Logo ontwerp Rotterdam

  • Snelle service
  • Innovatief
  • Professioneel team

Logo ontwerp Rotterdam: een logo laten maken in de omgeving van Rotterdam

Wil jij een logo laten ontwerpen in Rotterdam? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Het is tegenwoordig erg belangrijk om een goed logo te hebben voor je bedrijf. Op deze manier kunnen klanten je bedrijf herkennen en het zorgt voor een betere uitstraling van je bedrijf. In dit artikel zullen we uitleggen waarom je een logo moet laten maken, waar een logo aan moet voldoen en waar je een logo kan laten maken.

Waarom een logo laten maken?

Zoals al gezegd is, is het belangrijk om een logo te laten maken voor je bedrijf. Nu is het alleen de vraag waarom dit zo belangrijk is en waarom je dit dus niet over het hoofd moet zien. Een logo lijkt een klein onderdeel wanneer je een bedrijf opstart, maar eigenlijk is het een van de belangrijkste dingen. Met je logo bepaal je eigenlijk direct een nieuwe huisstijl. Daarnaast is je logo vaak het eerste wat een potentiele klant over jouw bedrijf ziet en daarom is het belangrijk dat je dit goed doet. Een eerste indruk kan ervoor zorgen dat deze klant meer over je bedrijf wil weten, maar het kan ook zijn dat het er juist voor zorgt dat ze voor een ander bedrijf kiezen wanneer ze geen goed gevoel krijgen en dat wil je natuurlijk niet.

Kortom, je logo bepaalt vaak de eerste indruk van potentiele klanten en je wil dat deze goed is. Zorg er dus voor dat je hier aandacht aan besteedt en dit professioneel aanpakt.

Waar moet een logo aan voldoen?

Het is lastig om te zeggen aan welke eisen een logo precies moet voldoen. Toch zijn er een aantal punten waar je aan moet denken wanneer je een logo laat ontwerpen. Daarom zullen we deze punten in dit onderdeel bespreken, zodat jij weet waar je op moet letten.

Ten eerste is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de uitstraling van je logo goed is. Dit lijkt vanzelfsprekend, maar je ziet tegenwoordig alsnog veel logo´s die dit niet hebben. Je moet hierbij goed kijken naar wat je wil bereiken met je logo en wie precies de doelgroep is. Daarnaast moet je kijken of je een Nederlands of Internationaal logo wil en in wat voor prijscategorie jouw bedrijf valt.

Wat ook belangrijk is, is dat je geen logo maakt die een bepaalde trend bevat. Dit kan ervoor zorgen dat je logo niet meer van die tijd is en dat kan mensen een slechter beeld van je bedrijf geven. Je zou wel een logo kunnen maken waar een trend in verwerkt is, maar je moet er dan wel voor zorgen dat je deze up-to-date is.

Daarnaast is het belangrijk om onderscheidend te zijn. Mensen moeten echt zien dat een logo bij jouw bedrijf hoort en moeten het niet kunnen relateren aan een ander bedrijf. Het zorgt ervoor dat klanten jouw logo onthouden en herkennen.

Ten slotte is het belangrijk bij een logo ontwerp Rotterdam dat niet te veel details gebruikt. Hierdoor zorg je voor meer rust en een overzicht wanneer mensen je logo zien. Onze vormgevers zijn altijd up-to-date met de laatste informatie en kennis, waardoor wij je graag adviseren in het beste logo voor jouw bedrijf. 
Een professionele aanpak voor jouw bedrijf

Logo ontwerp Rotterdam: Waar kan ik mijn logo laten maken?

