Online marketing Stage Luuk - 2023

In deze blog is te lezen hoe ik mijn stage bij WebSentiment ervaren heb en is ook mijn vlog te bekijken die ik gemaakt heb! Veel leesplezier gewenst!
Auteur: Luuk van de Rijt | Datum: 20-6-2023
Mijn naam is Luuk van de Rijt en ik heb het afgelopen half jaar het genot gehad om stage te mogen lopen bij WebSentiment. Dit was mijn 3de-jaars stage vanuit mijn opleiding Commerciële Economie aan Avans in Breda.

 Gedurende mijn stage tijdens WebSentiment heb ik mijzelf bezig gehouden met zoveel verschillende taken. Dit zorgde voor ontzettend veel variatie gedurende mijn stage. Dit was niet alleen heel leerzaam, maar dit maakte het natuurlijk ook nog eens extra leuk om te doen. Hier een paar van de dingen die ik tijdens mijn stage van WebSentiment heb mogen doen:
  • SEO
  • Sociale media marketing
  • Langs gaan bij klanten
  • CMS-werkzaamheden (Website)
  • Content creëren
  • Af en toe een echte stage-klus
  • Met veel plezier werken

Ik heb veel verschillende dingen gedaan zoals je kan lezen en zoals je ook kan zien. Je krijgt bij WebSentiment veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen en je eigen gang te gaan. Er is genoeg ruimte voor je eigen ideeën en creativiteit, zolang je uiteraard wel goed je werk verricht.
Je komt bij WebSentiment binnen in een echt familiebedrijf. Het team waar je in komt is echt vriendelijk en erg gezellig, en er is altijd wel iemand met wie je het kunt vinden. Er is ruimte om veel te lachen en te kletsen, zolang het uiteraard, maar niet te veel is.

Al met al kan ik stellen dat mijn stage tijd bij WebSentiment niet minder dan een genot is geweest en dat de tijd echt voorbij is gevlogen. Ik kijk er met veel plezier op terug en ik hoop dat andere deze toffe ervaring ook mee mogen maken! :)