Een bestaande website of webshop vernieuwen?

Auteur: | Datum: 11-8-2017

Een responsive website

Veel websites zijn nog niet responsive. Dat wil zeggen dat je site niet optimaal gebruiksvriendelijk is op mobiel en tablet. Doordat je bezoeker veel moeite moet doen om iets te lezen, door bijvoorbeeld in te zoomen, haken ze snel af. En dat wil jij natuurlijk voorkomen. Daarom is responsive design een belangrijke voorwaarde voor een goed werkende website.

WebSentiment vernieuwt niet alleen bestaande sites, maar ontwikkelt ook nieuwe websites voor startende ondernemers. Heb je een winkel en wil je starten met het online verkopen van artikelen? Wij hebben veel ervaring met het maken van gebruiksvriendelijke webshops.
Een bestaande website vernieuwen? Bij WebSentiment ben je aan het juiste adres

Met online marketing starten

​Om jouw product of dienst bekender te maken, is het goed een onlinemarketingcampagne voor jouw bedrijf op te zetten. Denk aan SEO, SEA en social media. Door geoptimaliseerde teksten te maken met daarin relevante zoekwoorden verwerkt, scoort jouw website hoger in Google. Als je huidige website verouderd is, dan zullen bezoekers sneller naar een concurrent gaan van wie de website mooier en gebruikersvriendelijker is. Daarom is het belangrijk om eerst jouw bestaande website te vernieuwen, voordat je aan online marketing gaat beginnen. Lees hier meer over online marketing en alle mogelijkheden.

Wil jij graag een bestaande website vernieuwen?

Check onze website of stuur een mailtje naar info@websentiment.nl, of bel naar 0162-69 50 49. Altijd op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij WebSentiment? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.