Wil jij een iOS app laten maken?

Je hebt een idee of misschien heb je al een uitgewerkt plan om een iOS app te laten maken. Maar je bent nog op zoek naar de juiste app ontwikkelaar. Stop dan gelijk met zoeken, hier is jouw passende oplossing, WebSentiment.

Een iOS app laten bouwen

Je bent waarschijnlijk op deze pagina gekomen, omdat je specifiek een iOS app wilt laten maken. Apple producten zijn wereldwijd populair bij consumenten en bedrijven. Hieronder een paar voordelen van een iOS app:

iOS gebruikers kopen meer apps
Over het algemeen kopen Apple gebruikers meer apps in de App Store dan Android gebruikers.

Veel aandacht aan vormgeving
De pictogrammen zijn duidelijk en groter. De ruimte van het scherm wordt optimaal benut, voor een fijn gebruikerservaring.

Gebruikers zijn loyaal
De consumenten die in bezit zijn van een Apple product zijn meestal loyaal en gaan ook niet snel over naar een Android besturingssysteem. Voelt voor de meeste als een downgrade.

Maar hoe verloopt de ontwikkeling?

Je wilt je van de concurrentie onderscheiden en daarom denk je aan om een iOS app laten ontwikkelen. Het is een toegevoegde waarde voor jouw bedrijf en je wilt dat dit tiptop verloopt. Het is ook een grote investering, maar in alles moet je eerst investeren om succesvol te worden.

Wij maken gebruik van een structureel plan en we werken het uit van concept tot ontwikkeling. Tussentijds wordt de app altijd goed getest op verschillende iPhones en tablets. We hebben zelfs nog de iPhone 4 waarop we testen.

Verder wordt er ook gewerkt volgens de juiste richtlijnen om een app te laten bouwen en de programmeertaal waarmee we werken is Angular. De programmeertaal is ontwikkeld door Google om webapplicaties professioneel en doeltreffend te bouwen. Angular is de meest populaire programmeertaal op dit moment.

Is jouw app vindbaar?

Nadat alles ontwikkelt en getest is, moet de app vindbaar worden. WebSentiment is alles onder 1 dak, dus naast websites laten maken bieden we ook online marketing aan. Met deze service kun je jouw app sneller op de markt zetten.

Nog een paar leuke ideeën om een app te promoten:

1.Facebook/ Instagram Advertising 
In Nederland zijn er 10,1 miljoen Facebook gebruikers en 4,9 miljoen Instagram gebruikers en dat is alleen nog maar in Nederland. Via deze social mediakanalen kun je veel potentiële klanten bereiken. Denk aan opvallende en gave graphics advertenties, zodat je de klanten aanzet tot actie.

2. Appstore Optimalisatie
Het is de SEO voor apps. De juiste zoekwoorden onderzoeken en plaatsen als trefwoorden en in de omschrijving. Een originele, pakkende app naam is ook belangrijk.

3. Interne kanalen
Nieuwsbrieven maken om naar je klanten te sturen of blogs maken om jouw app te promoten. Ook leuk is om een webpagina te maken ter promotie van de app.

Zo hebben wij nog meer leuke ideeën in petto! Nieuwsgierig? Dan komen wij gezellig langs om dit te bespreken of je bent uiteraard altijd welkom op ons kantoor voor een kop koffie of thee.

Wil jij een iOS app laten maken door WebSentiment?

Ben jij dol enthousiast geworden en wil je het liefst zo snel mogelijk jouw plan voorleggen om een iOs app te laten maken? Dan kan dit vrijblijvend, dus je zit niet meteen ergens aan vast, wel zo fijn :)! Ook voor een Android App, kunnen wij jou helpen! 

Stuur ons een mailtje naar info@websentiment.nl of bel direct naar 085 4444 820 en wij staan je vriendelijk te woord.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.