Exact online koppeling webshop nodig?

  • Snelle service
  • Meer dan 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke aanpak

WebSentiment

Exact online koppeling webshop: wil jij graag voor jouw webshop een koppeling met Exact? WebSentiment helpt je graag verder! WebSentiment ontwikkelt unieke websites, webshops en applicaties. Hierbij maken wij verschillende koppelingen mogelijk, zoals een Exact koppeling. Deze koppeling zorgt voor een perfecte webshop met de juiste functionaliteiten voor jouw organisatie. Ontdek snel de mogelijkheden.

Exact online koppeling webshop: de mogelijkheden

Wil je graag starten met een webshop of zet je de stap naar e-commerce? Dan is het belangrijk om een goed werkend systeem te hebben dat eenvoudig in gebruik is. Onze ontwikkelaars zorgen er daarom voor dat jouw webshop een online koppeling met Exact krijgt. Maar wat is Exact eigenlijk?

Wat is Exact?

Exact is een business software die diverse oplossingen biedt voor domeinen als administratie, het combineren van verschillende bedrijfsprocessen en het optimaliseren van je klantenrelaties. Door deze software weet je altijd perfect welke acties je moet ondernemen om je bedrijf beter te laten draaien en bedrijfsprocessen beter in te richten. Een Exact online koppeling met jouw webshop kan gedaan worden door WebSentiment. Zo heb jij de belangrijkste informatie bij de hand met de meest uitgebreide databases, programma's en informatiebronnen. Exact helpt processen te automatiseren voor jouw webshop met een Exact online koppeling webshop.

Wat zijn de voordelen van Exact koppelen aan je webshop en waarom zou je dit doen?

Je weet nu wat Exact is en hoe het werkt. Nu is het belangrijk om jezelf de vraag te stellen wat de voordelen zijn van Exact koppelen aan je webshop en waarom je dit zou doen?

Voordeel 1: Jouw data blijft altijd up-to-date en zal dus niet meer achterlopen. Dit scheelt voor jou een hoop met werk en daarnaast blijft alles goed geordend.

Voordeel 2: Jouw bestellingen worden meteen doorgestuurd naar het Exact online boekhoudpakket. Dit zorgt ervoor dat je alles netjes bij elkaar hebt en je hoeft er zelf geen tijd meer aan te besteden.

Voordeel 3: De bestellingen van jouw webshop in Exact worden meteen omgezet naar een verkoopfactuur.

Zoals je ziet zijn er meerdere voordelen aan het koppelen van jouw webshop aan Exact Online. Over het algemeen zorgt het ervoor dat je alles een stuk overzichtelijker bij elkaar hebt en dat het je een hoop met werk en tijd scheelt. Deze tijd kan je dan weer aan andere belangrijke taken besteden. Dit zijn de belangrijkste redenen waarom je Exact Online moet koppelen.

Een webshop op maat laten ontwikkelen

Naast het creëren van een online koppeling tussen jouw webshop en Exact, ontwikkelen wij ook een webshop op maat voor jouw bedrijf. Hierbij zorgen we ervoor dat shoppen in je webshop erg eenvoudig is, waardoor je de conversie verhoogt. Daarnaast gebruiken we koppelingen met diverse marketing tools, zodat je perfect inspeelt op de behoeftes van je klanten.

Dit is wat wij doen

Een website laten maken

Jouw website is het online visitekaartje voor jouw organisatie. Dat begrijpen wij als geen ander en ontzorgen je graag in het proces naar een nieuwe website op maat. Zo maak jij de allerbeste eerste indruk op jouw bezoekers. Wij maken een website die volledig aansluit bij jouw doelgroep door middel van de juiste functionaliteiten, een uniek design en een toegankelijk CMS. Op die manier kan jij jouw website altijd zelf beheren en up-to-date houden. Onze websites zijn altijd responsive voor alle devices, waaronder tablet en mobiel.

Een webshop laten maken

Zit jij zelf nog te twijfelen of je een webshop wilt laten ontwikkelen? Een webshop biedt een optimale shopervaring online. Een webwinkel wordt steeds belangrijker in deze dynamische wereld waarin online shoppen steeds belangrijker wordt. Steeds meer bedrijven kiezen voor een webshop voor online verkoop om de concurrentie met een fysieke winkel aan te gaan en hun business blijvend te laten draaien. Je maakt jouw producten makkelijker vindbaar, zichtbaar en meetbaar. Op die manier ervaar jij sneller een hogere omzet en meerdere conversies. Een webshop kan uitgebreid worden met een Exact koppeling voor de juiste functionaliteiten voor jouw organisatie.

Online marketing voor een betere vindbaarheid

Na het opleveren van een webshop met Exact koppeling of unieke website wil jij natuurlijk ook de juiste doelgroep bereiken. Dit kan gedaan worden door de juiste online marketing. Onze online marketeers helpen je graag verder met het verhogen van de vindbaarheid van jouw website wat leidt tot meer verkopen en conversies. Dit wordt gedaan door het toepassen van een slimme online marketingstrategie.
Exact laat jouw bedrijf groeien

Meer weten?