Je weet nu waarom een logo ontwerp Rotterdam zo belangrijk is en waar je aan moet denken wanneer je een logo laat maken. Wil jij een logo laten maken, maar weet je nog niet waar en wie daar voor geschikt is? Bij WebSentiment hebben wij ervaring met het bedenken en ontwerpen van logo´s. We zullen met passie en aandacht voor jou aan de slag gaan en alles eraan doen om ervoor te zorgen dat jij een perfect logo voor jouw bedrijf hebt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem hier contact met ons op en we zullen je meer informatie geven!
Een logo is meer dan een afbeelding
0
bedrijven hielpen wij met het realiseren van hun online vraagstuk.
Onze klanten aan het woord
Inmiddels hebben wij drie websites laten realiseren door websentiment. Je wordt goed geadviseerd in de mogelijkheden die er allemaal zijn. Pluspunt is dat je altijd weet waar je aan toe bent en er geen onverwachte kosten bij komen kijken. Het is fijn dat je altijd een vast contactpersoon hebt met een snelle service. Er wordt altijd meegedacht aan verbeteringen en oplossingen. 
Lees meer Jessie Bossers - Madame Délicieux
Een vriendelijke, flexibele maar vooral betrokken groep mensen. Gewoon ouderwets doorzetten, niet stoppen als het nog niet goed genoeg is en met oog voor de missie die je als bedrijf hebt. En dat alles met een Brabantse vriendelijkheid.  Dat maakt het als start up heerlijk werken met ze. En als iemand die gewend is in Amsterdam te werken een verademing.
Lees meer Marcel van Wing - The Flower Farm
CLUBPT neemt het totale pakket af bij WebSentiment. Dit is onder andere een applicatie, een website en begeleiding in online marketing. We zijn zeer tevreden met de snelle en flexibele werkwijze van WebSentiment. Onze maandelijkse terugkerende evaluaties geven een goed inzicht en helpen in de groei van ons bedrijf. En extra credits naar Sharon. Door haar zijn we gegroeid op social media, op SEO ranking en verbeteren wij maandelijks de website, waardoor wij maandelijks meer leads genereren. Het meedenkende karakter en kennis van de branche zorgt ervoor dat wij een goede sparringspartner hebben. Wij zouden WebSentiment als partner aanraden!
Lees meer Sjuul Zeekaf - CLUBPT
Drie jaar geleden zochten we vanuit E-Division naar een nieuwe webdesigner en stiekem eigenlijk meer. Maar wie moet je nu kiezen, wie draagt jouw visie het beste uit en welke club denk er het beste met je mee zonder meteen een batterij aan facturen te presenteren? Websentiment stak hier met kop en schouders boven uit. Een roedel van jonge ICTers, programmeurs en marketeers, die op alle vlakken lekker pro actief mee willen denken en ondanks de informele sfeer bijzonder kundig maar vooral professioneel zijn. Samenwerken met Websentiment was een schot in de roos! Dat bleek wel toen Corona in 2020 zijn intrede deed. In nood leer je ook je beste zakelijke “partners” kennen.  Websentiment deed het onmogelijke, binnen twee weken verdigitaliseerde Websentiment ons bedrijf E-Division. Alles werd grotendeels geautomatiseerd en binnen een maand konden weer aan de slag, in een voor ons nieuwe digitale wereld en ook daarin werden we kundig begeleid.
Lees meer Renaldeau van den Worm - E-Division
De samenwerking met Websentiment wordt al jaren als zeer prettig ervaren. Onze doelen worden op de juiste manier vertaald door Websentiment. Duidelijke communicatie en snelheid is voor ons zeer belangrijk, dit wordt goed begrepen.   
Deze samenwerking gaan wij zeker doorzetten.
Lees meer Bowie Koreman - Interieurstudio
Al meerdere malen heb ik samengewerkt met Websentiment. Zowel voor mijn eigen websites als in samenwerkingen voor mijn klanten. Dit bevalt altijd goed. Ze kunnen alles, zijn mega flexibel en hebben geduld. Ze streven altijd naar het beste resultaat en denken ook goed mee. Daarnaast zijn de mensen die bij Websentiment werken onwijs vriendelijk. Ze maken het verschil! Wat ik een mega pluspunt vind. Zoals je kunt lezen vond ik het een geslaagde samenwerking en dat er nog maar velen mogen volgen.
Lees meer Mark Engelsman - EIGHTYNINE
We zijn ontzettend tevreden over onze nieuwe website en krijgen hier veel complimenten over! Ik kan echt zeggen dat ze bij Websentiment professionele en onderscheidende sites bouwen en de kleinste details worden tot in perfectie uitgevoerd. Door de snelle service, dienstverlening en persoonlijke aanpak is het erg prettig werken met deze mannen!
Lees meer Nathalie van der Zee - Paviljoen Het Houtse Meer
We zijn erg tevreden over de werkwijze waarop Websentiment onze rittenadministratie heeft geautomatiseerd. Ook hebben ze onze website een frisse uitstraling gegeven, niets is onmogelijk bij WebSentiment. Snelle oplossingen en altijd uitstekend werk geleverd.
Lees meer Guy Geffroy - Geffroy Europa Transport
Hartelijk dank voor de samenwerking, jullie service, kritische blik en het geduld. Het resultaat is een sprankelende en eigentijdse website voor mijn nieuwe bedrijf More Bubbles Change Management. Dik tevreden dus!
Lees meer Gerry Welten - More Bubbles Change Management

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!