4 voordelen van 360 graden foto laten maken

In Nederland kiezen steeds meer bedrijven, ondernemers, zzp'ers en ook particulieren ervoor om een 360 graden foto te laten maken van hun producten, hun bedrijfspand of om hun dienstverlening kracht bij te zetten. Maar wat is een 360 graden foto laten maken? En welke voordelen heeft deze moderne vorm van fotografie?

Een 360 graden foto laten maken: wat is dat?

Een 360 graden foto is een foto die je met de muis kunt bewegen, zodat je de afbeelding (bijvoorbeeld van een bedrijfspand of woning) van alle kanten goed kunt bekijken. Een goed voorbeeld van hoe een 360 graden foto laten maken werkt, is Google Streetview. Deze applicatie biedt bezoekers de mogelijkheid om interactief een bepaald locatie van alle kanten te bekijken. Zo krijg je een perfecte, real life indruk van een bepaalde straat, een bedrijfspand of een woning.

Je bedrijf op een fraaie manier in beeld brengen

Kiezen voor een 360 graden foto laten maken heeft meer voordelen dan veel mensen zich realiseren. In de eerste plaats is een 360 graden foto laten maken interessant voor ondernemers die hun bedrijf graag positief op de kaart willen zetten. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om gewoon een standaard foto van je bedrijfspand, winkel of fabriek online te zetten. Maar wil je écht indruk maken op bezoekers en potentiële klanten? Dan is het verstandig om een 360 graden foto te laten maken door een professionele fotograaf, of meerdere foto's kan natuurlijk ook, en die op je homepage te zetten. Zo krijgen bezoekers een prachtige driedimensionaal beeld van jouw onderneming.

Ook interessant voor huizenverkopers

Een tweede pluspunt van een 360 graden foto laten maken, is het feit dat deze techniek ook voor particulieren interessant kan zijn. Heb je een eigen webpagina en wil je indruk maken, dan doe je dat door bijvoorbeeld fraaie foto's van jouw hobby's, vakantiekiekjes of familiefoto's in 3D ofwel 360 graden te laten maken.

Een andere optie die voor particuliere interessant is, is als je plannen hebt om je woning te verkopen. Potentiële kopers krijgen een uitstekend beeld van jouw huis, doordat ze je woning via een 360 graden foto van alle kanten en van voren en achteren kunnen bekijken. Daarbij kun je ervoor kiezen om niet alleen het exterieur in 360 graden te laten fotograferen, maar ook het interieur. De kans dat je je woning verkoopt, neemt significant toe als je op deze open en eerlijke manier je te koop staande woning aan anderen laat zien!

Breng je producten in beeld met een 360 graden foto laten maken

Ten slotte is een grote pre van een 360 graden foto laten maken s het feit dat je hiermee ook producten die je online verkoopt, fraai en volledig in beeld kunt brengen. Verkoop je bijvoorbeeld online kleding, oude voorwerpen, meubels, boeken of schoenen? Laat je producten dan in 360 graden filmen en maak meer impact!

Neem contact met ons op

WebSentiment is gespecialiseerd in 360 foto's laten maken. Wij helpen u graag met het verkopen van uw producten op een bijzondere manier. Bent u benieuwd hoe wij ook u kunnen assisteren? Neem contact met ons op via onderstaande contactformulier of bel ons direct op 085 4444 820.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.