Wil jij een betaalbare Android app laten maken?

Een Android app laten maken welk professioneel en toch betaalbaar is? Dat kan toch niet, denk je? Maar niets is minder waar! Lees snel verder hoe dit mogelijk is.    

Waarom een Android app laten maken?

Android is over het algemeen het meest gebruikte besturingssysteem wereldwijd. Er zijn vele mogelijkheden voor innovatieve apps en een app wordt snel uitgebracht in de Google Play Store.

Ook is er voor elk budget een geschikte mobiele telefoon, zodat de consumenten geen honderden euro’s hoeft uit te geven voor een smartphone. Hierdoor zijn er meer mensen met een Android telefoon of tablet, dan bijvoorbeeld een iPhone. De apps zijn ook vaak goedkoper in de Google Play Store, dan in een App store van Apple. Dus als je een Android app laat maken, heb je een grotere kans dat gebruikers de app downloaden, omdat de kosten lager zijn.

Wat houdt het ontwikkelen van een Android app in?

Om een Android app te laten maken, maken wij gebruik van een speciaal systeem welk aan de richtlijnen van Google wordt gehouden. De programmeertaal die wij gebruiken om een Android app te bouwen is, Angular. Wij werken altijd met de nieuwste technieken en updates, zodat er een goed lopende app wordt ontwikkeld.

Net zoals een website werken we volgens een vast stappenplan:
  1. We starten met een idee en dit wordt verwerkt naar een concept.
  2. Vormgeving van een app creëren.
  3. Ontwikkeling van de Android App
  4. Testen op alle mobiele apparaten met een Android besturingssysteem
  5. Geen bugs in de app? Dan is het klaar voor zijn lancering!
  6. 1,2,3… jouw app staat live in Google Play Store!

Maar dan zijn we nog niet klaar, want wij houden graag onze klanten tevreden en daarom blijven we de app goed onderhouden. Zo voorkom je dat de app vastloopt en natuurlijk voor verbeteringen in de app waar je goed in wordt geadviseerd. Zo heb je er geen omkijken naar en kun je alleen maar focussen op waar jouw talent zit ;)!

De betrouwbare Android app laten maken

Je kunt erop vertrouwen om jouw toekomstige Android app laten maken door WebSentiment. Wij hebben al verschillende apps gemaakt voor bedrijven zoals; in de bouw en voor een sportschool. Onze klanten zijn uiteenlopend en daardoor bouwen wij veel kennis en ervaring op. Door halfjaarlijkse cursussen zijn we altijd up-to-date van de nieuwste app technieken, waardoor we een streepje voor hebben.

Dus ben jij helemaal enthousiast over jouw idee van een Android app laten maken of wil je ook graag een iOS app laten maken en een Windows App, voor een nog groter bereik? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wie weet komt jouw app tussen de meest populaire apps te staan.

Bel direct naar 085 4444 820 of stuur ons een mailtje naar info@websentiment.nl.


Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Hallo, waarmee kunnen wij u helpen?
Type hieronder uw bericht voor direct contact.