De vernieuwde website is online!

De vernieuwde website is online!


Tadaaa!! Sinds vandaag staat onze nieuwe website online en wij zijn er trots op! Naast het realiseren van projecten voor onze klanten, was het tijd om ook onze eigen website te vernieuwen. Een nieuwe en frisse uitstraling, bewegende objecten en een duidelijk menu geven onze site de uitstraling die bij ons past en we voor ogen hadden.

What’s new?!

Om te beginnen zijn al onze diensten in de site opgenomen, van het ontwikkelen van websites tot het opzetten van online marketingstrategieën. WebSentiment verzorgt nu het hele pakket, dus je hoeft niet met twee bedrijven rond de tafel. Onze oude website had een donker design. Dit hebben we veranderd in een lichtere vormgeving waarin onze huisstijl goed naar voren komt. De bewegende beelden geven de site een moderne look. Het menu is vernieuwend, de pagina’s zijn beeldvullend en de letters zijn groot genoeg zodat ze gebruiksvriendelijk zijn voor de bezoeker. We hebben projectpagina’s ingebouwd waarop je onze succesvolle afgeronde projecten kunt bekijken.

Ook hebben we een blog toegevoegd. Zo houden we je op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen WebSentiment en we plaatsen leuke en interessante artikelen. Er is nog veel meer te vertellen over onze nieuwe website, maar je kunt het beter zelf ontdekken door een kijkje te nemen op onze website.

Een nieuwe website, het tweejarig bestaan van WebSentiment én een nieuw kantoor 

Driedubbel feest! Er zijn nog meer leuke nieuwtjes! Naast de lancering van onze nieuwe website, bestaan we sinds 1 juni 2 jaar! Partytime!! We hebben er hard voor gewerkt met heel veel plezier en we blijven natuurlijk continu verbeteren en innoveren.  

Sinds vier maanden zijn we verhuisd naar ons nieuwe pand aan Bredaseweg 106 in Oosterhout. Een supergaaf pand dat helemaal past bij WebSentiment en veel groter dan het oude kantoor.

Ben je nieuwsgierig, wat we ons wel kunnen voorstellen, dan ben je uiteraard altijd welkom voor een heerlijk kopje koffie op ons dakterras.  

Kijk eens rond op onze website. Heb je nog ideeën en of opmerkingen? Dan horen we het graag!

Team WebSentiment 

Your Creative Web Solution
Meer artikelen
Lees meer
24 oktober 2017 / Wat is AMP?
Lees meer
20 september 2017 / Google Mijn Bedrijf Posts
Lees meer
11 augustus 2017 / Een bestaande website of webshop vernieuwen?