In 4 stappen een app laten bouwen

  • Snelle service
  • Innovatief en meedenkend
  • Altijd een offerte op maat

WebSentiment

Wil je graag een app laten bouwen voor je bedrijf? Dan helpen de medewerkers van WebSentiment je graag verder met een webapplicatie op maat. Hierbij luisteren we tijdens het hele ontwikkelingsproces naar jouw wensen en verwachtingen. Laat ons snel weten hoe jouw ideale app eruit ziet, dan gaan we samen aan de slag.

Een app laten bouwen door WebSentiment

Een app laten bouwen gebeurt in vier grote stappen. Bij elke stap heb je altijd voldoende inspraak, zodat het resultaat aansluit bij je verwachtingen. Wij werken vanaf het concept tot aan de ontwikkeling en verder met volle passie aan de applicatie. Wij bouwen apps die voldoen aan alle wensen en eisen van de klant.

Hieronder vind je een korte samenvatting van onze werkwijze:

1. Concept

De eerste stap is het ontwerp en de ontwikkeling van je applicatie. Samen gaan we onderzoeken en bespreken wat jij precies wilt bereiken met het bouwen van een app. Wat is jouw doelstelling? Welk probleem ga jij oplossen met de nieuwe applicatie? Wie zijn de concurrenten en hoe kun jij hen verslaan? Samen gaan we brainstormen naar een uniek concept. Wellicht heb je al een idee? Dan brainstormen wij graag mee!

2. Design

Een opvallend design is natuurlijk een eyecatcher voor de applicatie, maar de gebruiksvriendelijkheid is even belangrijk om een app te bouwen. Kies je voor een strakke typografie of voor vette animaties? In deze stap kijken we naar het design inclusief de content, functionaliteiten en marketing tools.

3. Ontwikkeling en onderhoud

Het idee staat op papier en het design is uitgewerkt om een app te laten bouwen. Gaaf! Nu kun je de app laten bouwen door WebSentiment. Onze app ontwikkelaars gaan met volle passie de app ontwikkelen met de juiste techniek en kennis. Tijdens dit proces word je natuurlijk op de hoogte gehouden over de ontwikkeling. Daarnaast testen wij je applicatie ook op elk mobiele apparaat. Een app laten bouwen door WebSentiment? Dan ga je voor de juiste kwaliteit!

4. Online marketing

De app is klaar voor gebruik. Nu moeten de gebruikers nog de app gaan vinden. Hoe onderscheid jij je in de appstore of Google Play? Zonder online marketing is de app vrijwel onvindbaar. Met onze kennis in online marketing gaan wij de vindbaarheid vergroten en zullen de downloads snel stijgen. Deze promotie kan via social media, SEA, e-mailmarketing en nog veel meer. Wij beschikken over de juiste kennis in online marketing en het is nog eens super prettig dat je bij WebSentiment alles onder één dak vind: van vormgeving tot aan de reclame!Nu weet jij precies hoe een app laten bouwen bij Websentiment te werk gaat. Vele klanten gingen je al voor en wij kunnen niet wachten om ook jouw applicatie te maken. Word jij ons volgende project?!

Wat kost een app laten bouwen?

De kosten van het laten ontwikkelen van een app hoeven helemaal niet hoog te zijn. De kosten om een app te laten bouwen hangen af van meerdere factoren. Bijvoorbeeld voor wie is de app bedoeld, heeft hij een database nodig, GPS functies of bijvoorbeeld logins? Al deze vragen hoef je niet meteen te beantwoorden gelukkig. (Tevens de reden waarom die online calculators niet werken). Hierom gaan wij altijd als eerste in gesprek met jou en brengen we alles nauwkeurig in kaart. Dit gesprek is uiteraard geheel vrijblijvend. Vervolgens maken wij een offerte op maat en weet jij direct de kosten voor het laten ontwikkelen voor een app. 

Voordelen van een app laten bouwen voor je organisatie

Een app laten maken voor jouw bedrijf brengt verschillende voordelen met zich mee. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje:
  • Klantenbinding: een app is uiterst geschikt voor marketingdoeleinden. Je kan namelijk goed via de app communiceren met klanten en ze op de hoogte brengen van de nieuwste acties en ontwikkelingen.
  • Efficiënt: een app is erg efficiënt voor jouw medewerkers of klanten. Op deze manier is alles in één gebruiksvriendelijke app te vinden en kan er snel gewerkt worden.
  • Stroomlijnen van processen: als jij bijvoorbeeld een grote organisatie hebt, heb je waarschijnlijk te maken met veel verschillende processen. Je wil voorkomen dat jouw medewerkers onnodig veel tijd kwijt zijn aan deze processen. Een app laten bouwen, kan uitkomst bieden. Zeker als software op een goede manier gekoppeld wordt. Een app kan jouw bedrijf dus helpen om processen te stroomlijnen.
Samen bouwen we de perfecte app

Waarvoor kan je een webapplicatie gebruiken?

Als je een app wilt laten bouwen, is het belangrijk om te bepalen waarvoor je klanten deze gaan gebruiken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een reserveringssysteem te ontwikkelen of een bestelpagina te creëren. Het grote voordeel van een applicatie is dat deze conversiegericht is. Hierdoor bereik je je klanten nog sneller en eenvoudiger. Daarnaast is het bouwen van een applicatie een goed idee als je mobiele website van belang is voor jouw product of dienst. Jouw klant heeft je dienst, service of product altijd bij de hand! 

