Wil jij een iOS app laten maken?

  • Snelle service
  • Korte communicatielijnen
  • Altijd op maat geprogrammeerd
Je hebt een idee of misschien heb je al een uitgewerkt plan om een iOS app te laten maken. Maar je bent nog op zoek naar de juiste app ontwikkelaar. Stop dan gelijk met zoeken, hier is jouw passende oplossing, WebSentiment.

Een iOS app laten bouwen

Je bent waarschijnlijk op deze pagina gekomen, omdat je specifiek een iOS app wilt laten maken. Apple producten zijn wereldwijd populair bij consumenten en bedrijven. Hieronder een paar voordelen van een iOS app:

iOS gebruikers kopen meer apps
Over het algemeen kopen Apple gebruikers meer apps in de App Store dan Android gebruikers.

Veel aandacht aan vormgeving
De pictogrammen zijn duidelijk en groter. De ruimte van het scherm wordt optimaal benut, voor een fijn gebruikerservaring.

Gebruikers zijn loyaal
De consumenten die in bezit zijn van een Apple product zijn meestal loyaal en gaan ook niet snel over naar een Android besturingssysteem. Voelt voor de meeste als een downgrade.

Maar hoe verloopt de ontwikkeling?

Je wilt je van de concurrentie onderscheiden en daarom denk je aan om een iOS app laten ontwikkelen. Het is een toegevoegde waarde voor jouw bedrijf en je wilt dat dit tiptop verloopt. Het is ook een grote investering, maar in alles moet je eerst investeren om succesvol te worden.

Wij maken gebruik van een structureel plan en we werken het uit van concept tot ontwikkeling. Tussentijds wordt de app altijd goed getest op verschillende iPhones en tablets. We hebben zelfs nog de iPhone 4 waarop we testen.

Verder wordt er ook gewerkt volgens de juiste richtlijnen om een app te laten bouwen en de programmeertaal waarmee we werken is Angular. De programmeertaal is ontwikkeld door Google om webapplicaties professioneel en doeltreffend te bouwen. Angular is de meest populaire programmeertaal op dit moment.
Maak je bedrijf vindbaar

Is jouw app vindbaar?

Nadat alles ontwikkelt en getest is, moet de app vindbaar worden. WebSentiment is alles onder 1 dak, dus naast websites laten maken bieden we ook online marketing aan. Met deze service kun je jouw app sneller op de markt zetten.

Nog een paar leuke ideeën om een app te promoten:

1.Facebook/ Instagram Advertising 
In Nederland zijn er 10,1 miljoen Facebook gebruikers en 4,9 miljoen Instagram gebruikers en dat is alleen nog maar in Nederland. Via deze social mediakanalen kun je veel potentiële klanten bereiken. Denk aan opvallende en gave graphics advertenties, zodat je de klanten aanzet tot actie.

2. Appstore Optimalisatie
Het is de SEO voor apps. De juiste zoekwoorden onderzoeken en plaatsen als trefwoorden en in de omschrijving. Een originele, pakkende app naam is ook belangrijk.

3. Interne kanalen
Nieuwsbrieven maken om naar je klanten te sturen of blogs maken om jouw app te promoten. Ook leuk is om een webpagina te maken ter promotie van de app.

Zo hebben wij nog meer leuke ideeën in petto! Nieuwsgierig? Dan komen wij gezellig langs om dit te bespreken of je bent uiteraard altijd welkom op ons kantoor voor een kop koffie of thee.
De beste gebruikerservaring voor jouw app
 
