Social media voor bedrijven uitbesteden

  • Snelle service
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke aanpak
Ben jij als ondernemer druk bezig met jouw dagelijkse werkzaamheden en vergeet je de social media kanalen bij te houden of misschien ben je nog niet eens begonnen met social media. Don’t worry, WebSentiment helpt je hier graag bij en om meer leads te creëren.

                             

Social media zakelijk inzetten

Social media is niet meer weg te denken uit het bedrijfsleven en het is daarom belangrijk dat het goed wordt ingezet en dat jij als bedrijf er actief mee bezig bent en blijft. Het vergt veel tijd om social media te onderhouden. Je moet elke week 2 of meer berichten posten op verschillende kanalen, content bedenken, foto’s bewerken en noem het maar op.

Ook moet je weten alles monitoren, zodat je betere berichten kunt plaatsen of je post het op een ander tijdstip wanneer jouw doelgroep aanwezig is op social media. Maar hoe werkt dit dan, vraag jezelf af?! Hier zijn ervaren social media marketeers voor nodig om alles goed in te richten, zodat je geen onnodige kosten maakt of tijd verspild.


Voordelen van social media uitbesteden

Door social media uit handen te geven aan professionals ben je verzekerd dat jouw social media kanalen gaat groeien en er meer leads uitkomen. Een paar voorbeelden van voordelen zijn:

  • Het scheelt jouw kostbare tijd, jouw aandacht kun je volledig focussen op je kernactiviteit
  • Jouw social media kanalen blijven altijd up-to-date
  • De doelen worden ingesteld, waardoor alles goed gemeten kan worden
  • Er wordt gebrainstormd over een social media plan
  • Ervaren social media marketeers nemen het over
  • Snelle reacties naar klanten toe (webcare)


Welke social media-kanalen kan ik inzetten?

Wanneer je een bedrijf hebt, is het belangrijk om verschillende social media-kanalen in te zetten. Daarom gaan we in dit onderdeel de verschillende social media-kanalen voorbij laten komen en wat hier de voordelen van zijn.

Het eerste kanaal dat we gaan bespreken, is Instagram. Tegenwoordig zit bijna iedereen op Instagram en daarom is het zo effectief. Er worden vooral foto's gedeeld op Instagram, maar je zou hier wel je producten aan kunnen koppelen, zodat je volgers direct vanaf Instagram een aankoop kunnen doen.

Het volgende social media kanaal wat we gaan bespreken, is Twitter. Dit platform werd in 2006 gelanceerd als ''microblog'', maar tegenwoordig worden er vooral discussies, internetgrappen en actueel nieuws op geplaatst. Twitter wordt vaak gebruikt als extra klantenservice-kanaal voor bedrijven.

Vrijwel iedereen kent Facebook en dat is niet gek. Tegenwoordig gebruikt bijna ieder bedrijf en persoon Facebook voor privé of zakelijke doeleinden. Op Facebook wordt tegenwoordig veel geadverteerd door bedrijven en daarom wordt het een steeds populairder platform. Uiteraard wordt Facebook ook gebruikt als extra klantenservice-kanaal. Daarnaast proberen personen en bedrijven via Facebook hun producten of diensten te verkopen.

Ten slotte heb je nog LinkedIn. Dit wordt echt gebruikt als een zakelijk social media-kanaal. Het is een bron voor ondernemers en er worden veel blogs, zakelijke vragen of verzoekjes voor klussen geplaatst.

Dit zijn de meest gebruikte social media-kanalen en het is als bedrijf dus belangrijk om hier gebruik van te maken. Je kan ervoor zorgen dat je meer bezoekers, conversies of leads krijgt en wie wil dat nou niet!
Samen zorgen we voor ontwikkeling

Ja, ik wil social media voor bedrijven uit handen geven


Je geeft het niet volledig uit handen, want je kunt zelf bepalen wat jouw budget is en welke boodschap je graag wilt overbrengen. Wij hebben ervaring met elk zakelijke social media kanaal en zelfs met het betaald adverteren.

