WordPress website laten maken

  • Alles onder één dak
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Sparringspartner en uitvoerder in één
Een website is het online visitekaartje van een organisatie, waardoor een website laten maken een goed idee is. Wil jij hierin graag een WordPress website laten maken? Wij bieden de oplossing. WebSentiment ontwikkelt onder andere websites in WordPress. Een team van specialisten met ieder hun eigen vakgebied zorgen ervoor dat jij een nieuwe converterende WordPress website hebt voor jouw organisatie. Ben jij klaar om samen te groeien? Wij wel!

Het is logisch dat jij niet weet hoe je een WordPress website moet maken. Laat dit maar aan ons over. Samen met onze vormgevers gaan we aan de slag om jouw WordPress website vorm te geven, waarin we converterende elementen toevoegen. Wij zorgen ervoor dat jij nóg meer uit jouw website kunt halen. Meer leads. Meer verkoop. Geef jouw doelstelling aan ons door en onze specialisten zorgen ervoor dat jouw doelstelling met jouw nieuwe WordPress website wordt behaald. Wil jij graag een WordPress website laten maken? Laten we eens kennismaken, een bakje koffie kan altijd, toch?!

Wat is een WordPress website?

Heb jij een bedrijf? Een website is vrijwel onmisbaar in deze digitale wereld. Waarschijnlijk zitten jouw concurrenten ook op internet, waardoor het ontzettend belangrijk is om ook mee te concurreren online om zichtbaar te blijven. Wellicht heb jij al een website en wil jij graag een WordPress website laten maken om jouw bestaande website een make-over te geven. Dat kan! Maar wat is WordPress eigenlijk? WordPress is een Content Management Systeem, ofwel CMS, waarmee een WordPress website gemaakt kan worden of worden onderhouden.

Dit systeem begon ooit als een simpel blogsysteem, maar is uitgerold tot één van de meest bekende CMS systemen ter wereld. In dit CMS systeem staan vele plugins en verschillende thema's waarin een prachtige website kan worden gemaakt. Veel bedrijven werken met dit systeem. En dat is ook niet zo vreemd, want het CMS van WordPress is één van de meest gebruiksvriendelijke CMS op de markt. Super handig om jouw website te onderhouden na livegang.

Wat zijn de voordelen van WordPress?

Wij kunnen je heel veel redenen geven waarom een website laten maken super waardevol is, maar waarom zou je dan een WordPress website laten maken? In deze sectie willen wij je alvast in 4 redenen vertellen waarom een WordPress website laten maken een goed idee is.

Reden 1: WordPress is populair
Door het marktaandeel van 60% in deze branche is WordPress super populair. De hoeveelheid gebruikers laat ook wel zien hoeveel mogelijkheden dit platform aanbiedt aan hun gebruikers. Developers kunnen het op maat programmeren en alsnog kun je gebruik maken van de vele voordelen van een WordPress website.

Reden 2: Eenvoudig
Eigenlijk heb je helemaal geen kennis nodig om jouw eigen website te onderhouden. Met een kleine instructie weet je al hoe het CMS van WordPress werkt. De indeling in het CMS is eenvoudig, waardoor je snel landingspagina's kunt vinden om bijvoorbeeld een tekst of afbeelding te veranderen. Daarnaast kunnen verschillende personen tegelijk in het CMS werken. En dat is natuurlijk ook wel zo prettig, als je bij een grotere organisatie werkt. Dit CMS is dus prima geschikt voor zowel grote als kleine bedrijven.

Reden 3: Veilig
Het CMS systeem van WordPress is een zeer veilig systeem om jouw content in te bewaren. Eigenlijk is het een open source systeem wat je kunt zien als een leeg platform die jij volledig kunt beheren.

Reden 4: Continue in ontwikkeling
Jaarlijks is WordPress druk bezig om hun software te optimaliseren. Dit doen ze door jaarlijks zo'n 8 nieuwe updates uit te brengen. Wel is het belangrijk om jouw website te blijven onderhouden, zodat jouw website ook van deze updates gebruik maakt en jij het meeste uit jouw website kunt halen. WebSentiment helpt je graag verder met de onderhoud aan jouw website. Ook na livegang van jouw website. Meer weten over onze hosting en support? Lees hier gerust meer over onze support.

