Folders laten ontwerpen

Een folder is een enorm krachtige aandachtstrekker voor consumenten en bedrijven. Dit is één van de redenen waarom folders laten ontwerpen een goede stap is voor extra promotie voor jouw organisatie. In een tijd waarin alles digitaal gaat, worden folders vaak vergeten. Waarom zou je folders laten ontwerpen als veel online wordt gedaan? Wat is een voordeel van folders laten ontwerpen? In dit artikel lees je waarom dit een goed idee is en waarom WebSentiment jouw organisatie hierbij kan helpen.

Waarom zou je folders laten ontwerpen?

Een goede online aanwezigheid is ontzettend belangrijk geworden in de afgelopen jaren. Is dit een reden om de folders te vergeten? Nee, juist niet! Offline en online media moeten juist in één lijn staan met elkaar. Sterker nog, beide vormen kunnen elkaar juist enorm versterken en verbeteren.

Online media kennen we allemaal. Overal zien we advertenties, blogs en nog veel meer andere online communicatiemiddelen. Doordat online media overal te zien is, wordt jij ook overrompeld door extra concurrentie. Een folder zorgt ervoor dat jij jouw online communicatie uitingen kan versterken en deze concurrentie juist wel aan kunt. Een folder laten ontwerpen zorgt ervoor dat jij een extra aanvulling kunt geven op jouw online marketing strategie. De informatie is super helder en kan zonder afleiding van andere concurrentie worden overgedragen aan jouw potentiële klant.

Een andere voordeel is dat jij met een folder een fysieke boodschap kunt geven aan jouw (potentiële) klant. Vooral na een meeting of tijdens een event of beurs heb jij juist de kans om met een folder iets te geven aan die persoon. Een (potentiële) klant vindt op deze manier sneller jouw contactgegevens terug. Daarnaast wordt een folder vaak op een bureau neergelegd, waardoor langslopende collega's ook jouw organisatie gaan herkennen.

Folders laten ontwerpen door WebSentiment

Folders zijn het ultieme middel om extra reclame te maken voor jouw organisatie. Een folder moet aantrekkelijk zijn om te lezen. Teveel tekst kan een boosdoener zijn of een te saaie / chaotische folder wordt weggegooid. Om deze misstap te voorkomen, is het mogelijk om onze hulp in te schakelen. WebSentiment is een full service internetbureau met gedreven en creatieve vormgevers in eigen huis.

Wij bedenken een uniek ontwerp passend bij jouw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat jij een uniek ontwerp krijgt, zodat de folder aantrekkelijk is om te lezen. Hierbij wordt er altijd gekeken naar de juiste kleuren, vormgeving en inhoud. Na het ontwerp kun jij ervoor kiezen om het ontwerp zelf te laten drukken, maar wij kunnen ook helpen met het bestellen van jouw drukwerk.
Voordelen om folders te laten ontwerpen bij WebSentiment:

  • Professionele vormgevers
  • Een uniek ontwerp passend bij jouw huisstijl
  • Advies over het beste resultaat
  • Wij designen in de juiste formaten en tools

Online marketing hulp nodig?

Zoals eerder beschreven, gaan online en offline media altijd samen. Naast creatieve vormgevers hebben wij ook onze eigen data gedreven online marketeers in huis die jouw organisatie kan helpen met een conversiegerichte marketingstrategie. Hierbij kan gedacht worden aan zoekmachineoptimalisatie, zoekmachine adverteren, e-mailmarketing en social media management. Door offline en online media te koppelen, ben jij echt klaar voor de toekomst!

Wil jij graag meer informatie over het ontwerpen van folders en/of hulp bij online marketing? Neem gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier, bel ons via 085 4444 820 of mail naar info@websentiment.nl.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.