Beginnen met SEO optimalisatie doe je zo!

Auteur: | Datum: 19-2-2020

Ready voor 2020?


Wil jij opvallen met jouw bedrijf in 2020? En nee we bedoelen niet om hippe opvallende personeelskleding te dragen of jouw bedrijf te versieren met toeters en bellen. Maar opvallen in Google, de zoekmachine waar jouw online (potentiële) klant mee start.

Wat houdt SEO in? 


De betekenis van SEO is; Search Engine Optimization en in het Nederlands ‘zoekmachine optimalisatie’. Hierbij wordt de techniek, content en autoriteit van jouw website aangepakt. Dit allemaal om hoger in Google te komen. En wat is het grote voordeel om hoger in Google te komen? Dat je meer bezoekers op jouw website krijgt en meer kwalitatieve leads. In de ogen van de ondernemer is dat natuurlijk meer omzet..tjing tjing $. De positie in Google omhoog en de bank omhoog, dat klinkt als muziek in de oren.

Een voorbeeld om een beter beeld bij SEO te krijgen:

Klusser Henkie zit met een probleem. Hij zoekt een lamp voor in zijn hobbykamer, zodat hij eindelijk kan zien wat hij aan het maken is. Jij als ondernemer in lampen wilt arme Henkie natuurlijk een handje helpen. Henkie wilt specifiek een grote witte hanglamp en typt in Google “een grote witte hanglamp”.  

Als baas van de lampenpaleis wil jij dat Henkie op jouw website terecht komt. Hiervoor is speciaal een tekst geschreven met het zoekwoord “grote witte hanglamp”. Deze pagina is geoptimaliseerd en komt op pagina 1, resultaat 1. Henkie zal op jouw pagina klikken, want hij krijgt direct antwoord op zijn vraag en gaat niet verder naar beneden scrollen of naar de volgende pagina. 


“The best place to hide a dead body is the second page of Google search”


De klant heeft zijn product gevonden en jij hebt een kwalitatieve klant binnen. De zoekwoorden zijn erg belangrijk en vooral de long tail zoekwoorden. Want vele zoekers begint met een zoekopdracht zoals “Waar is een vis restaurant in Rotterdam”, “ik zoek een rode broek” of “wat betekent SEO”. Wij zullen uitzoeken wat de beste zoekwoorden zijn passend bij jouw bedrijf. 

Please, be patient..

SEO is wel een ‘duurt lang’ proces, maar op lange termijn boek je wel veel succes. Bijvoorbeeld het indexeren van de website kan al een paar maanden duren. We raden daarom elke klant aan om sowieso te starten met drie maanden, anders heeft het geen resultaat als je het voor 1 maand wilt. Vergelijk het ook maar met sporten, binnen een maand heb jij toch ook geen sixpack of the perfect bikini body? Je moet er hard en secuur voor werken om een mooi resultaat te boeken. 

Ook blijven we altijd de website optimaliseren. SEO is niet een eenmalig iets, je moet bezig blijven zodat Google ook ziet dat er telkens relevante informatie op jouw website staat. Maar hey, je krijgt er genoeg voor terug en horen wij jou zeggen MORE MORE!

An offer you can't refuse..

Wij bieden een zeer leuke aanbieding als je een pakket neemt voor SEO en GoogleAds. Want als je SEO en GoogleAds combineert, zie je sneller resultaat. Wat de kosten en voorwaardes zijn, kun je contact opnemen met ons. 

Meet…

Ken je Sibel trouwens al, onze topper van de online marketing? Zij kan niet wachten om jou te helpen voor meer leads! En kan jou helpen met teksten schrijven.


‘’The future of content marketing is in your hands…’’