Folders laten ontwerpen

  • Snelle service
  • Innovatief
  • Professioneel team
Een folder is een enorm krachtige aandachtstrekker voor consumenten en bedrijven. Dit is één van de redenen waarom folders laten ontwerpen een goede stap is voor extra promotie voor jouw organisatie. In een tijd waarin alles digitaal gaat, worden folders vaak vergeten. Waarom zou je folders laten ontwerpen als veel online wordt gedaan? Wat is een voordeel van folders laten ontwerpen? In dit artikel lees je waarom dit een goed idee is en waarom WebSentiment jouw organisatie hierbij kan helpen.

Waarom zou je folders laten ontwerpen?

Een goede online aanwezigheid is ontzettend belangrijk geworden in de afgelopen jaren. Is dit een reden om de folders te vergeten? Nee, juist niet! Offline en online media moeten juist in één lijn staan met elkaar. Sterker nog, beide vormen kunnen elkaar juist enorm versterken en verbeteren.

Online media kennen we allemaal. Overal zien we advertenties op verschillende websites, blogs en nog veel meer andere online communicatiemiddelen. Doordat online media overal te zien is, wordt jij ook overrompeld door extra concurrentie. Een folder zorgt ervoor dat jij jouw online communicatie uitingen kan versterken en deze concurrentie juist wel aan kunt. Een folder laten ontwerpen zorgt ervoor dat jij een extra aanvulling kunt geven op jouw online marketing strategie. De informatie is super helder en kan zonder afleiding van andere concurrentie worden overgedragen aan jouw potentiële klant.

Een andere voordeel is dat jij met een folder een fysieke boodschap kunt geven aan jouw (potentiële) klant. Vooral na een meeting of tijdens een event of beurs heb jij juist de kans om met een folder iets te geven aan die persoon. Een (potentiële) klant vindt op deze manier sneller jouw contactgegevens terug. Daarnaast wordt een folder vaak op een bureau neergelegd, waardoor langslopende collega's ook jouw organisatie gaan herkennen.

Folders laten ontwerpen: wat zijn de voordelen?

Momenteel zitten we in een tijdperk waarbij social media, zoekmachines en andere online communicatiemiddelen ontzettend belangrijk zijn voor de juiste promotie van jouw product of dienst. Desondanks heeft promotie via flyers nog steeds veel voordelen.

Ten eerste bevat een folder veel informatie. Met folders ben jij namelijk vrij met hoeveel informatie je op je folder wilt neerzetten. Wel dien jij er rekening mee te houden dat een flyer overzichtelijk, leesbaar en aantrekkelijk moet blijven voor de juiste kracht in deze promotie. Onze online marketeers en vormgevers sparren graag mee hierover.

Daarnaast is de aantrekkelijkheid van een flyer nog steeds immens groot. Om de aandacht van de lezer te trekken, kun jij gebruik maken van felle kleuren die passen bij jouw huisstijl, maar ook pakkende afbeeldingen en teksten. Ten slotte kun jij zelf bepalen waar jij jouw folders wilt verspreiden. Dit kan op beurzen, events, maar ook huis-aan-huis. Zo heb jij jouw eigen gerichte doelgroep sterk in eigen hand.

Waar moet een goede folder aan voldoen?

We weten nu waarom je ervoor moet kiezen om een folder te laten ontwerpen en wat precies de voordelen zijn. Nu is het nog belangrijk om te kijken waar een goede folder aan moet voldoen en waar je dus op moet letten.

Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de uitstraling van de folder. Vaak leg je ze gewoon ergens neer en kunnen mensen ze zelf pakken. Je moet er dus wel voor zorgen dat je folder aanspreekt en mensen benieuwd zijn naar de rest van de folder. Laat op de eerste pagina goed zien waar de folder over gaat.