Maak een afspraak bij onze experts

Wil je een app laten bouwen door onze experts? Heb je een duidelijke visie op het product of zit je nog met vragen? Laat het ons snel weten op het telefoonnummer 085 4444 820 of mail naar info@websentiment.nl. Dan plannen we samen een afspraak in.

Anderen bekeken ook:

Kosten Ontwikkelen App | App Ontwikkelaar Den Bosch

Samen iets unieks maken? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. We vertellen je er graag meer over.
Bereik je klanten nog sneller en eenvoudiger
0
bedrijven hielpen wij met het realiseren van hun online vraagstuk.
Onze klanten aan het woord
Inmiddels hebben wij drie websites laten realiseren door websentiment. Je wordt goed geadviseerd in de mogelijkheden die er allemaal zijn. Pluspunt is dat je altijd weet waar je aan toe bent en er geen onverwachte kosten bij komen kijken. Het is fijn dat je altijd een vast contactpersoon hebt met een snelle service. Er wordt altijd meegedacht aan verbeteringen en oplossingen. 
Lees meer Jessie Bossers - Madame Délicieux
Een vriendelijke, flexibele maar vooral betrokken groep mensen. Gewoon ouderwets doorzetten, niet stoppen als het nog niet goed genoeg is en met oog voor de missie die je als bedrijf hebt. En dat alles met een Brabantse vriendelijkheid.  Dat maakt het als start up heerlijk werken met ze. En als iemand die gewend is in Amsterdam te werken een verademing.
Lees meer Marcel van Wing - The Flower Farm
CLUBPT neemt het totale pakket af bij WebSentiment. Dit is onder andere een applicatie, een website en begeleiding in online marketing. We zijn zeer tevreden met de snelle en flexibele werkwijze van WebSentiment. Onze maandelijkse terugkerende evaluaties geven een goed inzicht en helpen in de groei van ons bedrijf. En extra credits naar Sharon. Door haar zijn we gegroeid op social media, op SEO ranking en verbeteren wij maandelijks de website, waardoor wij maandelijks meer leads genereren. Het meedenkende karakter en kennis van de branche zorgt ervoor dat wij een goede sparringspartner hebben. Wij zouden WebSentiment als partner aanraden!
Lees meer Sjuul Zeekaf - CLUBPT
Drie jaar geleden zochten we vanuit E-Division naar een nieuwe webdesigner en stiekem eigenlijk meer. Maar wie moet je nu kiezen, wie draagt jouw visie het beste uit en welke club denk er het beste met je mee zonder meteen een batterij aan facturen te presenteren? Websentiment stak hier met kop en schouders boven uit. Een roedel van jonge ICTers, programmeurs en marketeers, die op alle vlakken lekker pro actief mee willen denken en ondanks de informele sfeer bijzonder kundig maar vooral professioneel zijn. Samenwerken met Websentiment was een schot in de roos! Dat bleek wel toen Corona in 2020 zijn intrede deed. In nood leer je ook je beste zakelijke “partners” kennen.  Websentiment deed het onmogelijke, binnen twee weken verdigitaliseerde Websentiment ons bedrijf E-Division. Alles werd grotendeels geautomatiseerd en binnen een maand konden weer aan de slag, in een voor ons nieuwe digitale wereld en ook daarin werden we kundig begeleid.
Lees meer Renaldeau van den Worm - E-Division
De samenwerking met Websentiment wordt al jaren als zeer prettig ervaren. Onze doelen worden op de juiste manier vertaald door Websentiment. Duidelijke communicatie en snelheid is voor ons zeer belangrijk, dit wordt goed begrepen.   
Deze samenwerking gaan wij zeker doorzetten.
Lees meer Bowie Koreman - Interieurstudio
Al meerdere malen heb ik samengewerkt met Websentiment. Zowel voor mijn eigen websites als in samenwerkingen voor mijn klanten. Dit bevalt altijd goed. Ze kunnen alles, zijn mega flexibel en hebben geduld. Ze streven altijd naar het beste resultaat en denken ook goed mee. Daarnaast zijn de mensen die bij Websentiment werken onwijs vriendelijk. Ze maken het verschil! Wat ik een mega pluspunt vind. Zoals je kunt lezen vond ik het een geslaagde samenwerking en dat er nog maar velen mogen volgen.
Lees meer Mark Engelsman - EIGHTYNINE
We zijn ontzettend tevreden over onze nieuwe website en krijgen hier veel complimenten over! Ik kan echt zeggen dat ze bij Websentiment professionele en onderscheidende sites bouwen en de kleinste details worden tot in perfectie uitgevoerd. Door de snelle service, dienstverlening en persoonlijke aanpak is het erg prettig werken met deze mannen!
Lees meer Nathalie van der Zee - Paviljoen Het Houtse Meer
We zijn erg tevreden over de werkwijze waarop Websentiment onze rittenadministratie heeft geautomatiseerd. Ook hebben ze onze website een frisse uitstraling gegeven, niets is onmogelijk bij WebSentiment. Snelle oplossingen en altijd uitstekend werk geleverd.
Lees meer Guy Geffroy - Geffroy Europa Transport
Hartelijk dank voor de samenwerking, jullie service, kritische blik en het geduld. Het resultaat is een sprankelende en eigentijdse website voor mijn nieuwe bedrijf More Bubbles Change Management. Dik tevreden dus!
Lees meer Gerry Welten - More Bubbles Change Management

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!