Even voorstellen…. Imke

Auteur: Imke van Cruchten | Datum: 4-2-2022
Even voorstellen: Mijn naam is Imke, ik ben 21 jaar oud en sinds maandag 31 januari werkzaam als online marketing stagiaire van WebSentiment. Deze stage staat in het teken van mijn afstudeeronderzoek. 

Op dit moment zit ik in mijn 4e jaar van de opleiding Commerciële Economie aan Avans te Breda. De aankomende tijd zal ik, naast het versterken van het team, een scriptie voor WebSentiment schrijven. Sociale media spelen een steeds belangrijkere rol vandaag de dag. Daarom zal ik gaan onderzoeken welke social mediastrategie WebSentiment moet hanteren om meer interactie met de doelgroep te krijgen.  

Wie ben ik?

Zelf ben ik groot fan van reizen, door corona stond dit een tijdje op een lager pitje, maar zodra ik ben afgestudeerd wil ik weer meer van de wereld gaan zien! Daarnaast ben ik erg creatief en wil ik deze kwaliteit ook laten zien in mijn werk. 

Waarom heb ik voor WebSentiment gekozen?

Iedereen binnen WebSentiment heeft zijn of haar eigen specialisme en ik zal gaan werken in een team met verschillende kwaliteiten. Doordat WebSentiment een jong team heeft en het kennismakingsgesprek met Demi erg soepel verliep, voelde het goed om voor WebSentiment te kiezen. Ik heb al ervaring in de sales, maar nog weinig ervaring in de online marketing en wil dat in dit groeiende bedrijf meer gaan ontwikkelen. Ik ga vooral samenwerken met Demi en Nouki. Ik weet zeker dat ik veel van hen zal gaan leren en zij mij goed begeleiden tijdens mijn afstudeerperiode. 

Wat wil ik uit mijn stage halen?

De onlinemarketingtheorieën die ik de afgelopen jaren heb geleerd wil ik gaan toepassen in de praktijk. Hierdoor wil ik mijzelf aan het einde van mijn stage een echte online marketeer kunnen noemen. Daarnaast wil ik een uitgebreid onderzoek afleveren waar WebSentiment mee aan de slag kan. 

Ik kijk uit naar mijn tijd bij WebSentiment! 
Ook interessant...