4 voordelen van 360 graden foto laten maken

  • Snelle service
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke aanpak
In Nederland kiezen steeds meer bedrijven, ondernemers, zzp'ers en ook particulieren ervoor om een 360 graden foto te laten maken van hun producten, hun bedrijfspand of om hun dienstverlening kracht bij te zetten. Maar wat is een 360 graden foto laten maken? En welke voordelen heeft deze moderne vorm van fotografie?

Een 360 graden foto laten maken: wat is dat?

Een 360 graden foto is een foto die je met de muis kunt bewegen, zodat je de afbeelding (bijvoorbeeld van een bedrijfspand of woning) van alle kanten goed kunt bekijken. Een goed voorbeeld van hoe een 360 graden foto laten maken werkt, is Google Streetview. Deze applicatie biedt bezoekers de mogelijkheid om interactief een bepaald locatie van alle kanten te bekijken. Zo krijg je een perfecte, real life indruk van een bepaalde straat, een bedrijfspand of een woning.

Je bedrijf op een fraaie manier in beeld brengen

Kiezen voor een 360 graden foto laten maken heeft meer voordelen dan veel mensen zich realiseren. In de eerste plaats is een 360 graden foto laten maken interessant voor ondernemers die hun bedrijf graag positief op de kaart willen zetten. Natuurlijk kun je ervoor kiezen om gewoon een standaard foto van je bedrijfspand, winkel of fabriek online te zetten. Maar wil je écht indruk maken op bezoekers en potentiële klanten? Dan is het verstandig om een 360 graden foto te laten maken door een professionele fotograaf, of meerdere foto's kan natuurlijk ook, en die op je homepage te zetten. Zo krijgen bezoekers een prachtige driedimensionaal beeld van jouw onderneming.

Ook interessant voor huizenverkopers

Een tweede pluspunt van een 360 graden foto laten maken, is het feit dat deze techniek ook voor particulieren interessant kan zijn. Heb je een eigen webpagina en wil je indruk maken, dan doe je dat door bijvoorbeeld fraaie foto's van jouw hobby's, vakantiekiekjes of familiefoto's in 3D ofwel 360 graden te laten maken.

Een andere optie die voor particuliere interessant is, is als je plannen hebt om je woning te verkopen. Potentiële kopers krijgen een uitstekend beeld van jouw huis, doordat ze je woning via een 360 graden foto van alle kanten en van voren en achteren kunnen bekijken. Daarbij kun je ervoor kiezen om niet alleen het exterieur in 360 graden te laten fotograferen, maar ook het interieur. De kans dat je je woning verkoopt, neemt significant toe als je op deze open en eerlijke manier je te koop staande woning aan anderen laat zien!
Alles wat je wil laten zien in één foto

Breng je producten in beeld met een 360 graden foto laten maken

Ten slotte is een grote pre van een 360 graden foto laten maken s het feit dat je hiermee ook producten die je online verkoopt, fraai en volledig in beeld kunt brengen. Verkoop je bijvoorbeeld online kleding, oude voorwerpen, meubels, boeken of schoenen? Laat je producten dan in 360 graden filmen en maak meer impact!

