Wil jij een betaalbare Android app laten maken?

  • Snelle service
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke aanpak

WebSentiment

Een Android app laten maken welk professioneel en toch betaalbaar is? Dat kan toch niet, denk je? Maar niets is minder waar! Lees snel verder hoe dit mogelijk is.    

Waarom een Android app laten maken?

Android is over het algemeen het meest gebruikte besturingssysteem wereldwijd. Er zijn vele mogelijkheden voor innovatieve apps en een app wordt snel uitgebracht in de Google Play Store.

Ook is er voor elk budget een geschikte mobiele telefoon, zodat de consumenten geen honderden euro’s hoeft uit te geven voor een smartphone. Hierdoor zijn er meer mensen met een Android telefoon of tablet, dan bijvoorbeeld een iPhone. De apps zijn ook vaak goedkoper in de Google Play Store, dan in een App store van Apple. Dus als je een Android app laat maken, heb je een grotere kans dat gebruikers de app downloaden, omdat de kosten lager zijn.

Wat houdt het ontwikkelen van een Android app in?

Om een Android app te laten maken, maken wij gebruik van een speciaal systeem welk aan de richtlijnen van Google wordt gehouden. De programmeertaal die wij gebruiken om een Android app te bouwen is, Angular. Wij werken altijd met de nieuwste technieken en updates, zodat er een goed lopende app wordt ontwikkeld.

Net zoals een website werken we volgens een vast stappenplan:
  1. We starten met een idee en dit wordt verwerkt naar een concept.
  2. Vormgeving van een app creëren.
  3. Ontwikkeling van de Android App
  4. Testen op alle mobiele apparaten met een Android besturingssysteem
  5. Geen bugs in de app? Dan is het klaar voor zijn lancering!
  6. 1,2,3… jouw app staat live in Google Play Store!

Maar dan zijn we nog niet klaar, want wij houden graag onze klanten tevreden en daarom blijven we de app goed onderhouden. Zo voorkom je dat de app vastloopt en natuurlijk voor verbeteringen in de app waar je goed in wordt geadviseerd. Zo heb je er geen omkijken naar en kun je alleen maar focussen op waar jouw talent zit ;)!
Wij stellen je niet teleur

De betrouwbare Android app laten maken

Je kunt erop vertrouwen om jouw toekomstige Android app laten maken door WebSentiment. Wij hebben al verschillende apps gemaakt voor bedrijven zoals; in de bouw en voor een sportschool. Onze klanten zijn uiteenlopend en daardoor bouwen wij veel kennis en ervaring op. Door halfjaarlijkse cursussen zijn we altijd up-to-date van de nieuwste app technieken, waardoor we een streepje voor hebben.

Dus ben jij helemaal enthousiast over jouw idee van een Android app laten maken of wil je ook graag een iOS app laten maken en een Windows App, voor een nog groter bereik? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wie weet komt jouw app tussen de meest populaire apps te staan.

Bel direct naar 085 4444 820 of stuur ons een mailtje naar info@websentiment.nl.
Blijf je concurrentie voor


