Vacature: Junior Online Marketeer

Auteur: Nouki | Datum: 2-5-2022
Hallo online marketeer! Werk jij graag voor verschillende merken en aan marketing projecten? Bij WebSentiment zijn we op zoek naar een junior online marketeer. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor onze marketingklanten uit uiteenlopende branches. Middels de door jou bekende kanalen, waaronder Google Ads, Facebook Business Manager en SE Ranking, zorg jij dat de doelstellingen worden behaald.

Jouw rol als junior online marketeer
Als junior online marketeer onderhoud jij nauw contact met onze marketing klanten over hun online marketing kanalen. De kanalen die we hiervoor inzetten zijn uiteenlopend: van SEO tot aan SEA en Social Media Beheer. Daarnaast weet jij de wensen van de klant door te vertalen naar de verschillende kanalen en zet jij graag een stap extra voor de klant. Binnen de online marketing tools weet jij jouw weg te vinden. Google Ads of Facebook Business kennen voor jou geen geheimen en de bekende SEO tools ook niet. Met jouw kennis zorg jij ervoor dat onze klanten meer leads, aanvragen of verkopen realiseren. Daarnaast begeleid je onze stagiaires en help je andere collega’s met vraagstukken omtrent online marketing.

Jouw werkplek bij WebSentiment
WebSentiment is een fullservice internetbureau in Oosterhout met alles onder één dak: van vormgeving, ontwikkeling van nieuwe websites/applicaties tot aan online marketing. Op de marketing afdeling werken wij voor verschillende organisaties uit uiteenlopende sectoren: van sportscholen tot aan therapeuten en occasions. Naast het verbeteren van de online marketing in SEO, SEA, Socials en E-mail voor onze klanten zijn wij ook hard bezig om de marketing van onszelf futureproof te maken. Als onze junior online marketeer speel jij een belangrijke rol in de ontwikkeling van andere organisaties als mede van onze eigen organisatie.

Waar zijn we naar op zoek?
- Je hebt startende kennis van verschillende marketing kanalen, zoals social media, SEO, SEA en e-mailmarketing. Daarnaast volg je online marketing trends op de voet.
- Je hebt kennis van verschillende online marketing tools, waaronder Google Analytics, Google Ads en Facebook Business.
- Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in de online marketing. 
- Je bent fulltime beschikbaar.
- Jij schrijft foutloos Nederlands, bent leergierig, een echte duizendpoot die veel verantwoordelijkheid voelt en initiatief toont.

Wat kun jij van ons verwachten?
- Een marktconform salaris die aansluit bij jouw functie en ervaring
- Goede arbeidsvoorwaarden, waaronder reiskostenvergoeding en genoeg vrije dagen. Vakantie houden is ook belangrijk! ; )
- Ontwikkeling moedigen we aan. Het volgen van een training is altijd bespreekbaar.
- Een hecht team die af en toe wel van een wijntje of biertje houdt.

Ben jij diegene die we zoeken?
Ben jij net zo enthousiast als wij en ben jij die junior online marketeer die onze klanten verder laat groeien? Wacht niet langer en solliciteer direct. Wij zijn op zoek naar jou! Stuur jouw CV en motivatiebrief door en we nemen graag contact met je op.

Heb je eventueel nog een vraag over deze functie? Aarzel niet om je vragen te stellen. We beantwoorden ze graag. 
Ook interessant...