Even voorstellen…. Nouki

Auteur: Nouki Klaassen | Datum: 10-2-2021
Even voorstellen: Mijn naam is Nouki, ik ben 21 jaar en sinds maandag 8 februari versterk ik het team van WebSentiment als online marketing stagiaire. Daarnaast ga ik hier mijn afstudeeronderzoek doen.  Zelf studeer ik Communicatie, International Event, Music & Entertainment Studies. Een hele mond vol dus.

Ik zit nu in mijn 4e jaar en ga beginnen met het schrijven van een scriptie voor Websentiment. Het onderzoek van mijn scriptie gaat over hoe WebSentiment zich het beste kan positioneren en hoe zij meer klanten binnen kunnen halen.

Marketing is een belangrijk onderdeel van mijn studie geweest. Zelf vond ik dit altijd erg interessant, omdat het een ontzettend dynamische werkveld is. Toen wist ik zeker: “Ik wil afstuderen in online marketing en hier veel ervaring over opdoen.”

Wie ben ik?

Zelf ben ik erg sportief; ik sport namelijk 6 keer in de week. Door corona gaat dit lastig, maar ik probeer creatief te zijn om toch te kunnen sporten. Creatief zijn is een van mijn skills; ik probeer niet binnen de lijntjes te denken. Daarnaast ben ik erg hands-on; ik probeer werk te zien en vooruit te werken. Dit zijn een aantal kwaliteiten die ik wil laten zien bij WebSentiment.

Waarom heb ik voor WebSentiment gekozen?

De werkzaamheden die ik ga verrichten zijn het verzorgen van SEO teksten, het bedenken van content voor verschillende klanten, content creëren voor WebSentiment zelf en nog veel meer. Ik ga vooral samenwerken met Demi. Demi is verantwoordelijk voor de marketing van alle klanten van WebSentiment.

Tijdens het kennismakingsgesprek met Demi werd ik ontzettend enthousiast over het bedrijf zelf, omdat ik bij WebSentiment de kans krijg om veel te leren en vooral veel zelf te doen! Dat vond ik erg belangrijk voor de keuze van mijn afstudeerstage en daarom heb ik voor WebSentiment gekozen.

Wat wil ik uit mijn stage halen?

WebSentiment gaat mij heel veel leren. Ik hou er namelijk van om in het diepe gegooid te worden en zo zelf dingen uit te zoeken en te leren. Ik wil mijn skills op het gebied van online marketing verder ontwikkelen en ik weet zeker dat ik daar bij WebSentiment aan het juiste adres ben. Zij groeien namelijk erg snel en hebben op allerlei vlakken experts werken waar ik veel van kan leren.

Ik heb erg veel zin om mee te werken aan de online marketing van WebSentiment en wie weet tot in de toekomst!
Ook interessant...