Websites

Jouw bedrijf is uniek. Daar hoort een unieke website bij. Het is je online visitekaartje. Maak de allerbeste indruk en kies voor een professionele website op maat. Denk aan een moderne vormgeving die volledig aansluit bij je doelgroep, met de juiste functionaliteiten en een toegankelijk CMS. Zo kun je je website zelf beheren en altijd up-to-date houden.

Responsive websites

Een responsive website past zich aan ieder scherm aan, zodat je site gebruiksvriendelijk is voor elke bezoeker en elk apparaat. WebSentiment zorgt voor een duidelijke navigatiestructuur en we houden altijd rekening met een optimale vindbaarheid van je website. Wil je graag hoger gepositioneerd worden in Google of andere zoekmachines? Onder het kopje online marketing vind je hier meer informatie over.
Corporate websites
WebSentiment ontwikkelt doeltreffende corporate websites. Een corporate website is vaak specifiek bedoeld voor grote bedrijven. Ze worden ook wel business-to-business- of enterprisewebsites genoemd. Het informeren van stakeholders is vaak het belangrijkste doel. Corporate websites zijn vooral gericht op investeerders, potentiële werknemers en/of de pers. Ze bevatten vaak veel tekst, downloads en archieven en zijn meestal in meerdere talen te bekijken. De indeling is helder met een design van deze tijd.

Nieuwsgierig naar een voorbeeld van een corporate website?  
WebSentiment realiseerde de website van Q.I. Press Controls (QIPC). Bekijk hem hier!
Campagne websites
Wil jij doelgroepgericht een dienst, product of merk onder de aandacht brengen? Kies dan voor een campagnewebsite van WebSentiment. Een campagnewebsite wordt ook wel een microsite of actiesite genoemd. Een campagnewebsite richt zich op een heel specifiek thema of onderwerp, denk bijvoorbeeld aan de introductie van een nieuw product of het vergroten van naamsbekendheid. Merkbeleving en creativiteit staan voorop. 

Een voorbeeld van een campagnewebsite is de website van “Werken bij QIPC”. WebSentiment ontwikkelde deze site die ten doel heeft om personeel te werven voor Q.I. Press Controls. De website heeft een moderne uitstraling en valt op vanwege de vormgeving. Klik hier om hem live te bekijken!
Onze klanten aan het woord
Inmiddels hebben wij drie websites laten realiseren door websentiment. Je wordt goed geadviseerd in de mogelijkheden die er allemaal zijn. Pluspunt is dat je altijd weet waar je aan toe bent en er geen onverwachte kosten bij komen kijken. Het is fijn dat je altijd een vast contactpersoon hebt met een snelle service. Er wordt altijd meegedacht aan verbeteringen en oplossingen. 
Lees meer Jessie Bossers - Madame Délicieux
Een vriendelijke, flexibele maar vooral betrokken groep mensen. Gewoon ouderwets doorzetten, niet stoppen als het nog niet goed genoeg is en met oog voor de missie die je als bedrijf hebt. En dat alles met een Brabantse vriendelijkheid.  Dat maakt het als start up heerlijk werken met ze. En als iemand die gewend is in Amsterdam te werken een verademing.
Lees meer Marcel van Wing - The Flower Farm
CLUBPT neemt het totale pakket af bij WebSentiment. Dit is onder andere een applicatie, een website en begeleiding in online marketing. We zijn zeer tevreden met de snelle en flexibele werkwijze van WebSentiment. Onze maandelijkse terugkerende evaluaties geven een goed inzicht en helpen in de groei van ons bedrijf. En extra credits naar Demi. Door haar zijn we gegroeid op social media, op SEO ranking en verbeteren wij maandelijks de website, waardoor wij maandelijks meer leads genereren. Het meedenkende karakter en kennis van de branche zorgt ervoor dat wij een goede sparringspartner hebben. Wij zouden WebSentiment als partner aanraden!
Lees meer Sjuul Zeekaf - CLUBPT
Drie jaar geleden zochten we vanuit E-Division naar een nieuwe webdesigner en stiekem eigenlijk meer. Maar wie moet je nu kiezen, wie draagt jouw visie het beste uit en welke club denk er het beste met je mee zonder meteen een batterij aan facturen te presenteren? Websentiment stak hier met kop en schouders boven uit. Een roedel van jonge ICTers, programmeurs en marketeers, die op alle vlakken lekker pro actief mee willen denken en ondanks de informele sfeer bijzonder kundig maar vooral professioneel zijn. Samenwerken met Websentiment was een schot in de roos! Dat bleek wel toen Corona in 2020 zijn intrede deed. In nood leer je ook je beste zakelijke “partners” kennen.  Websentiment deed het onmogelijke, binnen twee weken verdigitaliseerde Websentiment ons bedrijf E-Division. Alles werd grotendeels geautomatiseerd en binnen een maand konden weer aan de slag, in een voor ons nieuwe digitale wereld en ook daarin werden we kundig begeleid.
Lees meer Renaldeau van den Worm - E-Division
De samenwerking met Websentiment wordt al jaren als zeer prettig ervaren. Onze doelen worden op de juiste manier vertaald door Websentiment. Duidelijke communicatie en snelheid is voor ons zeer belangrijk, dit wordt goed begrepen.   
Deze samenwerking gaan wij zeker doorzetten.
Lees meer Bowie Koreman - Interieurstudio
Al meerdere malen heb ik samengewerkt met Websentiment. Zowel voor mijn eigen websites als in samenwerkingen voor mijn klanten. Dit bevalt altijd goed. Ze kunnen alles, zijn mega flexibel en hebben geduld. Ze streven altijd naar het beste resultaat en denken ook goed mee. Daarnaast zijn de mensen die bij Websentiment werken onwijs vriendelijk. Ze maken het verschil! Wat ik een mega pluspunt vind. Zoals je kunt lezen vond ik het een geslaagde samenwerking en dat er nog maar velen mogen volgen.
Lees meer Mark Engelsman - EIGHTYNINE
We zijn ontzettend tevreden over onze nieuwe website en krijgen hier veel complimenten over! Ik kan echt zeggen dat ze bij Websentiment professionele en onderscheidende sites bouwen en de kleinste details worden tot in perfectie uitgevoerd. Door de snelle service, dienstverlening en persoonlijke aanpak is het erg prettig werken met deze mannen!
Lees meer Nathalie van der Zee - Paviljoen Het Houtse Meer
We zijn erg tevreden over de werkwijze waarop Websentiment onze rittenadministratie heeft geautomatiseerd. Ook hebben ze onze website een frisse uitstraling gegeven, niets is onmogelijk bij WebSentiment. Snelle oplossingen en altijd uitstekend werk geleverd.
Lees meer Guy Geffroy - Geffroy Europa Transport
Hartelijk dank voor de samenwerking, jullie service, kritische blik en het geduld. Het resultaat is een sprankelende en eigentijdse website voor mijn nieuwe bedrijf More Bubbles Change Management. Dik tevreden dus!
Lees meer Gerry Welten - More Bubbles Change Management

Heb je een vraag of een idee?