0
bedrijven hielpen wij met het realiseren van hun online vraagstuk.
Onze klanten aan het woord
Inmiddels hebben wij drie websites laten realiseren door websentiment. Je wordt goed geadviseerd in de mogelijkheden die er allemaal zijn. Pluspunt is dat je altijd weet waar je aan toe bent en er geen onverwachte kosten bij komen kijken. Het is fijn dat je altijd een vast contactpersoon hebt met een snelle service. Er wordt altijd meegedacht aan verbeteringen en oplossingen. 
Lees meer Jessie Bossers - Madame Délicieux
Een vriendelijke, flexibele maar vooral betrokken groep mensen. Gewoon ouderwets doorzetten, niet stoppen als het nog niet goed genoeg is en met oog voor de missie die je als bedrijf hebt. En dat alles met een Brabantse vriendelijkheid.  Dat maakt het als start up heerlijk werken met ze. En als iemand die gewend is in Amsterdam te werken een verademing.
Lees meer Marcel van Wing - The Flower Farm
CLUBPT neemt het totale pakket af bij WebSentiment. Dit is onder andere een applicatie, een website en begeleiding in online marketing. We zijn zeer tevreden met de snelle en flexibele werkwijze van WebSentiment. Onze maandelijkse terugkerende evaluaties geven een goed inzicht en helpen in de groei van ons bedrijf. En extra credits naar Demi. Door haar zijn we gegroeid op social media, op SEO ranking en verbeteren wij maandelijks de website, waardoor wij maandelijks meer leads genereren. Het meedenkende karakter en kennis van de branche zorgt ervoor dat wij een goede sparringspartner hebben. Wij zouden WebSentiment als partner aanraden!
Lees meer Sjuul Zeekaf - CLUBPT
Drie jaar geleden zochten we vanuit E-Division naar een nieuwe webdesigner en stiekem eigenlijk meer. Maar wie moet je nu kiezen, wie draagt jouw visie het beste uit en welke club denk er het beste met je mee zonder meteen een batterij aan facturen te presenteren? Websentiment stak hier met kop en schouders boven uit. Een roedel van jonge ICTers, programmeurs en marketeers, die op alle vlakken lekker pro actief mee willen denken en ondanks de informele sfeer bijzonder kundig maar vooral professioneel zijn. Samenwerken met Websentiment was een schot in de roos! Dat bleek wel toen Corona in 2020 zijn intrede deed. In nood leer je ook je beste zakelijke “partners” kennen.  Websentiment deed het onmogelijke, binnen twee weken verdigitaliseerde Websentiment ons bedrijf E-Division. Alles werd grotendeels geautomatiseerd en binnen een maand konden weer aan de slag, in een voor ons nieuwe digitale wereld en ook daarin werden we kundig begeleid.
Lees meer Renaldeau van den Worm - E-Division
De samenwerking met Websentiment wordt al jaren als zeer prettig ervaren. Onze doelen worden op de juiste manier vertaald door Websentiment. Duidelijke communicatie en snelheid is voor ons zeer belangrijk, dit wordt goed begrepen.   
Deze samenwerking gaan wij zeker doorzetten.
Lees meer Bowie Koreman - Interieurstudio
Al meerdere malen heb ik samengewerkt met Websentiment. Zowel voor mijn eigen websites als in samenwerkingen voor mijn klanten. Dit bevalt altijd goed. Ze kunnen alles, zijn mega flexibel en hebben geduld. Ze streven altijd naar het beste resultaat en denken ook goed mee. Daarnaast zijn de mensen die bij Websentiment werken onwijs vriendelijk. Ze maken het verschil! Wat ik een mega pluspunt vind. Zoals je kunt lezen vond ik het een geslaagde samenwerking en dat er nog maar velen mogen volgen.
Lees meer Mark Engelsman - EIGHTYNINE
We zijn ontzettend tevreden over onze nieuwe website en krijgen hier veel complimenten over! Ik kan echt zeggen dat ze bij Websentiment professionele en onderscheidende sites bouwen en de kleinste details worden tot in perfectie uitgevoerd. Door de snelle service, dienstverlening en persoonlijke aanpak is het erg prettig werken met deze mannen!
Lees meer Nathalie van der Zee - Paviljoen Het Houtse Meer
We zijn erg tevreden over de werkwijze waarop Websentiment onze rittenadministratie heeft geautomatiseerd. Ook hebben ze onze website een frisse uitstraling gegeven, niets is onmogelijk bij WebSentiment. Snelle oplossingen en altijd uitstekend werk geleverd.
Lees meer Guy Geffroy - Geffroy Europa Transport
Hartelijk dank voor de samenwerking, jullie service, kritische blik en het geduld. Het resultaat is een sprankelende en eigentijdse website voor mijn nieuwe bedrijf More Bubbles Change Management. Dik tevreden dus!
Lees meer Gerry Welten - More Bubbles Change Management

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!