Een indrukwekkende 360 graden video laten maken

 • Snelle service
 • Innovatief
 • Professioneel team

Jouw specialist in 360 graden video

Ben jij al bekend met een 360 graden video waarbij je een rondleiding kan geven door jouw bedrijf of jouw bezoekers laat zien hoe het vakantiehuisje eruit ziet? Of heb je nog geen idee wat het is en wat het voor jouw bedrijf een meerwaarde heeft? Videobeeld is niet meer weg te denken in een serieuze marketingstrategie, echter maken nog veel te weinig mensen gebruik van een 360 graden video. Dit is een gemiste kans, want een 360 graden video laat heel duidelijk zien wat jij als organisatie kan bieden. Of het nu gaat om een locatie of een product. Met een 360 graden video kun jij een unieke beleving creëren bij jouw potentiele klanten of bezoekers.

WebSentiment is dé specialist op het gebied van 360 graden video's laten maken. Wij maken gebruik van professionele apparatuur en software om jouw video in elkaar te zetten.

Wat is een 360 graden video?

Een 360 graden beeld is een nieuwe vorm van interactieve beeldmateriaal. Deze interactieve video geeft de gebruiker volledige controle in wat hij of zij wilt zien. Het is namelijk een video waarbij je het beeld vanuit alle hoeken kunt bekijken. Hierbij kan de kijker zelf bepalen vanuit welke hoek hij of zij het beeld wilt zien.

Een 360 graden video wordt speciaal gemaakt met een 360 graden camera waarbij er vanaf een vast standpunt wordt gefilmd. De camera heeft geen normale lens, maar het heeft zes fisheye lenzen. Hierdoor krijg je zes beelden en deze beelden worden vakkundig samengevoegd door een specialist. Eindresultaat… de 360 graden video! Door gebruik te maken van jouw vinger op mobiel of jouw muis op desktop kun jij vervolgens door deze zes beelden navigeren.

What's in it for me? 

Een 360 graden video bestaat al een tijdje, maar sinds kort wordt het vaker ingezet voor bedrijfsfilms om de bezoekers een ultieme beleving mee te geven. Klanten weten precies dat zij bij jouw organisatie moeten zijn, want een duidelijker beeld van jouw product, locatie of dienst kun jij niet geven. Gebruikers vinden een 360 graden video ontzettend indrukwekkend. Daarnaast hebben jouw klanten zelf de controle in handen en kunnen zij zelf een hoek bepalen in de video. Ook geeft het vertrouwen bij de klant, omdat je niks achter kunt houden wat er in de ruimte of plaats staat. En het geeft natuurlijk de “WOW” factor voor jouw bedrijf. 

Veel makelaars gebruiken dit voor op de website voor de verkoop van huizen. De bezoekers kunnen meteen vanaf de computer binnenkijken in het huis vanuit elke hoek. 

Verder kun je het goed inzetten voor: 
 • - een lancering voor een nieuw product
 • - voor trainingen
 • - voor op een beurs
 • - voor in-store promotie
 • - een rondleiding door bijvoorbeeld een bedrijfsruimte, stad of een showroom

En zo zijn er nog meer redenen om een 360 graden video te laten maken.

De doorlooptijd van een 360 graden video laten maken

Normaliter duurt de doorlooptijd voor een 360 graden video laten maken tussen vier tot zes weken, echter kan de doorlooptijd per productie verschillen. Het hangt er natuurlijk vanaf wat jij allemaal wilt laten zien. Daarnaast proberen wij zo snel mogelijk met onze klanten te schakelen, zodat wij zo snel mogelijk de beelden kunnen maken en samenvoegen tot het eindresultaat.


De voordelen op een rij

Wij hoeven vast niet meer te vertellen dat een 360 graden video onmisbaar is in een onderscheidende strategie. Hierdoor hebben wij alvast de voordelen nogmaals op een rij gezet:

 • - Controle in eigen hand: de kijkers heeft zelf de controle in het bekijken van de beelden, waardoor zij direct de informatie kunnen bekijken waarin zij geïnteresseerd zijn.
 • - Meer betrokkenheid met de klant: door een beeldmateriaal aan te bieden, die een klant zelf kan bedienen, is de interactie en beleving bij een klant veel hoger.
 • - Het vertrouwen stijgt: een kijker heeft meer het gevoel dat zij echt met een organisatie betrokken zijn, doordat alle hoeken van een locatie of product gezien kan worden. Dit geeft meer vertrouwen in de aanschaf of een bezoek van het product of dienst.
Breng beeld tot leven

Bekijk door behulp van Virtual Reality  

Om nog meer een realistische beleving mee te geven aan de bezoekers, kunnen ze een virtual reality bril op zetten. Het beeld wordt dan zo echt, alsof je werkelijk in de ruimte staat. De brillen zijn voor nog geen 5 euro te koop. Leuk om dit als een extraatje toe te voegen!

Maar wat is nou precies het verschil tussen een 360 graden video en virtual reality? Deze vraag komt vaak terug en daarom zullen we in dit onderdeel meer duidelijkheid brengen.

Bij Virtual Reality heb je een VR-bril nodig en bij 360 graden video's is dat niet het geval. Deze kun je namelijk gewoon kijken op je pc of smartphone. Dit is de reden waarom het zo interessant kan zijn voor bedrijven. Je kan veel laten zien zonder een VR-bril nodig te hebben. Je kan in een 360 graden video bijvoorbeeld goed laten zien hoe je bedrijf eruit ziet. Dit is het grootste verschil en voordeel van een 360 graden video ten opzichte van virtual reality. Het voordeel van virtual reality, is dat je een betere beleving zal hebben.

