Online marketing Eindhoven

  • Snelle service
  • Innovatief
  • Professioneel team
Ontvang meer leads door online marketing effectief in te zetten voor jouw bedrijf. Online marketing voor jouw bedrijf in Eindhoven en omgeving is een goede eerste stap voor meer bekendheid.

Waarom kiezen voor online marketing Eindhoven?

Door middel van online marketing kun je jouw product of dienst promoten via het internet.Jouw bedrijf zal beter gevonden worden en je kunt je concurrenten voor zijn. Hier zijn specialisten voor nodig om de juiste strategieën te bedenken en welke doelgroep het meest geschikt is voor jouw bedrijf. 

Vergeet de flyers of een advertentie in een krant, via social media kanalen en zoekmachines wordt je sneller gevonden en zijn alle resultaten meetbaar.


                             

Voordelen online marketing

Er zijn vele voordelen om te kiezen voor online marketing. Bijvoorbeeld:

  • Doelgroep specifiek bepalen. Je kunt gerichter jouw doelgroep bereiken
  • De meeste mensen gebruiken het Internet, waardoor je een groot bereik hebt. Jouw klanten zijn vaker online te vinden
  • Je hebt zelf de controle over het budget. Loopt advertentie A niet goed, dan kun je die meteen uitzetten. In een krant bijvoorbeeld, kun je de advertentie niet meteen op stop of op pauze zetten.


Hoe gaan wij te werk?

Wanneer wij aan de slag gaan met de online marketing van een bedrijf, volgen we een aantal stappen om het optimale resultaat te behalen. Daarom vinden wij het belangrijk om dit overzichtelijk uit te werken, zodat jij weet hoe wij te werk gaan.

Allereerst gaan we kijken wat jouw doelstellingen zijn en welk marketingmiddel het best bij jouw bedrijf past. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat je het juiste social media kanaal bij de juiste doelgroep inzet. Daarnaast gaan we kijken op welke manier we SEO het beste toe kunnen passen bij de website van je bedrijf. Op deze manier weten we zeker dat we geen overhaaste beslissingen maken en alles weloverwogen uitvoeren.

Wanneer het plan duidelijk is en we het overal eens over zijn geworden, gaan we de online marketing van jouw bedrijf daadwerkelijk aanpakken. We gaan direct hard te werken om resultaat te zien. We vinden het geweldig om een bedrijf te laten groeien en ontwikkeling te zien. Samen met ons marketingteam doen we er alles aan om dit werkelijkheid te maken.

Welke online marketing diensten zijn er?

Uiteraard heb je verschillende diensten als het gaat om online marketing Eindhoven. Deze diensten zorgen ervoor dat je bedrijf een betere naamsbekendheid krijgt en uiteindelijk ook meer conversies. In dit onderdeel gaan we uitleggen welke online marketing diensten er zijn en wat hier precies mee bedoelt wordt.

Zoekmachine optimalisatie
Zoekmachine optimalisatie (oftewel SEO) zorgt ervoor dat je hoger in google komt te staan en het dus beter doet in de zoekmachines. Het voordeel van SEO is dat je zonder investeringen ervoor kan zorgen dat je meer bezoekers krijgt op je website. Het is dan ook wel belangrijk dat je dit goed aanpakt en dat je weet wat je doet, er komt namelijk veel bij kijken.

Zoekmachine adverteren
Bij zoekmachine adverteren (oftewel SEA) zorg je ervoor dat je bovenaan in de zoekmachines komt, maar hier betaal je wel voor. Het voordeel hiervan is dat je zeker weet dat je bovenaan de zoekmachines staat, maar het nadeel is dat wanneer je stopt met betalen, je website ook direct bovenaan zal verdwijnen en dan is het belangrijk om je SEO goed op orde te hebben.

Social media marketing
Zoals deze benaming al zegt, maak je bij deze dienst gebruik van social media. Hierbij moet je denken aan berichten posten op bijvoorbeeld Instagram, Facebook en Twitter. Hierdoor zorg je ervoor dat je potentiële klant kennis maakt met jouw product of dienst en dat je naamsbekendheid zal gaan stijgen. Het is ook mogelijk om via deze kanalen te adverteren. Hierdoor zorg je ervoor dat jouw post bij nog meer personen op hun social media te zien zal zijn. Zoals je waarschijnlijk wel begrijpt is social media daarom erg effectief in deze tijd.

E-mailmarketing
Bij e-mailmarketing zorg je ervoor dat je in de mailboxen van je (potentiële) klanten terecht komt. Zij hebben eerder een aankoop bij jou gedaan of hebben zich ingeschreven voor je nieuwsbrief. Op deze manier beschik je over hun e-mailadres en daarom is het mogelijk om bijvoorbeeld acties of nieuwe producten te versturen via de mail.

Dit zijn een aantal voorbeelden van social media diensten die wij aanbieden. Je ziet dus dat online marketing een erg effectieve manier is om meer naamsbekendheid en conversies te krijgen. Ben jij geïnteresseerd in wat wij kunnen en wil je meer informatie? Bekijk onze website en neem contact met ons op!
Laat je bedrijf online groeien

Interesse in online marketing Eindhoven


Wil jij graag met jouw bedrijf in Eindhoven gebruik maken van online marketing? Meer leads, meer bekendheid en online groeien. Het online marketing team van WebSentiment helpt je hier graag bij.