Neem contact met ons op

WebSentiment is gespecialiseerd in 360 foto's laten maken. Wij helpen u graag met het verkopen van uw producten op een bijzondere manier. Bent u benieuwd hoe wij ook u kunnen assisteren? Neem contact met ons op via onderstaande contactformulier of bel ons direct op 085 4444 820.
Maak meer impact met je foto's
0
bedrijven hielpen wij met het realiseren van hun online vraagstuk.
Onze klanten aan het woord
Inmiddels hebben wij drie websites laten realiseren door websentiment. Je wordt goed geadviseerd in de mogelijkheden die er allemaal zijn. Pluspunt is dat je altijd weet waar je aan toe bent en er geen onverwachte kosten bij komen kijken. Het is fijn dat je altijd een vast contactpersoon hebt met een snelle service. Er wordt altijd meegedacht aan verbeteringen en oplossingen. 
Lees meer Jessie Bossers - Madame Délicieux
Een vriendelijke, flexibele maar vooral betrokken groep mensen. Gewoon ouderwets doorzetten, niet stoppen als het nog niet goed genoeg is en met oog voor de missie die je als bedrijf hebt. En dat alles met een Brabantse vriendelijkheid.  Dat maakt het als start up heerlijk werken met ze. En als iemand die gewend is in Amsterdam te werken een verademing.
Lees meer Marcel van Wing - The Flower Farm
CLUBPT neemt het totale pakket af bij WebSentiment. Dit is onder andere een applicatie, een website en begeleiding in online marketing. We zijn zeer tevreden met de snelle en flexibele werkwijze van WebSentiment. Onze maandelijkse terugkerende evaluaties geven een goed inzicht en helpen in de groei van ons bedrijf. En extra credits naar Sharon. Door haar zijn we gegroeid op social media, op SEO ranking en verbeteren wij maandelijks de website, waardoor wij maandelijks meer leads genereren. Het meedenkende karakter en kennis van de branche zorgt ervoor dat wij een goede sparringspartner hebben. Wij zouden WebSentiment als partner aanraden!
Lees meer Sjuul Zeekaf - CLUBPT
Drie jaar geleden zochten we vanuit E-Division naar een nieuwe webdesigner en stiekem eigenlijk meer. Maar wie moet je nu kiezen, wie draagt jouw visie het beste uit en welke club denk er het beste met je mee zonder meteen een batterij aan facturen te presenteren? Websentiment stak hier met kop en schouders boven uit. Een roedel van jonge ICTers, programmeurs en marketeers, die op alle vlakken lekker pro actief mee willen denken en ondanks de informele sfeer bijzonder kundig maar vooral professioneel zijn. Samenwerken met Websentiment was een schot in de roos! Dat bleek wel toen Corona in 2020 zijn intrede deed. In nood leer je ook je beste zakelijke “partners” kennen.  Websentiment deed het onmogelijke, binnen twee weken verdigitaliseerde Websentiment ons bedrijf E-Division. Alles werd grotendeels geautomatiseerd en binnen een maand konden weer aan de slag, in een voor ons nieuwe digitale wereld en ook daarin werden we kundig begeleid.
Lees meer Renaldeau van den Worm - E-Division
De samenwerking met Websentiment wordt al jaren als zeer prettig ervaren. Onze doelen worden op de juiste manier vertaald door Websentiment. Duidelijke communicatie en snelheid is voor ons zeer belangrijk, dit wordt goed begrepen.   
Deze samenwerking gaan wij zeker doorzetten.
Lees meer Bowie Koreman - Interieurstudio
Al meerdere malen heb ik samengewerkt met Websentiment. Zowel voor mijn eigen websites als in samenwerkingen voor mijn klanten. Dit bevalt altijd goed. Ze kunnen alles, zijn mega flexibel en hebben geduld. Ze streven altijd naar het beste resultaat en denken ook goed mee. Daarnaast zijn de mensen die bij Websentiment werken onwijs vriendelijk. Ze maken het verschil! Wat ik een mega pluspunt vind. Zoals je kunt lezen vond ik het een geslaagde samenwerking en dat er nog maar velen mogen volgen.
Lees meer Mark Engelsman - EIGHTYNINE
We zijn ontzettend tevreden over onze nieuwe website en krijgen hier veel complimenten over! Ik kan echt zeggen dat ze bij Websentiment professionele en onderscheidende sites bouwen en de kleinste details worden tot in perfectie uitgevoerd. Door de snelle service, dienstverlening en persoonlijke aanpak is het erg prettig werken met deze mannen!
Lees meer Nathalie van der Zee - Paviljoen Het Houtse Meer
We zijn erg tevreden over de werkwijze waarop Websentiment onze rittenadministratie heeft geautomatiseerd. Ook hebben ze onze website een frisse uitstraling gegeven, niets is onmogelijk bij WebSentiment. Snelle oplossingen en altijd uitstekend werk geleverd.
Lees meer Guy Geffroy - Geffroy Europa Transport
Hartelijk dank voor de samenwerking, jullie service, kritische blik en het geduld. Het resultaat is een sprankelende en eigentijdse website voor mijn nieuwe bedrijf More Bubbles Change Management. Dik tevreden dus!
Lees meer Gerry Welten - More Bubbles Change Management

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!