360 graden video gebruiken voor social media

Omdat 360 graden video's een erg mooie toevoeging kunnen zijn aan je social media, is het ideaal voor marketingdoeleinden. Dit laat dus zien dat 360 graden video's onderweg zijn naar succes en steeds populairder worden. Dit is de reden waarom je er meteen voor moet zorgen dat je meegaat met de tijd en niet achterblijft op je concurrenten!


Ja, ik wil een 360 graden video laten maken 

Wil jij graag een 360 graden video laten maken? Uiteraard verrassen wij je graag met een aantal gave voorbeelden. Neem vrijblijvend contact op met WebSentiment en wij helpen je graag verder. Bel ons op 085 4444 820, mail ons op info@websentiment.nl of vul onderstaande contactformulier in.
WebSentiment is dé specialist in 360 graden video's
0
bedrijven hielpen wij met het realiseren van hun online vraagstuk.
Onze klanten aan het woord
Inmiddels hebben wij drie websites laten realiseren door websentiment. Je wordt goed geadviseerd in de mogelijkheden die er allemaal zijn. Pluspunt is dat je altijd weet waar je aan toe bent en er geen onverwachte kosten bij komen kijken. Het is fijn dat je altijd een vast contactpersoon hebt met een snelle service. Er wordt altijd meegedacht aan verbeteringen en oplossingen. 
Lees meer Jessie Bossers - Madame Délicieux
Een vriendelijke, flexibele maar vooral betrokken groep mensen. Gewoon ouderwets doorzetten, niet stoppen als het nog niet goed genoeg is en met oog voor de missie die je als bedrijf hebt. En dat alles met een Brabantse vriendelijkheid.  Dat maakt het als start up heerlijk werken met ze. En als iemand die gewend is in Amsterdam te werken een verademing.
Lees meer Marcel van Wing - The Flower Farm
CLUBPT neemt het totale pakket af bij WebSentiment. Dit is onder andere een applicatie, een website en begeleiding in online marketing. We zijn zeer tevreden met de snelle en flexibele werkwijze van WebSentiment. Onze maandelijkse terugkerende evaluaties geven een goed inzicht en helpen in de groei van ons bedrijf. En extra credits naar Sharon. Door haar zijn we gegroeid op social media, op SEO ranking en verbeteren wij maandelijks de website, waardoor wij maandelijks meer leads genereren. Het meedenkende karakter en kennis van de branche zorgt ervoor dat wij een goede sparringspartner hebben. Wij zouden WebSentiment als partner aanraden!
Lees meer Sjuul Zeekaf - CLUBPT
Drie jaar geleden zochten we vanuit E-Division naar een nieuwe webdesigner en stiekem eigenlijk meer. Maar wie moet je nu kiezen, wie draagt jouw visie het beste uit en welke club denk er het beste met je mee zonder meteen een batterij aan facturen te presenteren? Websentiment stak hier met kop en schouders boven uit. Een roedel van jonge ICTers, programmeurs en marketeers, die op alle vlakken lekker pro actief mee willen denken en ondanks de informele sfeer bijzonder kundig maar vooral professioneel zijn. Samenwerken met Websentiment was een schot in de roos! Dat bleek wel toen Corona in 2020 zijn intrede deed. In nood leer je ook je beste zakelijke “partners” kennen.  Websentiment deed het onmogelijke, binnen twee weken verdigitaliseerde Websentiment ons bedrijf E-Division. Alles werd grotendeels geautomatiseerd en binnen een maand konden weer aan de slag, in een voor ons nieuwe digitale wereld en ook daarin werden we kundig begeleid.
Lees meer Renaldeau van den Worm - E-Division
De samenwerking met Websentiment wordt al jaren als zeer prettig ervaren. Onze doelen worden op de juiste manier vertaald door Websentiment. Duidelijke communicatie en snelheid is voor ons zeer belangrijk, dit wordt goed begrepen.   
Deze samenwerking gaan wij zeker doorzetten.
Lees meer Bowie Koreman - Interieurstudio
Al meerdere malen heb ik samengewerkt met Websentiment. Zowel voor mijn eigen websites als in samenwerkingen voor mijn klanten. Dit bevalt altijd goed. Ze kunnen alles, zijn mega flexibel en hebben geduld. Ze streven altijd naar het beste resultaat en denken ook goed mee. Daarnaast zijn de mensen die bij Websentiment werken onwijs vriendelijk. Ze maken het verschil! Wat ik een mega pluspunt vind. Zoals je kunt lezen vond ik het een geslaagde samenwerking en dat er nog maar velen mogen volgen.
Lees meer Mark Engelsman - EIGHTYNINE
We zijn ontzettend tevreden over onze nieuwe website en krijgen hier veel complimenten over! Ik kan echt zeggen dat ze bij Websentiment professionele en onderscheidende sites bouwen en de kleinste details worden tot in perfectie uitgevoerd. Door de snelle service, dienstverlening en persoonlijke aanpak is het erg prettig werken met deze mannen!
Lees meer Nathalie van der Zee - Paviljoen Het Houtse Meer
We zijn erg tevreden over de werkwijze waarop Websentiment onze rittenadministratie heeft geautomatiseerd. Ook hebben ze onze website een frisse uitstraling gegeven, niets is onmogelijk bij WebSentiment. Snelle oplossingen en altijd uitstekend werk geleverd.
Lees meer Guy Geffroy - Geffroy Europa Transport
Hartelijk dank voor de samenwerking, jullie service, kritische blik en het geduld. Het resultaat is een sprankelende en eigentijdse website voor mijn nieuwe bedrijf More Bubbles Change Management. Dik tevreden dus!
Lees meer Gerry Welten - More Bubbles Change Management

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!