Voor een vrijblijvend adviesgesprek kun je onze marketeer een bericht sturen via onderstaand formulier of ben je zo nieuwsgierig geworden, bel direct naar 085- 4444 820. Wist je trouwens dat je ons ook een appje kunt sturen, klik rechtsonder.
Neem contact met ons op
0
bedrijven hielpen wij met het realiseren van hun online vraagstuk.
Onze klanten aan het woord
Inmiddels hebben wij drie websites laten realiseren door websentiment. Je wordt goed geadviseerd in de mogelijkheden die er allemaal zijn. Pluspunt is dat je altijd weet waar je aan toe bent en er geen onverwachte kosten bij komen kijken. Het is fijn dat je altijd een vast contactpersoon hebt met een snelle service. Er wordt altijd meegedacht aan verbeteringen en oplossingen. 
Lees meer Jessie Bossers - Madame Délicieux
Een vriendelijke, flexibele maar vooral betrokken groep mensen. Gewoon ouderwets doorzetten, niet stoppen als het nog niet goed genoeg is en met oog voor de missie die je als bedrijf hebt. En dat alles met een Brabantse vriendelijkheid.  Dat maakt het als start up heerlijk werken met ze. En als iemand die gewend is in Amsterdam te werken een verademing.
Lees meer Marcel van Wing - The Flower Farm
CLUBPT neemt het totale pakket af bij WebSentiment. Dit is onder andere een applicatie, een website en begeleiding in online marketing. We zijn zeer tevreden met de snelle en flexibele werkwijze van WebSentiment. Onze maandelijkse terugkerende evaluaties geven een goed inzicht en helpen in de groei van ons bedrijf. En extra credits naar Sharon. Door haar zijn we gegroeid op social media, op SEO ranking en verbeteren wij maandelijks de website, waardoor wij maandelijks meer leads genereren. Het meedenkende karakter en kennis van de branche zorgt ervoor dat wij een goede sparringspartner hebben. Wij zouden WebSentiment als partner aanraden!
Lees meer Sjuul Zeekaf - CLUBPT
Drie jaar geleden zochten we vanuit E-Division naar een nieuwe webdesigner en stiekem eigenlijk meer. Maar wie moet je nu kiezen, wie draagt jouw visie het beste uit en welke club denk er het beste met je mee zonder meteen een batterij aan facturen te presenteren? Websentiment stak hier met kop en schouders boven uit. Een roedel van jonge ICTers, programmeurs en marketeers, die op alle vlakken lekker pro actief mee willen denken en ondanks de informele sfeer bijzonder kundig maar vooral professioneel zijn. Samenwerken met Websentiment was een schot in de roos! Dat bleek wel toen Corona in 2020 zijn intrede deed. In nood leer je ook je beste zakelijke “partners” kennen.  Websentiment deed het onmogelijke, binnen twee weken verdigitaliseerde Websentiment ons bedrijf E-Division. Alles werd grotendeels geautomatiseerd en binnen een maand konden weer aan de slag, in een voor ons nieuwe digitale wereld en ook daarin werden we kundig begeleid.
Lees meer Renaldeau van den Worm - E-Division
De samenwerking met Websentiment wordt al jaren als zeer prettig ervaren. Onze doelen worden op de juiste manier vertaald door Websentiment. Duidelijke communicatie en snelheid is voor ons zeer belangrijk, dit wordt goed begrepen.   
Deze samenwerking gaan wij zeker doorzetten.
Lees meer Bowie Koreman - Interieurstudio
Al meerdere malen heb ik samengewerkt met Websentiment. Zowel voor mijn eigen websites als in samenwerkingen voor mijn klanten. Dit bevalt altijd goed. Ze kunnen alles, zijn mega flexibel en hebben geduld. Ze streven altijd naar het beste resultaat en denken ook goed mee. Daarnaast zijn de mensen die bij Websentiment werken onwijs vriendelijk. Ze maken het verschil! Wat ik een mega pluspunt vind. Zoals je kunt lezen vond ik het een geslaagde samenwerking en dat er nog maar velen mogen volgen.
Lees meer Mark Engelsman - EIGHTYNINE
We zijn ontzettend tevreden over onze nieuwe website en krijgen hier veel complimenten over! Ik kan echt zeggen dat ze bij Websentiment professionele en onderscheidende sites bouwen en de kleinste details worden tot in perfectie uitgevoerd. Door de snelle service, dienstverlening en persoonlijke aanpak is het erg prettig werken met deze mannen!
Lees meer Nathalie van der Zee - Paviljoen Het Houtse Meer
We zijn erg tevreden over de werkwijze waarop Websentiment onze rittenadministratie heeft geautomatiseerd. Ook hebben ze onze website een frisse uitstraling gegeven, niets is onmogelijk bij WebSentiment. Snelle oplossingen en altijd uitstekend werk geleverd.
Lees meer Guy Geffroy - Geffroy Europa Transport
Hartelijk dank voor de samenwerking, jullie service, kritische blik en het geduld. Het resultaat is een sprankelende en eigentijdse website voor mijn nieuwe bedrijf More Bubbles Change Management. Dik tevreden dus!
Lees meer Gerry Welten - More Bubbles Change Management

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!