Een app ontwikkelaar Rotterdam

  • Snelle service
  • Korte communicatielijnen
  • Altijd op maat geprogrammeerd
Ben jij op zoek naar een app ontwikkelaar Rotterdam en omgeving? Stop met zoeken en lees dit artikel verder voor meer informatie om een professioneel en gebruiksvriendelijke app te laten ontwikkelen.

Een app laten ontwikkelen

Je hebt een super tof idee om een app te laten maken, alleen je hebt 0,0 verstand van hoe je een app moet bouwen. Maar daar hoef je geen zorgen over te maken, WebSentiment is een internetbureau met jarenlang ervaring in het ontwikkelen van apps. De apps worden ontwikkeld voor de meest gebruikte systemen zoals; iOs (Apple) , Android en Windows.

Voordelen van een app ontwikkelen

Het laten ontwikkelen van een app heeft een aantal voordelen. Daarom zullen we in dit onderdeel gaan bespreken wat deze voordelen zijn en waarom jij er dus voor moet kiezen om een app te laten maken.

Ten eerste is een app overal te gebruiken. Dit zorgt ervoor dat mensen niet afhankelijk zijn van hun locatie en dus altijd (wanneer de persoon in bezit is van een smartphone) gebruik kunnen maken van de app. Daarnaast is een app veel sneller te gebruiken. Je hoeft geen computer en/of browser te gebruiken, maar kan de app meteen starten. Wat ook een voordeel is van een app, is dat ze vaak (na het downloaden) gebruikt kunnen worden zonder internet. Ten slotte kan je een app koppelen aan meerdere devices in je huis, zodat je er op meerder plekken gebruik van kan maken.

Je hebt nu een beter beeld over de voordelen van een app. Wil jij ook een app laten maken en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem hier contact met ons op en we zullen zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek inplannen!

Proces ontwikkeling app?

Hoe WebSentiment te werk gaat is van concept tot aan het eindresultaat met de juiste nazorg. Het proces van een app ontwikkelen wordt in een korte opsomming uitgelegd:

  • Eerste afspraak om jouw app idee te bespreken. Samen met de app ontwikkelaar kan in Rotterdam op locatie of via een video call jouw idee besproken worden en samen denken we met je mee.
  • Het concept wordt uitgewerkt tot een functioneel ontwerp.
  • Het design van de app, hoe gaat de app eruit zien. Denk aan de kleuren, lettertype, knoppen en icons.
  • Nu begint het echte werk, de app ontwikkelaar gaat aan het werk om de app te bouwen.
  • Testen, testen en nog eens testen. De app wordt heel goed getest op alle mobiele devices.
  • De app is ready! En kan aangemeld worden in de Apple Store en Google Play Store.
  • Nazorg. De app is actief en kan gedownload worden, maar WebSentiment hecht ook waarde aan de nazorg. Hier kun je denken aan hoe de app verbeterd kan worden en hoe zet je de app op de markt door gebruik van online marketing.
Een app die aansluit op jouw wensen

App marketing uitbesteden

Je hebt je app laten ontwikkelen, maar hoe ga je het promoten? Door gebruik te maken van app marketing wordt jouw app beter gevonden en gedownload. WebSentiment zorgt ervoor dat jouw app eruit springt door middel van een campagne. Meer weten over app marketing? Neem contact op met app ontwikkelaar in Rotterdam en omgeving en ontdek welke mogelijkheden er zijn voor jou.