Wil je graag meer doen met je huidige webshop en wil jij graag een Exact online koppeling webshop? Wij helpen je graag verder met deze online koppeling en/of het maken van een nieuwe website, webshop of online marketing. Vul onderstaande contactformulier in, bel snel naar 085 4444 820 of stuur ons een e-mail via info@websentiment.nl.
Wij helpen je graag verder
0
bedrijven hielpen wij met het realiseren van hun online vraagstuk.
Onze klanten aan het woord
Inmiddels hebben wij drie websites laten realiseren door websentiment. Je wordt goed geadviseerd in de mogelijkheden die er allemaal zijn. Pluspunt is dat je altijd weet waar je aan toe bent en er geen onverwachte kosten bij komen kijken. Het is fijn dat je altijd een vast contactpersoon hebt met een snelle service. Er wordt altijd meegedacht aan verbeteringen en oplossingen. 
Lees meer Jessie Bossers - Madame Délicieux
Een vriendelijke, flexibele maar vooral betrokken groep mensen. Gewoon ouderwets doorzetten, niet stoppen als het nog niet goed genoeg is en met oog voor de missie die je als bedrijf hebt. En dat alles met een Brabantse vriendelijkheid.  Dat maakt het als start up heerlijk werken met ze. En als iemand die gewend is in Amsterdam te werken een verademing.
Lees meer Marcel van Wing - The Flower Farm
CLUBPT neemt het totale pakket af bij WebSentiment. Dit is onder andere een applicatie, een website en begeleiding in online marketing. We zijn zeer tevreden met de snelle en flexibele werkwijze van WebSentiment. Onze maandelijkse terugkerende evaluaties geven een goed inzicht en helpen in de groei van ons bedrijf. En extra credits naar Sharon. Door haar zijn we gegroeid op social media, op SEO ranking en verbeteren wij maandelijks de website, waardoor wij maandelijks meer leads genereren. Het meedenkende karakter en kennis van de branche zorgt ervoor dat wij een goede sparringspartner hebben. Wij zouden WebSentiment als partner aanraden!
Lees meer Sjuul Zeekaf - CLUBPT
Drie jaar geleden zochten we vanuit E-Division naar een nieuwe webdesigner en stiekem eigenlijk meer. Maar wie moet je nu kiezen, wie draagt jouw visie het beste uit en welke club denk er het beste met je mee zonder meteen een batterij aan facturen te presenteren? Websentiment stak hier met kop en schouders boven uit. Een roedel van jonge ICTers, programmeurs en marketeers, die op alle vlakken lekker pro actief mee willen denken en ondanks de informele sfeer bijzonder kundig maar vooral professioneel zijn. Samenwerken met Websentiment was een schot in de roos! Dat bleek wel toen Corona in 2020 zijn intrede deed. In nood leer je ook je beste zakelijke “partners” kennen.  Websentiment deed het onmogelijke, binnen twee weken verdigitaliseerde Websentiment ons bedrijf E-Division. Alles werd grotendeels geautomatiseerd en binnen een maand konden weer aan de slag, in een voor ons nieuwe digitale wereld en ook daarin werden we kundig begeleid.
Lees meer Renaldeau van den Worm - E-Division
De samenwerking met Websentiment wordt al jaren als zeer prettig ervaren. Onze doelen worden op de juiste manier vertaald door Websentiment. Duidelijke communicatie en snelheid is voor ons zeer belangrijk, dit wordt goed begrepen.   
Deze samenwerking gaan wij zeker doorzetten.
Lees meer Bowie Koreman - Interieurstudio
Al meerdere malen heb ik samengewerkt met Websentiment. Zowel voor mijn eigen websites als in samenwerkingen voor mijn klanten. Dit bevalt altijd goed. Ze kunnen alles, zijn mega flexibel en hebben geduld. Ze streven altijd naar het beste resultaat en denken ook goed mee. Daarnaast zijn de mensen die bij Websentiment werken onwijs vriendelijk. Ze maken het verschil! Wat ik een mega pluspunt vind. Zoals je kunt lezen vond ik het een geslaagde samenwerking en dat er nog maar velen mogen volgen.
Lees meer Mark Engelsman - EIGHTYNINE
We zijn ontzettend tevreden over onze nieuwe website en krijgen hier veel complimenten over! Ik kan echt zeggen dat ze bij Websentiment professionele en onderscheidende sites bouwen en de kleinste details worden tot in perfectie uitgevoerd. Door de snelle service, dienstverlening en persoonlijke aanpak is het erg prettig werken met deze mannen!
Lees meer Nathalie van der Zee - Paviljoen Het Houtse Meer
We zijn erg tevreden over de werkwijze waarop Websentiment onze rittenadministratie heeft geautomatiseerd. Ook hebben ze onze website een frisse uitstraling gegeven, niets is onmogelijk bij WebSentiment. Snelle oplossingen en altijd uitstekend werk geleverd.
Lees meer Guy Geffroy - Geffroy Europa Transport
Hartelijk dank voor de samenwerking, jullie service, kritische blik en het geduld. Het resultaat is een sprankelende en eigentijdse website voor mijn nieuwe bedrijf More Bubbles Change Management. Dik tevreden dus!
Lees meer Gerry Welten - More Bubbles Change Management

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op!