Daarnaast is het belangrijk dat je beknopt schrijft. Een folder heeft niet heel veel ruimte en daarom moet je ervoor zorgen dat je in een kort stukje tekst zoveel mogelijk duidelijk maakt. Vervolgens ga je kijken voor wie de folder bedoeld is. Het is uiteraard belangrijk dat je de juiste doelgroep bereikt met je folder, zodat mensen daadwerkelijk geïnteresseerd raken. Let dus ook op taalgebruik dat je gebruikt en zeg niet alles zonder erover na te denken.

Wat ook belangrijk is om te doen, is gezichten op je folder zetten. Mensen kijken vaak naar andere mensen en daarom zullen ze dus ook sneller naar je folder kijken. Het is wel belangrijk om een gezicht te kiezen waarbij de ogen naar de belangrijkste informatie kijken en niet recht. Mensen hebben dan de neiging om de persoon op de folder aan te blijven kijken en niet de informatie lezen.

Ten slotte is het belangrijk om je contactgegevens op de folder te plaatsen. Wanneer mensen geïnteresseerd zijn in jouw folder, is het belangrijk dat ze contact op kunnen nemen.
Zet je bedrijf op de kaart

Folders laten ontwerpen door WebSentiment

Folders zijn het ultieme middel om extra reclame te maken voor jouw organisatie. Een folder moet aantrekkelijk zijn om te lezen. Teveel tekst kan een boosdoener zijn of een te saaie / chaotische folder wordt weggegooid. Om deze misstap te voorkomen, is het mogelijk om onze hulp in te schakelen. WebSentiment is een full service internetbureau met gedreven en creatieve vormgevers in eigen huis.

Wij bedenken een uniek ontwerp passend bij jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat jij een uniek ontwerp krijgt, zodat de folder aantrekkelijk is om te lezen. Hierbij wordt er altijd gekeken naar de juiste kleuren, vormgeving en inhoud. Na het ontwerp kun jij ervoor kiezen om het ontwerp zelf te laten drukken, maar wij kunnen ook helpen met het bestellen van jouw drukwerk.


Online marketing hulp nodig?

Zoals eerder beschreven, is online marketing ook ontzettend belangrijk in dit tijdperk. Naast creatieve vormgevers voor jouw unieke flyers hebben wij ook onze eigen data gedreven online marketeers in huis die jouw organisatie kan helpen met een conversiegerichte marketingstrategie. Hierbij kan gedacht worden aan zoekmachineoptimalisatie, zoekmachine adverteren, e-mailmarketing en social media management. Door offline en online media te koppelen, ben jij echt klaar voor de toekomst!

Met online marketing kan jij de vindbaarheid en online positionering van je product of dienst verbeteren. Dit doen wij door middel van een slimme online marketingstrategie. We bespreken jouw wensen en doelstellingen. Aan de hand daarvan maken wij een strategisch plan met de werkzaamheden, het budget en de tijdsinvestering. Zo zorgen wij ervoor dat jij het maximale uit jouw marketingstrategie kunt halen.

