van een 360 graden foto moet je het nodal point (pupil intrede punt) vinden. Dit is het punt in je objectief waar het licht in de lens zich kruist. Met de camera draai je precies rond dit punt en voilà je hebt de perfecte foto. Het kost wel even tijd om dit exacte punt te vinden, maar het is het waard!

360 graden foto’s met statief

Om goede 360 graden foto’s te maken kun je het beste een statief gebruiken of een slide. Het is belangrijk dat het statief een panaroma knop heeft welke automatisch ronddraait en nog beter, naar boven en beneden kijkt.

Waarom 360 graden foto’s?

Sommige makelaars zijn al een tijdje actief met 360 graden foto’s en video’s voor de huizenverkoop. Op deze manier kun je de woning beter bekijken en het is voordeliger. De potentiële kopers hebben een beter beeld van het huis en je kunt vanaf de computer de woning al bekijken. Vooral in deze Corona periode is het een goede optie om hier gebruik van te maken.

Verder worden 360 graden foto’s vaak ook gebruikt voor Google street view. Zo kun je een virtuele tour geven door jouw bedrijf. Het is echt een toegevoegde waarde voor jouw onderneming.

Voordelen van 360 graden foto’s

De 360 graden foto’s kun je gebruiken voor op jouw website, evenementen, social media kanalen en meer. Er zijn vele voordelen om een 360 graden foto te gebruiken, namelijk;

  • voor een virtuele tour door jouw bedrijf.
  • de bezoekers krijgen een daadwerkelijke inzicht van een ruimte
  • bezoekers blijven langer op de website
  • bezoekers hebben zelf de controle om de foto rond te draaien en in of uit te zoomen.
En zo zijn er nog meer voordelen.

De 360 graden foto’s kunnen gebruikt worden voor elke branche. Ben je een autodealer en heb je een eigen showroom? Door middel van een 360 graden foto kun je de bezoekers op jouw website de gehele showroom laten zien. Of verhuur je vakantiehuisjes, geef een rondleiding door middel van 360 graden foto’s.

Professionele 360 graden foto's laten maken

Een 360 graden foto geeft jouw website of tijdlijn een indrukwekkende ervaring, waardoor de bezoekers langer op jouw kanaal of website zullen blijven. Het is unieke content en je valt op tussen al jouw concurrenten. Wil je deze kans niet missen? Neem vrijblijvend contact met ons op en WebSentiment laat jou opvallen!

Vul onderstaand formulier in of bel direct naar een van onze vriendelijke collega's :) .
Onze klanten aan het woord
Inmiddels hebben wij drie websites laten realiseren door websentiment. Je wordt goed geadviseerd in de mogelijkheden die er allemaal zijn. Pluspunt is dat je altijd weet waar je aan toe bent en er geen onverwachte kosten bij komen kijken. Het is fijn dat je altijd een vast contactpersoon hebt met een snelle service. Er wordt altijd meegedacht aan verbeteringen en oplossingen. 
Lees meer Jessie Bossers - Madame Délicieux
Een vriendelijke, flexibele maar vooral betrokken groep mensen. Gewoon ouderwets doorzetten, niet stoppen als het nog niet goed genoeg is en met oog voor de missie die je als bedrijf hebt. En dat alles met een Brabantse vriendelijkheid.  Dat maakt het als start up heerlijk werken met ze. En als iemand die gewend is in Amsterdam te werken een verademing.
Lees meer Marcel van Wing - The Flower Farm
CLUBPT neemt het totale pakket af bij WebSentiment. Dit is onder andere een applicatie, een website en begeleiding in online marketing. We zijn zeer tevreden met de snelle en flexibele werkwijze van WebSentiment. Onze maandelijkse terugkerende evaluaties geven een goed inzicht en helpen in de groei van ons bedrijf. En extra credits naar Demi. Door haar zijn we gegroeid op social media, op SEO ranking en verbeteren wij maandelijks de website, waardoor wij maandelijks meer leads genereren. Het meedenkende karakter en kennis van de branche zorgt ervoor dat wij een goede sparringspartner hebben. Wij zouden WebSentiment als partner aanraden!
Lees meer Sjuul Zeekaf - CLUBPT
Drie jaar geleden zochten we vanuit E-Division naar een nieuwe webdesigner en stiekem eigenlijk meer. Maar wie moet je nu kiezen, wie draagt jouw visie het beste uit en welke club denk er het beste met je mee zonder meteen een batterij aan facturen te presenteren? Websentiment stak hier met kop en schouders boven uit. Een roedel van jonge ICTers, programmeurs en marketeers, die op alle vlakken lekker pro actief mee willen denken en ondanks de informele sfeer bijzonder kundig maar vooral professioneel zijn. Samenwerken met Websentiment was een schot in de roos! Dat bleek wel toen Corona in 2020 zijn intrede deed. In nood leer je ook je beste zakelijke “partners” kennen.  Websentiment deed het onmogelijke, binnen twee weken verdigitaliseerde Websentiment ons bedrijf E-Division. Alles werd grotendeels geautomatiseerd en binnen een maand konden weer aan de slag, in een voor ons nieuwe digitale wereld en ook daarin werden we kundig begeleid.
Lees meer Renaldeau van den Worm - E-Division
De samenwerking met Websentiment wordt al jaren als zeer prettig ervaren. Onze doelen worden op de juiste manier vertaald door Websentiment. Duidelijke communicatie en snelheid is voor ons zeer belangrijk, dit wordt goed begrepen.   
Deze samenwerking gaan wij zeker doorzetten.
Lees meer Bowie Koreman - Interieurstudio
Al meerdere malen heb ik samengewerkt met Websentiment. Zowel voor mijn eigen websites als in samenwerkingen voor mijn klanten. Dit bevalt altijd goed. Ze kunnen alles, zijn mega flexibel en hebben geduld. Ze streven altijd naar het beste resultaat en denken ook goed mee. Daarnaast zijn de mensen die bij Websentiment werken onwijs vriendelijk. Ze maken het verschil! Wat ik een mega pluspunt vind. Zoals je kunt lezen vond ik het een geslaagde samenwerking en dat er nog maar velen mogen volgen.
Lees meer Mark Engelsman - EIGHTYNINE
We zijn ontzettend tevreden over onze nieuwe website en krijgen hier veel complimenten over! Ik kan echt zeggen dat ze bij Websentiment professionele en onderscheidende sites bouwen en de kleinste details worden tot in perfectie uitgevoerd. Door de snelle service, dienstverlening en persoonlijke aanpak is het erg prettig werken met deze mannen!
Lees meer Nathalie van der Zee - Paviljoen Het Houtse Meer
We zijn erg tevreden over de werkwijze waarop Websentiment onze rittenadministratie heeft geautomatiseerd. Ook hebben ze onze website een frisse uitstraling gegeven, niets is onmogelijk bij WebSentiment. Snelle oplossingen en altijd uitstekend werk geleverd.
Lees meer Guy Geffroy - Geffroy Europa Transport
Hartelijk dank voor de samenwerking, jullie service, kritische blik en het geduld. Het resultaat is een sprankelende en eigentijdse website voor mijn nieuwe bedrijf More Bubbles Change Management. Dik tevreden dus!
Lees meer Gerry Welten - More Bubbles Change Management
Andere projecten
Projecten

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!