0
bedrijven hielpen wij met het realiseren van hun online vraagstuk.
Onze klanten aan het woord
Inmiddels hebben wij drie websites laten realiseren door websentiment. Je wordt goed geadviseerd in de mogelijkheden die er allemaal zijn. Pluspunt is dat je altijd weet waar je aan toe bent en er geen onverwachte kosten bij komen kijken. Het is fijn dat je altijd een vast contactpersoon hebt met een snelle service. Er wordt altijd meegedacht aan verbeteringen en oplossingen. 
Lees meer Jessie Bossers - Madame Délicieux
Een vriendelijke, flexibele maar vooral betrokken groep mensen. Gewoon ouderwets doorzetten, niet stoppen als het nog niet goed genoeg is en met oog voor de missie die je als bedrijf hebt. En dat alles met een Brabantse vriendelijkheid.  Dat maakt het als start up heerlijk werken met ze. En als iemand die gewend is in Amsterdam te werken een verademing.
Lees meer Marcel van Wing - The Flower Farm
CLUBPT neemt het totale pakket af bij WebSentiment. Dit is onder andere een applicatie, een website en begeleiding in online marketing. We zijn zeer tevreden met de snelle en flexibele werkwijze van WebSentiment. Onze maandelijkse terugkerende evaluaties geven een goed inzicht en helpen in de groei van ons bedrijf. En extra credits naar Sharon. Door haar zijn we gegroeid op social media, op SEO ranking en verbeteren wij maandelijks de website, waardoor wij maandelijks meer leads genereren. Het meedenkende karakter en kennis van de branche zorgt ervoor dat wij een goede sparringspartner hebben. Wij zouden WebSentiment als partner aanraden!
Lees meer Sjuul Zeekaf - CLUBPT
Drie jaar geleden zochten we vanuit E-Division naar een nieuwe webdesigner en stiekem eigenlijk meer. Maar wie moet je nu kiezen, wie draagt jouw visie het beste uit en welke club denk er het beste met je mee zonder meteen een batterij aan facturen te presenteren? Websentiment stak hier met kop en schouders boven uit. Een roedel van jonge ICTers, programmeurs en marketeers, die op alle vlakken lekker pro actief mee willen denken en ondanks de informele sfeer bijzonder kundig maar vooral professioneel zijn. Samenwerken met Websentiment was een schot in de roos! Dat bleek wel toen Corona in 2020 zijn intrede deed. In nood leer je ook je beste zakelijke “partners” kennen.  Websentiment deed het onmogelijke, binnen twee weken verdigitaliseerde Websentiment ons bedrijf E-Division. Alles werd grotendeels geautomatiseerd en binnen een maand konden weer aan de slag, in een voor ons nieuwe digitale wereld en ook daarin werden we kundig begeleid.
Lees meer Renaldeau van den Worm - E-Division
De samenwerking met Websentiment wordt al jaren als zeer prettig ervaren. Onze doelen worden op de juiste manier vertaald door Websentiment. Duidelijke communicatie en snelheid is voor ons zeer belangrijk, dit wordt goed begrepen.   
Deze samenwerking gaan wij zeker doorzetten.
Lees meer Bowie Koreman - Interieurstudio
Al meerdere malen heb ik samengewerkt met Websentiment. Zowel voor mijn eigen websites als in samenwerkingen voor mijn klanten. Dit bevalt altijd goed. Ze kunnen alles, zijn mega flexibel en hebben geduld. Ze streven altijd naar het beste resultaat en denken ook goed mee. Daarnaast zijn de mensen die bij Websentiment werken onwijs vriendelijk. Ze maken het verschil! Wat ik een mega pluspunt vind. Zoals je kunt lezen vond ik het een geslaagde samenwerking en dat er nog maar velen mogen volgen.
Lees meer Mark Engelsman - EIGHTYNINE
We zijn ontzettend tevreden over onze nieuwe website en krijgen hier veel complimenten over! Ik kan echt zeggen dat ze bij Websentiment professionele en onderscheidende sites bouwen en de kleinste details worden tot in perfectie uitgevoerd. Door de snelle service, dienstverlening en persoonlijke aanpak is het erg prettig werken met deze mannen!
Lees meer Nathalie van der Zee - Paviljoen Het Houtse Meer
We zijn erg tevreden over de werkwijze waarop Websentiment onze rittenadministratie heeft geautomatiseerd. Ook hebben ze onze website een frisse uitstraling gegeven, niets is onmogelijk bij WebSentiment. Snelle oplossingen en altijd uitstekend werk geleverd.
Lees meer Guy Geffroy - Geffroy Europa Transport
Hartelijk dank voor de samenwerking, jullie service, kritische blik en het geduld. Het resultaat is een sprankelende en eigentijdse website voor mijn nieuwe bedrijf More Bubbles Change Management. Dik tevreden dus!
Lees meer Gerry Welten - More Bubbles Change Management

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!