Applicaties op maat

Een applicatie op maat
Voor web & app

WebSentiment ontwikkelt applicaties op maat, precies volgens de wensen van onze klant. Met een op maat gemaakte applicatie kun je bijvoorbeeld duidelijker inzicht krijgen in cijfers, efficiënter werken en een snellere service verlenen. Omdat onze applicaties zo gebruiksvriendelijk zijn, is er geen handleiding bij nodig. 

Een van de voordelen van een applicatie op maat is dat bedrijfsprocessen slimmer en eenvoudiger worden en je dus tijd en geld bespaart. Informatie wordt makkelijker weergegeven zodat geen overbodige handelingen worden uitgevoerd. Een voorbeeld van een succesvolle applicatie op maat is het reserveringssysteem van het bedrijf Altijd Blijven Spelen dat WebSentiment heeft ontwikkeld. 

Wil jij efficiënter werken en een app laten bouwen? Wij geven je graag meer informatie over applicaties op maat en de kosten voor het ontwikkelen van een app. Bel ons op 085 4444 820 of stuur een mailtje naar info@websentiment.nl.

Meer afgeronde applicaties op maat

Een bestelformulier 

Voor een van onze klanten, een specialist in vloersystemen en -oplossingen, hebben wij een bestelpagina op maat gemaakt. Hierin kan een bezoeker alle informatie vinden over het product en het direct in zijn winkelwagen plaatsen door middel van een grote button. Een pop-up laat je bestelling zien, inclusief de kosten. Met een druk op de knop is je bestelling voltooid.

Reeds gemaakte koppelingen

Heb je een vraag?