Wel willen we je erop attenderen dat een WordPress website uit veel plugins bestaat wat minder goed scoort dan een website op maat in een eigen gebouwd CMS. Ook hiervoor kun jij bij WebSentiment terecht. Wij zijn gespecialiseerd in websites op maat met ons eigen gebruiksvriendelijke CMS systeem. Hierdoor kun jij nóg meer uit jouw website halen en direct goed scoren met zoekmachine optimalisatie. Stiekem zijn deze sites toch wel wat sneller dan een WordPress website. Meer weten over een website op maat? Lees hier meer over een website op maat bij WebSentiment. Tevens vertellen we je graag alle voor- en nadelen in een gesprek, zodat we precies kunnen aansluiten op jouw wensen. Bij ons is niks te gek, alles is mogelijk!

Wat kost een WordPress website laten maken?

WebSentiment hecht veel waarde aan een transparante communicatie. Tijdens een kennismaking bespreken we samen jouw wensen en aan de hand daarvan maken we een offerte op maat. Wij werken altijd met een vast starttarief, waardoor jij niet voor onverwachte kosten komt te staan. Uiteraard kunnen bijkomende wensen altijd besproken worden en toegevoegd worden aan jouw offerte.

De werkwijze van WebSentiment

Oké, genoeg over een WordPress website laten maken. Hoe werken wij nou eigenlijk? Bij WebSentiment werken verschillende creatievelingen onder één dak: van vormgeving tot aan eigen programmeurs tot aan datagedreven online marketeers. Door alle facetten in eigen huis aan te kunnen bieden, kunnen we snel schakelen en denken we vanuit elk perspectief mee aan jouw online product. Samen vertalen we jouw idee naar een uniek onderscheidend concept die ook echt daadwerkelijk converteert. Want daar draait het allemaal om, toch?

De werkwijze van WebSentiment - Design

Zodra alle doelstellingen helder zijn, gaan onze creatieve vormgevers aan de slag met het design. Onze designers weten precies wat mogelijk is op het web en zorgen voor een uniek design die volledig aansluit op jouw wensen. Onze vormgevers staan in direct contact met de programmeurs, zodat we precies weten wat wel en niet mogelijk is. Is het design af? We presenteren het design aan jouw organisatie. Is het design goedgekeurd? Dan starten we met de ontwikkeling van jouw WordPress website.

De werkwijze van WebSentiment - Development

Mooi dat het design is goedgekeurd! Onze vakkundige programmeurs starten met het ontwikkelen van jouw WordPress website. Dit doen we met enkel de nodige codes en nieuwste versies, zodat jouw website op de nieuwste methode draait. Onze programmeurs zorgen voor een responsive website. Wij testen zelf de website en verbeteren de website tot aan livegang. Zodra de website helemaal af is, kunnen we live! Yes!

De werkwijze van WebSentiment - Support en onderhoud

Zodra de website live is, stopt onze service niet. Ja, wij gaan verder dan dat. Ook na live gang staan we voor je klaar met de juiste service, support en hosting. Wij zorgen ervoor dat jouw website 24/7 wordt gemonitord en up to date wordt gehouden. Ondervind jij een probleem aan jouw website? No worries, wij staan direct voor je klaar. Tevens zijn we ten alle tijde telefonisch goed te bereiken en krijg jij direct een specialist aan de telefoon. Ook een mail wordt op werkdagen binnen enkele uren al beantwoord.

De werkwijze van WebSentiment - Online marketing

Jouw website is live, nu is het belangrijk om het meest uit jouw website te halen. Onze datagedreven online marketeers helpen je graag verder met zoekmachine adverteren, zoekmachine optimalisatie, social media management, e-mailmarketing en nog veel meer. Aan de hand van jouw doelstelling bepalen we de beste communicatiemiddelen om jouw doelstellingen te behalen. Door te focussen op jouw online positionering kun jij nog meer uit jouw website halen.

Waarom kiezen voor WebSentiment?

