WebSentiment: online marketing Breda

  • Maandelijks opzegbaar
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Ervaren marketeers
Online marketing is meer dan een hoge positie in Google. Bij WebSentiment denken we met je mee over doelstellingen, mensen die je wil bereiken en hoe wij jouw website bezoekers omzet naar klanten. Online marketing Breda inschakelen is een goede stap als jij meer naamsbekendheid wil voor jouw bedrijf. 

Waarom kiezen voor online marketing Breda?

Je wil graag meer klanten binnenhalen, maar het ontbreekt je aan kennis en tijd. Ondertussen zie je dat je concurrenten wel veel tijd besteden aan marketing en loop jij klanten mis. Dit wil je niet. Je ziet kansen voor jouw bedrijf om te starten met online marketing, maar waar begin je dan? Of misschien heb je zelfs al een marketingstrategie, maar weet je niet hoe je dit moet implementeren? Dan is het een goed idee om een marketing bureau in te schakelen!

Succesvol worden via online marketing met jouw bedrijf, hoe dan?

Jij wilt online marketing Breda uitbesteden en succesvol worden. Maar hoe pakken wij dit dan aan? Als wij aan de slag gaan met de online marketing van jouw bedrijf, volgen wij verschillende stappen, zodat we zeker weten dat jij het resultaat haalt wat je voor ogen hebt.

Ten eerste gaan we samen kijken naar jouw doelstellingen en welke marketingmiddelen het beste bij jouw bedrijf passen, want waar bevindt jouw doelgroep zich? Dat kan erg verschillen; op Google of op social media. Aan de hand daarvan bepalen we welk kanaal we in gaan zetten. Is dat op Google? Dan kijken we bijvoorbeeld hoe we SEO of SEA voor jou toe kunnen passen. Is het social media? Dan kijken we hoe we jouw doelgroep via verschillende kanalen kunnen bereiken.

Vervolgens maken wij een plan op maat voor jou. Wat is er allemaal nodig om jouw doelstellingen te bereiken? Als we het daarna helemaal eens zijn over de werkzaamheden gaan we daadwerkelijk aan de slag met de online marketing van jouw bedrijf!

Online marketing Breda: diensten

Wij hebben een aantal verschillende diensten die ervoor zorgen dat jij meer leads binnenhaalt en van de online bezoekers klanten maakt. Wij leggen je graag uit op welke manieren wij jou kunnen helpen. Hieronder vind je een greep uit de populaire diensten die wij voor jouw bedrijf kunnen uitvoeren:

SEO (zoekmachine optimalisatie)

Door middel van SEO verbeteren we de vindbaarheid van jouw website. Het zorgt er dus voor dat jij hoger scoort in Google en het goed doet in zoekmachines. Het grote voordeel van SEO is dat dit organisch is en dat jij zonder grote investeringen zorgt voor meer verkeer op jouw website. Met SEO ga je voor langdurig resultaat, want jouw pagina blijft bestaan en gevonden worden. SEO kan soms nogal technisch zijn, daarom is het erg belangrijk dat je weet wat je doet.

SEA (Online adverteren)

Via Google Ads (SEA) kan je adverteren. Je komt dan bovenaan in Google te staan, maar het nadeel hiervan is dat dit een hoop geld kost. Aan de andere kant ben je verzekerd van een plekje bovenaan en word je dus goed gevonden door (potentiële) klanten. Als je stopt met SEA ben je deze plek dus wel kwijt. Daarom is het belangrijk om je SEO goed te hebben staan.

Wil jij bijvoorbeeld meer naamsbekendheid? Dan kunnen we display advertising inzetten. Met display advertising (banners op andere websites) kun je (potentiële) klanten naar je website trekken.

SMM (Social media marketing)

Is jouw doelgroep voornamelijk op social media te vinden? Dan kunnen we social media marketing inzetten. Met de juiste social media strategie zetten we verschillende kanalen in om jouw doelstellingen te behalen. Hierbij kan je denken aan het regelmatig posten op Twitter, LinkedIn, Instagram en Facebook. Een steeds belangrijker wordend onderdeel bij SMM is influencer marketing. Bij influencer marketing worden er influencers ingezet om jouw doelgroep te activeren.

Daarnaast kunnen we adverteren op social media. Hiermee zorg je ervoor dat een groter publiek een bepaalde post te zien krijgt, waardoor meer mensen kennis maken met jouw bedrijf.

E-mailmarketing

Met e-mailmarketing sturen bedrijven e-mails naar geïnteresseerde of klanten. Denk bijvoorbeeld aan aanbiedingen, nieuws, tips etc. E-mailmarketing is eigenlijk voor elke organisatie interessant, hoe groot of klein je ook bent als organisatie. Je wil met je doelgroep communiceren en dat kan uitstekend door middel van e-mailmarketing. Het voordeel van deze vorm van marketing is dat het niet erg duur is. Bovendien is het een uitstekende manier om klanten te bereiken die al weleens met je in contact zijn geweest. Zij hebben zich ingeschreven voor jouw nieuwsbrief of hebben al eens een aankoop bij je gedaan. 