Een app ontwikkelaar Rotterdam en omgeving

Denk je dat jouw app idee een gat in de markt is en wil je het op een zeer professionele manier laten ontwikkelen? Schakel internetbureau WebSentiment in om jou hierbij te helpen en maak een vrijblijvende afspraak door het formulier in te vullen of bel direct naar 085 4444 820.
Laten we kennismaken
0
bedrijven hielpen wij met het realiseren van hun online vraagstuk.
Onze klanten aan het woord
Inmiddels hebben wij drie websites laten realiseren door websentiment. Je wordt goed geadviseerd in de mogelijkheden die er allemaal zijn. Pluspunt is dat je altijd weet waar je aan toe bent en er geen onverwachte kosten bij komen kijken. Het is fijn dat je altijd een vast contactpersoon hebt met een snelle service. Er wordt altijd meegedacht aan verbeteringen en oplossingen. 
Lees meer Jessie Bossers - Madame Délicieux
Een vriendelijke, flexibele maar vooral betrokken groep mensen. Gewoon ouderwets doorzetten, niet stoppen als het nog niet goed genoeg is en met oog voor de missie die je als bedrijf hebt. En dat alles met een Brabantse vriendelijkheid.  Dat maakt het als start up heerlijk werken met ze. En als iemand die gewend is in Amsterdam te werken een verademing.
Lees meer Marcel van Wing - The Flower Farm
CLUBPT neemt het totale pakket af bij WebSentiment. Dit is onder andere een applicatie, een website en begeleiding in online marketing. We zijn zeer tevreden met de snelle en flexibele werkwijze van WebSentiment. Onze maandelijkse terugkerende evaluaties geven een goed inzicht en helpen in de groei van ons bedrijf. En extra credits naar Sharon. Door haar zijn we gegroeid op social media, op SEO ranking en verbeteren wij maandelijks de website, waardoor wij maandelijks meer leads genereren. Het meedenkende karakter en kennis van de branche zorgt ervoor dat wij een goede sparringspartner hebben. Wij zouden WebSentiment als partner aanraden!
Lees meer Sjuul Zeekaf - CLUBPT
Drie jaar geleden zochten we vanuit E-Division naar een nieuwe webdesigner en stiekem eigenlijk meer. Maar wie moet je nu kiezen, wie draagt jouw visie het beste uit en welke club denk er het beste met je mee zonder meteen een batterij aan facturen te presenteren? Websentiment stak hier met kop en schouders boven uit. Een roedel van jonge ICTers, programmeurs en marketeers, die op alle vlakken lekker pro actief mee willen denken en ondanks de informele sfeer bijzonder kundig maar vooral professioneel zijn. Samenwerken met Websentiment was een schot in de roos! Dat bleek wel toen Corona in 2020 zijn intrede deed. In nood leer je ook je beste zakelijke “partners” kennen.  Websentiment deed het onmogelijke, binnen twee weken verdigitaliseerde Websentiment ons bedrijf E-Division. Alles werd grotendeels geautomatiseerd en binnen een maand konden weer aan de slag, in een voor ons nieuwe digitale wereld en ook daarin werden we kundig begeleid.
Lees meer Renaldeau van den Worm - E-Division
De samenwerking met Websentiment wordt al jaren als zeer prettig ervaren. Onze doelen worden op de juiste manier vertaald door Websentiment. Duidelijke communicatie en snelheid is voor ons zeer belangrijk, dit wordt goed begrepen.   
Deze samenwerking gaan wij zeker doorzetten.
Lees meer Bowie Koreman - Interieurstudio
Al meerdere malen heb ik samengewerkt met Websentiment. Zowel voor mijn eigen websites als in samenwerkingen voor mijn klanten. Dit bevalt altijd goed. Ze kunnen alles, zijn mega flexibel en hebben geduld. Ze streven altijd naar het beste resultaat en denken ook goed mee. Daarnaast zijn de mensen die bij Websentiment werken onwijs vriendelijk. Ze maken het verschil! Wat ik een mega pluspunt vind. Zoals je kunt lezen vond ik het een geslaagde samenwerking en dat er nog maar velen mogen volgen.
Lees meer Mark Engelsman - EIGHTYNINE
We zijn ontzettend tevreden over onze nieuwe website en krijgen hier veel complimenten over! Ik kan echt zeggen dat ze bij Websentiment professionele en onderscheidende sites bouwen en de kleinste details worden tot in perfectie uitgevoerd. Door de snelle service, dienstverlening en persoonlijke aanpak is het erg prettig werken met deze mannen!
Lees meer Nathalie van der Zee - Paviljoen Het Houtse Meer
We zijn erg tevreden over de werkwijze waarop Websentiment onze rittenadministratie heeft geautomatiseerd. Ook hebben ze onze website een frisse uitstraling gegeven, niets is onmogelijk bij WebSentiment. Snelle oplossingen en altijd uitstekend werk geleverd.
Lees meer Guy Geffroy - Geffroy Europa Transport
Hartelijk dank voor de samenwerking, jullie service, kritische blik en het geduld. Het resultaat is een sprankelende en eigentijdse website voor mijn nieuwe bedrijf More Bubbles Change Management. Dik tevreden dus!
Lees meer Gerry Welten - More Bubbles Change Management

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!