WebSentiment is een jong en innovatief fullservice internetbureau. Gevestigd in Oosterhout zorgen wij dagelijks voor super strakke designs, unieke websites, converterende campagnes en efficiënte bedrijfsprocessen. Door samen te werken met WebSentiment kies jij voor een sparringspartner en uitvoerder in één. Zo hoef jij niet verschillende bedrijven in te schakelen, maar heb jij alle mogelijkheden onder één bedrijf ondergebracht.

Samen zorgen we ervoor dat jouw organisatie écht gaat groeien. Dat is hetgeen waar we echt goed in zijn. Met meer dan 15 jaar ervaring in verschillende sectoren weten we precies wat jouw organisatie nodig heeft om het maximale naar boven te halen. Wij zorgen ervoor dat jouw klanten nóg sneller converteren, jouw business groeit en processen efficiënter ingericht kunnen worden met onze doordachte oplossingen. Tevens zorgen we voor de juiste service na livegang van jouw website, waardoor jij altijd op ons kunt rekenen.

Wij zijn jouw digitale partner

  • Bij ons is niks onmogelijk, wij gaan geen uitdaging uit de weg.
  • Meer dan 15 jaar ervaring in verschillende sectoren.
  • Onze service is nog sneller dan de Formule 1.
Meer dan 15 jaar ervaring in verschillende sectoren

Of liever een website op maat laten maken?

Bij WebSentiment is het ook mogelijk om een website op maat te laten ontwikkelen. Dit houdt in dat jouw website op ons eigen gebruiksvriendelijke CMS wordt ontwikkeld. Een voordeel hiervan is dat we niet met onnodige plugins hoeven te werken wat jouw website positief verbeterd in zoekmachine optimalisatie. Daarnaast is een website op maat altijd responsive op ieder apparaat. Zowel desktop, tablet als mobiel. Wil je graag meer informatie over een website op maat en wil jij graag weten wat hier de kosten van zijn? Vraag gerust een afspraak aan met onze webspecialist Nigel. Hij vertelt je graag alle mogelijkheden om een website te ontwikkelen.

Meer klanten uit jouw WordPress website halen

Nog meer leads, Nog meer sales. Nog meer bezoekers. Dat is wat jij wil uit jouw nieuwe WordPress website, toch? Onze online marketeers helpen je hier graag bij. Online marketing is een belangrijk onderdeel in het commerciële proces, waardoor een goede online positie onmisbaar is. Onze marketingdiensten zijn erg uiteenlopend, waardoor jij voor vele vraagstukken bij ons terecht kunt. Zo kun jij bij ons terecht voor onder andere zoekmachine optimalisatie, zoekmachine adverteren, social media management en e-mailmarketing. Laat ons gerust weten wat jouw doelstelling is op het web. Samen kijken we naar hetgeen wat jíj nodig hebt om alles uit jouw website te halen.

Ook een WordPress website laten maken?