Nu weet je welke diensten wij aanbieden en hoe wij jouw bedrijf kunnen laten groeien! Heb je een vraag over de mogelijkheden van deze diensten of wat wij als fullservice internet- en marketingbureau voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.
Online marketing is meer dan een hoge positie in Google

Online marketing Breda uitbesteden

Zit jij met jouw bedrijf in Breda en ben je op zoek naar  online marketing Breda? Wil je graag meer naamsbekendheid, meer leads en converterende klanten? Ons online marketingbureau beschikt over de juiste kennis en een team van experts om jou hierbij te helpen. Op deze manier hebben we de juiste ervaring om jou te helpen, tijdelijk of voor langere termijn! Wij hebben er zin in! Zien we jou snel?
Een plan op maat voor jouw online doelstellingen
0
bedrijven hielpen wij met het realiseren van hun online vraagstuk.
Onze klanten aan het woord
Inmiddels hebben wij drie websites laten realiseren door websentiment. Je wordt goed geadviseerd in de mogelijkheden die er allemaal zijn. Pluspunt is dat je altijd weet waar je aan toe bent en er geen onverwachte kosten bij komen kijken. Het is fijn dat je altijd een vast contactpersoon hebt met een snelle service. Er wordt altijd meegedacht aan verbeteringen en oplossingen. 
Lees meer Jessie Bossers - Madame Délicieux
Een vriendelijke, flexibele maar vooral betrokken groep mensen. Gewoon ouderwets doorzetten, niet stoppen als het nog niet goed genoeg is en met oog voor de missie die je als bedrijf hebt. En dat alles met een Brabantse vriendelijkheid.  Dat maakt het als start up heerlijk werken met ze. En als iemand die gewend is in Amsterdam te werken een verademing.
Lees meer Marcel van Wing - The Flower Farm
CLUBPT neemt het totale pakket af bij WebSentiment. Dit is onder andere een applicatie, een website en begeleiding in online marketing. We zijn zeer tevreden met de snelle en flexibele werkwijze van WebSentiment. Onze maandelijkse terugkerende evaluaties geven een goed inzicht en helpen in de groei van ons bedrijf. En extra credits naar Sharon. Door haar zijn we gegroeid op social media, op SEO ranking en verbeteren wij maandelijks de website, waardoor wij maandelijks meer leads genereren. Het meedenkende karakter en kennis van de branche zorgt ervoor dat wij een goede sparringspartner hebben. Wij zouden WebSentiment als partner aanraden!
Lees meer Sjuul Zeekaf - CLUBPT
Drie jaar geleden zochten we vanuit E-Division naar een nieuwe webdesigner en stiekem eigenlijk meer. Maar wie moet je nu kiezen, wie draagt jouw visie het beste uit en welke club denk er het beste met je mee zonder meteen een batterij aan facturen te presenteren? Websentiment stak hier met kop en schouders boven uit. Een roedel van jonge ICTers, programmeurs en marketeers, die op alle vlakken lekker pro actief mee willen denken en ondanks de informele sfeer bijzonder kundig maar vooral professioneel zijn. Samenwerken met Websentiment was een schot in de roos! Dat bleek wel toen Corona in 2020 zijn intrede deed. In nood leer je ook je beste zakelijke “partners” kennen.  Websentiment deed het onmogelijke, binnen twee weken verdigitaliseerde Websentiment ons bedrijf E-Division. Alles werd grotendeels geautomatiseerd en binnen een maand konden weer aan de slag, in een voor ons nieuwe digitale wereld en ook daarin werden we kundig begeleid.
Lees meer Renaldeau van den Worm - E-Division
De samenwerking met Websentiment wordt al jaren als zeer prettig ervaren. Onze doelen worden op de juiste manier vertaald door Websentiment. Duidelijke communicatie en snelheid is voor ons zeer belangrijk, dit wordt goed begrepen.   
Deze samenwerking gaan wij zeker doorzetten.
Lees meer Bowie Koreman - Interieurstudio
Al meerdere malen heb ik samengewerkt met Websentiment. Zowel voor mijn eigen websites als in samenwerkingen voor mijn klanten. Dit bevalt altijd goed. Ze kunnen alles, zijn mega flexibel en hebben geduld. Ze streven altijd naar het beste resultaat en denken ook goed mee. Daarnaast zijn de mensen die bij Websentiment werken onwijs vriendelijk. Ze maken het verschil! Wat ik een mega pluspunt vind. Zoals je kunt lezen vond ik het een geslaagde samenwerking en dat er nog maar velen mogen volgen.
Lees meer Mark Engelsman - EIGHTYNINE
We zijn ontzettend tevreden over onze nieuwe website en krijgen hier veel complimenten over! Ik kan echt zeggen dat ze bij Websentiment professionele en onderscheidende sites bouwen en de kleinste details worden tot in perfectie uitgevoerd. Door de snelle service, dienstverlening en persoonlijke aanpak is het erg prettig werken met deze mannen!
Lees meer Nathalie van der Zee - Paviljoen Het Houtse Meer
We zijn erg tevreden over de werkwijze waarop Websentiment onze rittenadministratie heeft geautomatiseerd. Ook hebben ze onze website een frisse uitstraling gegeven, niets is onmogelijk bij WebSentiment. Snelle oplossingen en altijd uitstekend werk geleverd.
Lees meer Guy Geffroy - Geffroy Europa Transport
Hartelijk dank voor de samenwerking, jullie service, kritische blik en het geduld. Het resultaat is een sprankelende en eigentijdse website voor mijn nieuwe bedrijf More Bubbles Change Management. Dik tevreden dus!
Lees meer Gerry Welten - More Bubbles Change Management

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!