Restyling website

Restyling website: als bedrijf is het altijd belangrijk om een goed visitekaartje af te leveren aan je klanten. We leven tegenwoordig in een digitaal tijdperk, dus veel mensen zoeken online naar bedrijven voor verschillende diensten en producten. Omwille van die reden is het derhalve ook aan te raden om veel aandacht te besteden aan een goede website, aangezien dit in het moderne tijdperk het visitekaartje voor je website is. Hierdoor is een restyling van een website belangrijk.

Het kan natuurlijk zo zijn dat je website ietwat ouderwets oogt, of dat je graag verschillende vernieuwingen wilt zien omdat je gaat uitbreiden, of omwille van een andere reden. In dat geval hoef je niet een gehele nieuwe website te laten bouwen, maar kun jij je website ook door ons laten restylen. In dit artikel bespreken we de voordelen van een restyling website en waarom je dat het beste door ons kunt laten doen.


restyling website

Nieuwe functies

Restylen betekent niet alleen dat je website een nieuw jasje krijgt qua design. Uiteraard is dat ook zeer voordelig, maar daar zullen we het in het volgende stukje over hebben. Maar het kan zijn dat je toe bent aan nieuwe functies op je website, omdat je bijvoorbeeld je branche hebt uitgebreid. Misschien leverde jij bijvoorbeeld eerst diensten, maar verkoop jij tegenwoordig ook verscheidende producten. In dat geval is een geautomatiseerde webwinkel op je website natuurlijk hartstikke handig. Dit kunnen wij voor je regelen. Wij hebben ervaren ontwikkelaars bij ons in dienst, dus je kunt ook nog eens spreken van korte communicatielijnen. Naast een webshop kunnen er natuurlijk ook andere functies zijn waar je aan kunt denken. Bij ons is zeer veel mogelijk en wij denken altijd graag met je mee.

 

Een nieuw design met een restyling website

Hierboven hebben we het over de functies gehad, maar een geheel nieuw design voor je website kan ook zeer veel verschillende voordelen hebben. Men kijkt namelijk niet alleen naar de functies, maar ook naar de vorm. Daar zijn verschillende onderzoeken naar gedaan in de loop der tijd. Misschien wil jij je bedrijf bijvoorbeeld een gehele andere huisstijl geven. Misschien ben je verhuisd naar een ander pand en wil jij om wille van die reden een design die qua stijl past bij dat pand. Het is als bedrijf namelijk belangrijk om altijd consistent te zijn in wat je uitdraagt.

Bij ons speelt de communicatie een grote rol als het gaat om het design. We hebben niet alleen ervaren ontwikkelaars in dienst, maar ook onze eigen vormgevers die zeer goed luisteren naar jouw wensen en dit vertalen naar een uniek concept. Jouw ideeën vertalen naar de praktijk is namelijk ons streven. Daar krijgen wij energie van.

 

Meerdere diensten naast restyling website

Naast het restylen van je website, kun je ons overigens ook voor ander zaken inschakelen. Denk daarbij aan vernieuwende functies, een nieuwe huisstijl , online marketing en ga zo maar verder. Heb je dus nog meer zaken die geregeld moeten worden betreffende je website, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij hanteren altijd korte communicatielijnen en bij problemen kun je dan ook direct bij ons terecht.

 

Ja, ik wil graag een restyling website

Wil jij graag een restyling website, maar wil je nog wel meer weten over deze dienst? Neem dan vrijblijvend contact op met WebSentiment en Nigel helpt je graag verder. Bel ons op 085 4444 820, mail ons op info@websentiment.nl of vul onderstaande contactformulier in.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.