Wil jij ook graag een WordPress website laten maken? Mooi! Neem gauw contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. We zijn onwijs benieuwd naar jouw ideeën. Neem vrijblijvend contact met ons op en we plannen direct een afspraak in. Een afspraak maken kan via ons contactformulier, mail direct naar info@websentiment.nl of bel naar 085 4444 820.
Meer leads.
Meer sales.
Meer bezoekers.
0
bedrijven hielpen wij met het realiseren van hun online vraagstuk.
Onze klanten aan het woord
Inmiddels hebben wij drie websites laten realiseren door websentiment. Je wordt goed geadviseerd in de mogelijkheden die er allemaal zijn. Pluspunt is dat je altijd weet waar je aan toe bent en er geen onverwachte kosten bij komen kijken. Het is fijn dat je altijd een vast contactpersoon hebt met een snelle service. Er wordt altijd meegedacht aan verbeteringen en oplossingen. 
Lees meer Jessie Bossers - Madame Délicieux
Een vriendelijke, flexibele maar vooral betrokken groep mensen. Gewoon ouderwets doorzetten, niet stoppen als het nog niet goed genoeg is en met oog voor de missie die je als bedrijf hebt. En dat alles met een Brabantse vriendelijkheid.  Dat maakt het als start up heerlijk werken met ze. En als iemand die gewend is in Amsterdam te werken een verademing.
Lees meer Marcel van Wing - The Flower Farm
CLUBPT neemt het totale pakket af bij WebSentiment. Dit is onder andere een applicatie, een website en begeleiding in online marketing. We zijn zeer tevreden met de snelle en flexibele werkwijze van WebSentiment. Onze maandelijkse terugkerende evaluaties geven een goed inzicht en helpen in de groei van ons bedrijf. En extra credits naar Sharon. Door haar zijn we gegroeid op social media, op SEO ranking en verbeteren wij maandelijks de website, waardoor wij maandelijks meer leads genereren. Het meedenkende karakter en kennis van de branche zorgt ervoor dat wij een goede sparringspartner hebben. Wij zouden WebSentiment als partner aanraden!
Lees meer Sjuul Zeekaf - CLUBPT
Drie jaar geleden zochten we vanuit E-Division naar een nieuwe webdesigner en stiekem eigenlijk meer. Maar wie moet je nu kiezen, wie draagt jouw visie het beste uit en welke club denk er het beste met je mee zonder meteen een batterij aan facturen te presenteren? Websentiment stak hier met kop en schouders boven uit. Een roedel van jonge ICTers, programmeurs en marketeers, die op alle vlakken lekker pro actief mee willen denken en ondanks de informele sfeer bijzonder kundig maar vooral professioneel zijn. Samenwerken met Websentiment was een schot in de roos! Dat bleek wel toen Corona in 2020 zijn intrede deed. In nood leer je ook je beste zakelijke “partners” kennen.  Websentiment deed het onmogelijke, binnen twee weken verdigitaliseerde Websentiment ons bedrijf E-Division. Alles werd grotendeels geautomatiseerd en binnen een maand konden weer aan de slag, in een voor ons nieuwe digitale wereld en ook daarin werden we kundig begeleid.
Lees meer Renaldeau van den Worm - E-Division
De samenwerking met Websentiment wordt al jaren als zeer prettig ervaren. Onze doelen worden op de juiste manier vertaald door Websentiment. Duidelijke communicatie en snelheid is voor ons zeer belangrijk, dit wordt goed begrepen.   
Deze samenwerking gaan wij zeker doorzetten.
Lees meer Bowie Koreman - Interieurstudio
Al meerdere malen heb ik samengewerkt met Websentiment. Zowel voor mijn eigen websites als in samenwerkingen voor mijn klanten. Dit bevalt altijd goed. Ze kunnen alles, zijn mega flexibel en hebben geduld. Ze streven altijd naar het beste resultaat en denken ook goed mee. Daarnaast zijn de mensen die bij Websentiment werken onwijs vriendelijk. Ze maken het verschil! Wat ik een mega pluspunt vind. Zoals je kunt lezen vond ik het een geslaagde samenwerking en dat er nog maar velen mogen volgen.
Lees meer Mark Engelsman - EIGHTYNINE
We zijn ontzettend tevreden over onze nieuwe website en krijgen hier veel complimenten over! Ik kan echt zeggen dat ze bij Websentiment professionele en onderscheidende sites bouwen en de kleinste details worden tot in perfectie uitgevoerd. Door de snelle service, dienstverlening en persoonlijke aanpak is het erg prettig werken met deze mannen!
Lees meer Nathalie van der Zee - Paviljoen Het Houtse Meer
We zijn erg tevreden over de werkwijze waarop Websentiment onze rittenadministratie heeft geautomatiseerd. Ook hebben ze onze website een frisse uitstraling gegeven, niets is onmogelijk bij WebSentiment. Snelle oplossingen en altijd uitstekend werk geleverd.
Lees meer Guy Geffroy - Geffroy Europa Transport
Hartelijk dank voor de samenwerking, jullie service, kritische blik en het geduld. Het resultaat is een sprankelende en eigentijdse website voor mijn nieuwe bedrijf More Bubbles Change Management. Dik tevreden dus!
Lees meer Gerry Welten - More Bubbles Change Management

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!