Laat jouw bedrijf zien met 360 graden foto’s

Laat geweldige 360 graden foto’s maken en gebruik ze voor op jouw website, social media kanalen of presentaties. Benieuwd wat 360 graden foto’s zijn en wat je er allemaal mee kunt doen, lees dan snel verder.


360 graden foto's

Wat zijn 360 graden foto’s?

Een 360 graden foto is een foto waarbij je de gehele omgeving ziet op een foto. De foto wordt gemaakt met een speciale 360 graden camera met 6 fisheye lenzen, waardoor je met 1 klik op de knop, wel 6 foto’s tegelijk kunt maken. Als je alle zes de foto’s aan elkaar plakt krijg je een complete en professionele 360 graden foto.


Hoe maak je 360 graden foto’s

Zoals je net had gelezen maak je 360 graden foto’s met een speciale camera met zes of meer fisheye lenzen en een 4K resolutie. Voor het maken van een 360 graden foto moet je het nodal point (pupil intrede punt) vinden. Dit is het punt in je objectief waar het licht in de lens zich kruist. Met de camera draai je precies rond dit punt en voilà je hebt de perfecte foto. Het kost wel even tijd om dit exacte punt te vinden, maar het is het waard!

360 graden foto’s met statief

Om goede 360 graden foto’s te maken kun je het beste een statief gebruiken of een slide. Het is belangrijk dat het statief een panaroma knop heeft welke automatisch ronddraait en nog beter, naar boven en beneden kijkt.

Waarom 360 graden foto’s?

Sommige makelaars zijn al een tijdje actief met 360 graden foto’s en video’s voor de huizenverkoop. Op deze manier kun je de woning beter bekijken en het is voordeliger. De potentiële kopers hebben een beter beeld van het huis en je kunt vanaf de computer de woning al bekijken. Vooral in deze Corona periode is het een goede optie om hier gebruik van te maken.

Verder worden 360 graden foto’s vaak ook gebruikt voor Google street view. Zo kun je een virtuele tour geven door jouw bedrijf. Het is echt een toegevoegde waarde voor jouw onderneming.

Voordelen van 360 graden foto’s

De 360 graden foto’s kun je gebruiken voor op jouw website, evenementen, social media kanalen en meer. Er zijn vele voordelen om een 360 graden foto te gebruiken, namelijk;

  • voor een virtuele tour door jouw bedrijf.
  • de bezoekers krijgen een daadwerkelijke inzicht van een ruimte
  • bezoekers blijven langer op de website
  • bezoekers hebben zelf de controle om de foto rond te draaien en in of uit te zoomen.
En zo zijn er nog meer voordelen.

De 360 graden foto’s kunnen gebruikt worden voor elke branche. Ben je een autodealer en heb je een eigen showroom? Door middel van een 360 graden foto kun je de bezoekers op jouw website de gehele showroom laten zien. Of verhuur je vakantiehuisjes, geef een rondleiding door middel van 360 graden foto’s.

Professionele 360 graden foto's laten maken

Een 360 graden foto geeft jouw website of tijdlijn een indrukwekkende ervaring, waardoor de bezoekers langer op jouw kanaal of website zullen blijven. Het is unieke content en je valt op tussen al jouw concurrenten. Wil je deze kans niet missen? Neem vrijblijvend contact met ons op en WebSentiment laat jou opvallen!

Vul onderstaand formulier in of bel direct naar een van onze vriendelijke collega's :) .

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.