Vul het onderstaand contactformulier in of bel direct naar een specialist 085-4444820.

Loop niet meer achter op je concurrentie
0
bedrijven hielpen wij met het realiseren van hun online vraagstuk.
Onze klanten aan het woord
Inmiddels hebben wij drie websites laten realiseren door websentiment. Je wordt goed geadviseerd in de mogelijkheden die er allemaal zijn. Pluspunt is dat je altijd weet waar je aan toe bent en er geen onverwachte kosten bij komen kijken. Het is fijn dat je altijd een vast contactpersoon hebt met een snelle service. Er wordt altijd meegedacht aan verbeteringen en oplossingen. 
Lees meer Jessie Bossers - Madame Délicieux
Een vriendelijke, flexibele maar vooral betrokken groep mensen. Gewoon ouderwets doorzetten, niet stoppen als het nog niet goed genoeg is en met oog voor de missie die je als bedrijf hebt. En dat alles met een Brabantse vriendelijkheid.  Dat maakt het als start up heerlijk werken met ze. En als iemand die gewend is in Amsterdam te werken een verademing.
Lees meer Marcel van Wing - The Flower Farm
CLUBPT neemt het totale pakket af bij WebSentiment. Dit is onder andere een applicatie, een website en begeleiding in online marketing. We zijn zeer tevreden met de snelle en flexibele werkwijze van WebSentiment. Onze maandelijkse terugkerende evaluaties geven een goed inzicht en helpen in de groei van ons bedrijf. En extra credits naar Sharon. Door haar zijn we gegroeid op social media, op SEO ranking en verbeteren wij maandelijks de website, waardoor wij maandelijks meer leads genereren. Het meedenkende karakter en kennis van de branche zorgt ervoor dat wij een goede sparringspartner hebben. Wij zouden WebSentiment als partner aanraden!
Lees meer Sjuul Zeekaf - CLUBPT
Drie jaar geleden zochten we vanuit E-Division naar een nieuwe webdesigner en stiekem eigenlijk meer. Maar wie moet je nu kiezen, wie draagt jouw visie het beste uit en welke club denk er het beste met je mee zonder meteen een batterij aan facturen te presenteren? Websentiment stak hier met kop en schouders boven uit. Een roedel van jonge ICTers, programmeurs en marketeers, die op alle vlakken lekker pro actief mee willen denken en ondanks de informele sfeer bijzonder kundig maar vooral professioneel zijn. Samenwerken met Websentiment was een schot in de roos! Dat bleek wel toen Corona in 2020 zijn intrede deed. In nood leer je ook je beste zakelijke “partners” kennen.  Websentiment deed het onmogelijke, binnen twee weken verdigitaliseerde Websentiment ons bedrijf E-Division. Alles werd grotendeels geautomatiseerd en binnen een maand konden weer aan de slag, in een voor ons nieuwe digitale wereld en ook daarin werden we kundig begeleid.
Lees meer Renaldeau van den Worm - E-Division
De samenwerking met Websentiment wordt al jaren als zeer prettig ervaren. Onze doelen worden op de juiste manier vertaald door Websentiment. Duidelijke communicatie en snelheid is voor ons zeer belangrijk, dit wordt goed begrepen.   
Deze samenwerking gaan wij zeker doorzetten.
Lees meer Bowie Koreman - Interieurstudio
Al meerdere malen heb ik samengewerkt met Websentiment. Zowel voor mijn eigen websites als in samenwerkingen voor mijn klanten. Dit bevalt altijd goed. Ze kunnen alles, zijn mega flexibel en hebben geduld. Ze streven altijd naar het beste resultaat en denken ook goed mee. Daarnaast zijn de mensen die bij Websentiment werken onwijs vriendelijk. Ze maken het verschil! Wat ik een mega pluspunt vind. Zoals je kunt lezen vond ik het een geslaagde samenwerking en dat er nog maar velen mogen volgen.
Lees meer Mark Engelsman - EIGHTYNINE
We zijn ontzettend tevreden over onze nieuwe website en krijgen hier veel complimenten over! Ik kan echt zeggen dat ze bij Websentiment professionele en onderscheidende sites bouwen en de kleinste details worden tot in perfectie uitgevoerd. Door de snelle service, dienstverlening en persoonlijke aanpak is het erg prettig werken met deze mannen!
Lees meer Nathalie van der Zee - Paviljoen Het Houtse Meer
We zijn erg tevreden over de werkwijze waarop Websentiment onze rittenadministratie heeft geautomatiseerd. Ook hebben ze onze website een frisse uitstraling gegeven, niets is onmogelijk bij WebSentiment. Snelle oplossingen en altijd uitstekend werk geleverd.
Lees meer Guy Geffroy - Geffroy Europa Transport
Hartelijk dank voor de samenwerking, jullie service, kritische blik en het geduld. Het resultaat is een sprankelende en eigentijdse website voor mijn nieuwe bedrijf More Bubbles Change Management. Dik tevreden dus!
Lees meer Gerry Welten - More Bubbles Change Management

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!