Wil jij graag meer informatie over het ontwerpen van folders en/of hulp bij online marketing? Neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier, bel ons via 085 4444 820 of mail naar info@websentiment.nl.
WebSentiment denkt met je mee
0
bedrijven hielpen wij met het realiseren van hun online vraagstuk.
Onze klanten aan het woord
Inmiddels hebben wij drie websites laten realiseren door websentiment. Je wordt goed geadviseerd in de mogelijkheden die er allemaal zijn. Pluspunt is dat je altijd weet waar je aan toe bent en er geen onverwachte kosten bij komen kijken. Het is fijn dat je altijd een vast contactpersoon hebt met een snelle service. Er wordt altijd meegedacht aan verbeteringen en oplossingen. 
Lees meer Jessie Bossers - Madame Délicieux
Een vriendelijke, flexibele maar vooral betrokken groep mensen. Gewoon ouderwets doorzetten, niet stoppen als het nog niet goed genoeg is en met oog voor de missie die je als bedrijf hebt. En dat alles met een Brabantse vriendelijkheid.  Dat maakt het als start up heerlijk werken met ze. En als iemand die gewend is in Amsterdam te werken een verademing.
Lees meer Marcel van Wing - The Flower Farm
CLUBPT neemt het totale pakket af bij WebSentiment. Dit is onder andere een applicatie, een website en begeleiding in online marketing. We zijn zeer tevreden met de snelle en flexibele werkwijze van WebSentiment. Onze maandelijkse terugkerende evaluaties geven een goed inzicht en helpen in de groei van ons bedrijf. En extra credits naar Sharon. Door haar zijn we gegroeid op social media, op SEO ranking en verbeteren wij maandelijks de website, waardoor wij maandelijks meer leads genereren. Het meedenkende karakter en kennis van de branche zorgt ervoor dat wij een goede sparringspartner hebben. Wij zouden WebSentiment als partner aanraden!
Lees meer Sjuul Zeekaf - CLUBPT
Drie jaar geleden zochten we vanuit E-Division naar een nieuwe webdesigner en stiekem eigenlijk meer. Maar wie moet je nu kiezen, wie draagt jouw visie het beste uit en welke club denk er het beste met je mee zonder meteen een batterij aan facturen te presenteren? Websentiment stak hier met kop en schouders boven uit. Een roedel van jonge ICTers, programmeurs en marketeers, die op alle vlakken lekker pro actief mee willen denken en ondanks de informele sfeer bijzonder kundig maar vooral professioneel zijn. Samenwerken met Websentiment was een schot in de roos! Dat bleek wel toen Corona in 2020 zijn intrede deed. In nood leer je ook je beste zakelijke “partners” kennen.  Websentiment deed het onmogelijke, binnen twee weken verdigitaliseerde Websentiment ons bedrijf E-Division. Alles werd grotendeels geautomatiseerd en binnen een maand konden weer aan de slag, in een voor ons nieuwe digitale wereld en ook daarin werden we kundig begeleid.
Lees meer Renaldeau van den Worm - E-Division
De samenwerking met Websentiment wordt al jaren als zeer prettig ervaren. Onze doelen worden op de juiste manier vertaald door Websentiment. Duidelijke communicatie en snelheid is voor ons zeer belangrijk, dit wordt goed begrepen.   
Deze samenwerking gaan wij zeker doorzetten.
Lees meer Bowie Koreman - Interieurstudio
Al meerdere malen heb ik samengewerkt met Websentiment. Zowel voor mijn eigen websites als in samenwerkingen voor mijn klanten. Dit bevalt altijd goed. Ze kunnen alles, zijn mega flexibel en hebben geduld. Ze streven altijd naar het beste resultaat en denken ook goed mee. Daarnaast zijn de mensen die bij Websentiment werken onwijs vriendelijk. Ze maken het verschil! Wat ik een mega pluspunt vind. Zoals je kunt lezen vond ik het een geslaagde samenwerking en dat er nog maar velen mogen volgen.
Lees meer Mark Engelsman - EIGHTYNINE
We zijn ontzettend tevreden over onze nieuwe website en krijgen hier veel complimenten over! Ik kan echt zeggen dat ze bij Websentiment professionele en onderscheidende sites bouwen en de kleinste details worden tot in perfectie uitgevoerd. Door de snelle service, dienstverlening en persoonlijke aanpak is het erg prettig werken met deze mannen!
Lees meer Nathalie van der Zee - Paviljoen Het Houtse Meer
We zijn erg tevreden over de werkwijze waarop Websentiment onze rittenadministratie heeft geautomatiseerd. Ook hebben ze onze website een frisse uitstraling gegeven, niets is onmogelijk bij WebSentiment. Snelle oplossingen en altijd uitstekend werk geleverd.
Lees meer Guy Geffroy - Geffroy Europa Transport
Hartelijk dank voor de samenwerking, jullie service, kritische blik en het geduld. Het resultaat is een sprankelende en eigentijdse website voor mijn nieuwe bedrijf More Bubbles Change Management. Dik tevreden dus!
Lees meer Gerry Welten - More Bubbles Change Management

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!