Een indrukwekkende 360 graden video laten maken

Ben jij al bekend met een 360 graden video waarbij je een rondleiding kan geven door jouw bedrijf of jouw bezoekers laat zien hoe het vakantiehuisje eruit ziet? Of heb je nog geen idee wat het is en wat het voor jouw bedrijf een meerwaarde heeft? Lees hier snel meer over een 360 graden video laten maken.

Wat is een 360 graden video?

Het is een video waarbij je het beeld vanuit alle hoeken kunt bekijken. Hierbij kan de kijker zelf bepalen vanuit welke hoek hij of zij het beeld wilt zien. De video wordt speciaal gemaakt met een 360 graden camera waarbij er vanaf een vast standpunt wordt gefilmd. De camera heeft geen normale lens, maar het heeft zes fisheye lenzen. Hierdoor krijg je zes beelden en deze beelden worden samengevoegd door een specialist. Eindresultaat… de 360 graden video!

What's in it for me? 

Een 360 graden video bestaat al een tijdje, maar sinds kort wordt het vaker ingezet voor bedrijfsfilms om de bezoekers een ultieme beleving mee te geven. Jouw klanten hebben de controle in handen en kunnen zelf een hoek bepalen in de video. Ook geeft het vertrouwen bij de klant, omdat je niks achter kunt houden wat er in de ruimte of plaats staat. En het geeft natuurlijk de “WOW” factor voor jouw bedrijf.  Veel makelaars gebruiken dit voor op de website voor de verkoop van huizen. De bezoekers kunnen meteen vanaf de computer binnenkijken in het huis vanuit elke hoek.  

Verder kun je het goed inzetten voor: 
  • - een lancering voor een nieuw product
  • - voor trainingen
  • - voor op een beurs
  • - voor in-store promotie
  • - een rondleiding door bijvoorbeeld een bedrijfsruimte, stad of een showroom
En zo zijn er nog meer redenen om een 360 graden video te laten maken. 

Bekijk door behulp van Virtual Reality  

Om nog meer een realistische beleving mee te geven aan de bezoekers, kunnen ze een virtual reality bril op zetten. Het beeld wordt dan zo echt, alsof je werkelijk in de ruimte staat. De brillen zijn voor nog geen 5 euro te koop. Leuk om dit als een extraatje toe te voegen!

Ja, ik wil een 360 graden video laten maken 

Wil jij graag een 360 graden video laten maken, maar wil je nog wel meer weten over deze dienst? Neem dan vrijblijvend contact op met WebSentiment en Demi helpt je graag verder. Bel ons op 085 4444 820, mail ons op info@websentiment.nl of vul onderstaande contactformulier in.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.